Το Leading Minds αποτελεί το μεγαλύτερο ανοικτό διαδικτυακό συνέδριο που έχει οργανωθεί ποτέ στην Ελλάδα. Ένα σημείο ένωσης των πιο λαμπρών προσωπικοτήτων από την Ελλάδα και τον κόσμο. Το φεστιβάλ χωρίζεται σε δύο μέρη, τις ομιλίες – παρουσιάσεις και τα βιωματικά εργαστήρια. Οι ομιλίες ξεκινούν από τις 12 Φεβρουαρίου και λαμβάνουν χώρα σε 4 stages ταυτόχρονα έως και τις 20 Φεβρουαρίου.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν είτε να εγγραφούν δωρεάν και να παρακολουθήσουν όλες τις ομιλίες ζωντανά μέσα από την πλατφόρμα του leadingminds.gr είτε να επιλέξουν την αγορά διαδραστικού εισιτηρίου για το stage που επιθυμούν ώστε να αποκτήσουν διάδραση με όλους τους εισηγητές και τις 9 μέρες.

Από τις 21 Φεβρουαρίου, ωστόσο, και έως τις 20 Μαρτίου θα ξεκινήσει το δεύτερο μέρος του φεστιβάλ που αφορά τα workshops. 25 κορυφαίοι εισηγητές του φεστιβάλ θα μεταδώσουν τη γνώση τους σε δίωρα ή/και τρίωρα σεμινάρια καθημερινά για ένα περίπου μήνα. 

Τα workshops αυτά αποτελούν το κλειστό μέρος του φεστιβάλ και αποτελεί μια προσφορά της διοργάνωσης και των εισηγητών προς όλους τους ενδιαφερόμενους οι οποίοι ενδιαφέρονται πραγματικά να μεταβούν από τα λόγια στην πράξη. Το συνολικό κόστος παρακολούθησης των εργαστηρίων υπολογίζεται ότι ξεπερνά τις 10.000€, όμως, για τους κατόχους VIP εισιτηρίων του φεστιβάλ, το κόστος αυτό ανέρχεται σε 499€. 

Τέλος, όλοι οι κάτοχοι VIP εισιτηρίων θα έχουν τη δυνατότητα να παρακολουθήσουν την κλειστή Ημερίδα “CEOs DAY” όπου κάποιοι από τους σπουδαιότερους διευθύνοντες σύμβουλοι της Ελλάδα θα μοραστούν τις δικές τους ιστορίες έμπνευσης και ηγεσίας.

Για να δείτε το πρόγραμμα του φεστιβάλ καθώς ανανεώνεται διαρκώς μεταβείτε εδώ  https://leadingminds.gr/el/schedule/

Για να δείτε το πρόγραμμα των VIP workshops καθώς κι αυτό εμπλουτίζεται διαρκώς μεταβείτε εδώ https://leadingminds.gr/workshops/

Για να κλείσετε το επιθυμητό εισιτήριο (δωρεάν ή πληρωμένο) στο φεστιβάλ μεταβείτε εδώ https://leadingminds.gr/el/register/

Δείτε όλους τους ομιλητές εδώ https://leadingminds.gr/el/speakers/