X.Πήλιου & Ε.Πολυχρονοπούλου | Leading Mind Speaker

 

Harmonylife

Το Harmonylife είναι ένα ολιστικό κέντρο θεραπειών και αυτογνωσίας. Συνθέτουμε ποικίλες παραδοσιακές αλλά και πιο σύγχρονες ή εναλλακτικές προσεγγίσεις, από τον κλάδο της ψυχολογίας, της συμβουλευτικής, της ψυχοθεραπείας και της οποίες προσαρμόζονται στις ιδιαίτερες ανάγκες και επιθυμίες σας, έτσι ώστε να αποκτήσετε τα κατάλληλα εργαλεία που θα σας οδηγήσουν σε θετικές αλλαγές στη ζωή σας, ψυχική και σωματική ενδυνάμωση.

Έχουμε αναπτύξει έναν  ολιστικό τρόπο προσέγγισης που δίνει λύση εξατομικευμένα στον καθένα από εσάς σύμφωνα με τα αιτήματα και τις προσωπικές ανάγκες. Βασική μας αρχή είναι να βρούμε το κατάλληλο μοντέλο που σας ταιριάζει ώστε να εξελιχθείτε σε όλα τα επίπεδα (πνευματικό, ενδοψυχικό- συναισθηματικό, σωματικό και διαπροσωπικό).

Δείτε περισσότερα εδώ 

Πήλιου Χρύσα

Ειδικεύεται σε θέματα ψυχικής υγείας  βοηθώντας τον άνθρωπο να ξεκλειδώσει τη δύναμη και την ευτυχία που κρύβει μέσα του για να μπορέσει να εξελίξει τη ζωή του.

Είναι τακτικό μέλος της Ελληνικής Εταιρείας Συμβουλευτικής (Ε.Ε.Σ). Είναι  πτυχιούχος  Higher  National  Diploma – HND στη Ψυχολογία  από το  University  of  Wales. Έχει  ειδικευτεί στη Συνθετική Συμβουλευτική και Ψυχοθεραπεία του Πειραϊκού Ινστιτούτου Συνθετικής Συμβουλευτικής και Ψυχοθεραπείας – ΕΨΥΘΕ (Γνωσιακή –  Συμπεριφορική, Ψυχοδυναμική και Συστημική Θεραπεία). Έχει εκπαιδευτεί  στο  Mindfulness & Meditation Therapy & Coach  από το International Association of  Coaches,  Therapists  & Mentors.

Έχει εκπαιδευτεί στις  ομάδες προσωπικής ανάπτυξης και στις εναλλακτικές θεραπείες.  Γράφει  Παραμύθια για μεγάλους και παιδιά  τα οποία και χρησιμοποιεί ως μέσω θεραπείας στις  θεραπευτικές ομάδες  και τα  βιωματικά σεμινάρια.

Κατά τη διάρκεια όλων αυτών των ετών εργάστηκε στον ιδιωτικό τομέα στην Διεύθυνση Ανθρώπινου δυναμικού. Τα τελευταία χρόνια διατηρεί ιδιωτικό γραφείο, είναι ιδιοκτήτρια του  harmonylife.gr  το οποίο είναι ένα ολιστικό  κέντρο αυτογνωσίας  που παρέχει υπηρεσίες από τον κλάδο της ψυχολογίας, της συμβουλευτικής και της ψυχοθεραπείας, συνθέτοντας ποικίλες παραδοσιακές αλλά και πιο σύγχρονες προσεγγίσεις.

Εργάζεται ψυχοθεραπευτικά με  ενήλικες, εφήβους, ζεύγη και οικογένειες. Πραγματοποιεί συνεδρίες συμβουλευτικής γονέων και συντονίζει ομάδες προσωπικής ανάπτυξης , Workshops και  βιωματικά σεμινάρια αυτογνωσίας – αυτοβελτίωσης. Συνεργάζεται με διάφορα φροντιστήρια, κέντρα δημιουργικής απασχόλησης, σχολεία και παιδικούς σταθμούς ως  σύμβουλος γονέων. Εξασκεί διαλογισμούς  Mindfulness  & Meditation  και Positive Psychology Coaching  σε ατομικές συνεδρίες, σεμινάρια και σε διάφορους οργανισμούς.

Διοργανώνει events για εταιρείες που στόχο έχουν το well being των εργαζομένων. Ειδικεύεται σε θέματα όπως  άγχος και διαταραχές πανικού, κατάθλιψη, διαπροσωπικές σχέσεις, διατροφικές διαταραχές, δεξιότητες επικοινωνίας, χαμηλή αυτοεκτίμηση και  αυτοβελτίωση εικόνας, διαχείριση πένθους, σχολική ψυχολογία.

Εφαρμόζει ένα  ολιστικό μοντέλο θεραπείας συνδυάζοντας τη συνθετική προσέγγιση, με πιο σύγχρονες εναλλακτικές μεθόδους θεραπείας που δίνει λύση εξατομικευμένα στον κάθε άτομο, για να αντιμετωπίσει πολλαπλά προβλήματα σε όλα τα επίπεδα εναρμονίζοντας νου, συναίσθημα, σώμα και πνεύμα για την ολοκληρωτική εξέλιξη και αυτογνωσία του ανθρώπου επιλέγοντας πάντα αυτό που ταιριάζει στον καθένα ξεχωριστά.

Θεωρώντας υποχρέωση αλλά και ιδιαίτερη απόλαυση τη δια βίου μάθηση, συνεχίζει να ενημερώνεται για τις εξελίξεις της επιστήμης της και να εκπαιδεύεται σε νέους τομείς παρακολουθώντας συνέδρια και σεμινάρια.

Ελένη Πολυχρονοπούλου

Η Ελένη Πολυχρονοπούλου είναι πτυχιούχος Αγγλικής Φιλολογίας από το Εθνικό Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο και εργάστηκε πολλά χρόνια ως εκπαιδευτικός και εκπαιδευτική σύμβουλος στην ιδιωτική εκπαίδευση.

Μέσα από τη  συνεχή της επιμόρφωση στη Διδακτική, εφάρμοσε βιωματικές και πρωτοπόρες μεθόδους διδασκαλίας, που σκοπό είχαν την ανάπτυξη της κριτικής σκέψης και της συναισθηματικής νοημοσύνης των μαθητών, όπως επίσης και την απόκτηση δεξιοτήτων επικοινωνίας και συνεργασίας μεταξύ τους. Σαν εκπαιδευτική σύμβουλος, επιμόρφωσε εκπαιδευτικούς στην αξιοποίηση αυτών των εκπαιδευτικών μεθόδων και στη λειτουργική και δημιουργική  διαχείριση των δυναμικών  μέσα στην τάξη.

Έχει  σπουδάσει Συνθετική Ψυχοθεραπεία στο Πειραϊκό Ινστιτούτο Συνθετικής Συμβουλευτικής και Ψυχοθεραπείας, Ε.ΨΥ.ΘΕ και έχει εκπαιδευτεί στη Γνωσιακή, Ψυχοδυναμική και Συστημική Θεραπεία. Έχει επίσης εξειδικευτεί στη Θετική Ψυχολογία και στο Μindfulness, από το International Association of Coaches,Therapists and Mentors.Eχει συμμετάσχει με ανακοινώσεις σε συνέδρια Ψυχολογίας και αρθρογραφεί σε ηλεκτρονικές πλατφόρμες Εκπαίδευσης και Ψυχολογίας.

Τα τελευταία χρόνια  εργάζεται ως ψυχοθεραπεύτρια κάνοντας ατομικές και ομαδικές συνεδρίες. Είναι σύμβουλος γονέων, εφήβων και εκπαιδευτικών και συντονίζει σχολές γονέων. Συντονίζει επίσης βιωματικά σεμινάρια και ομάδες που σκοπό έχουν την αυτογνωσία και την προσωπική εξέλιξη του ατόμου, ώστε  να ζήσει με πληρότητα και χαρά. Συνεργάζεται με το Κέντρο Αυτογνωσίας Harmonylife στις Ομάδες προσωπικής ανάπτυξης και στα Βιωματικά Σεμινάρια.

Ειδικεύεται σε θέματα όπως άγχος και διαταραχές πανικού, κατάθλιψη, διαπροσωπικές σχέσεις, συμβουλευτική ζευγαριών και οικογένειας, συμβουλευτική μαθητών και διαχείριση του άγχους των εξετάσεων, δεξιότητες επικοινωνίας, χαμηλή αυτοεκτίμηση και αυτοβελτίωση.

Πιστεύει στη συνθετική και ολιστική  προσέγγιση στην ψυχοθεραπεία η οποία αντιμετωπίζει τον κάθε άνθρωπο σαν ένα μοναδικό σύνολο νου, σώματος και ψυχής και μέσα από αυτό το πρίσμα αντιμετωπίζει και τα προβλήματα που τον απασχολούν. Έτσι, η θεραπεία δε μένει στην απαλλαγή από τα συμπτώματα αλλά δίνει έμφαση στη συνολική αναβάθμιση της προσωπικότητας του, στην εξέλιξη του και στην επίτευξη των στόχων  που του δίνουν την ευκαιρία να εκπληρώσει το δυναμικό του και να ζήσει με νόημα τη ζωή του.

 

Υπηρεσίες Ομιλητή

Ατομική ψυχοθεραπεία
Θεραπεία ζεύγους και οικογένειας
Ψυχοθεραπεία Εφήβων
Συμβουλευτική γονέων
Ομάδες προσωπικής ανάπτυξης
Βιωματικά σεμινάρια και Workshops
Διαλογισμοί
Ολιστικές Θεραπείες
Ολιστική Διατροφή
Βελονισμός – Ηλεκτροβελονισμός
Ρεφλεξολογία
Διακοπή καπνίσματος
Εξατομικευμένες θεραπείες

Προσφορά

Πρόγραμμα διαλογισμού 6 εβδομάδων από 100 ευρώ στα 50 ευρώ
Σεμινάριο στις 12 – 13 Μάρτιου / Μεταμόρφωσε τις σχέσεις σου 160€ στα 80€

Βίντεο

Τίτλος Ομιλίας

Μεταμόρφωσε τις σχέσεις σου

Αίθουσα

Stage B

Ημερομηνία και Ώρα

19/02/2022 12:00

Επικοινωνία

6974584570
211 7150479