Θ. Γεωργεδάκης - Χ. Τέγος | Leading Mind Speaker

Hellas Network

We certify everyone everywhere

30 χρόνια επιτυχίας στην εκπαίδευση και πιστοποίηση στελεχών

 

 

Με όραμά μας την παροχή υψηλών εκπαιδευτικών και συμβουλευτικών υπηρεσιών για στελέχη επιχειρήσεων, συμπληρώνουμε 30 χρόνια και συνεχίζουμε να εξελισσόμαστε, να αναπτυσσόμαστε και να είμαστε η πρώτη επιλογή σας. Από το 1992 μέχρι και σήμερα οι ανάγκες για γνώση και εξειδίκευση έχουν πολλαπλασιαστεί αντίστοιχα με την εξέλιξη της τεχνολογίας και τις απαιτήσεις της αγοράς. Είμαστε υπερήφανοι που το κέντρο δια βίου μάθησης Hellas Network αποτελεί αναπόσπαστο κομμάτι της επαγγελματικής αγοράς. Εφαρμόζουμε τεχνικές και μεθόδους εκπαίδευσης (training), συμβουλευτικής (consulting) και προπόνησης (coaching) σε συνδυασμό τη χρήση νέας τεχνολογίας και ηλεκτρονικών εργαλείων.

Το 2022 μας βρίσκει στο κέντρο της Αθήνας (Ακαδημίας 52) σε ένα νέες εγκαταστάσεις με εκπαιδευτική δυνατότητα άνω των 500 μαθητών ανά μήνα, μοντέρνα και εξελιγμένη υποδομή. Η Hellas Network όλα αυτά τα χρόνια έχει γίνει ένα από τα πιο γνωστά και καταξιωμένα σεμιναριακά κέντρα της Αθήνας. Με συνεργασίες πιστοποιήσεων από τους μεγαλύτερους φορείς της χώρας, με σύγχρονο εξοπλισμό εργαστηρίων, με εξειδικευμένα βιβλία και επαγγελματίες καθηγητές, προσφέρει λύσεις εκπαίδευσης με γνώμονα πάντα το χαμηλό κόστος, το μικρό χρονικό διάστημα και το αποδεδειγμένο αποτέλεσμα.

«Σας βοηθάμε να γίνετε καλύτεροι γρήγορα, εύκολα και οικονομικά»

Διονύσης Δουβάρας

Διευθ/ση Σπουδών

Στόχος μας σήμερα, μέσα από τις υπηρεσίες μας να βοηθάμε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο τον εργαζόμενο να ανταποκριθεί στις δύσκολες συνθήκες της αγοράς, με περισσότερα και καλύτερα εφόδια, και την επιχείρηση να ξεχωρίσει από τον ανταγωνισμό εκμεταλλευόμενη τις μεγάλες δυνατότητες της διαδικτυακής αγοράς.

Σκοπός μας η συνεχής αύξηση των ευχαριστημένων πελατών μας, η εύκολη είσοδος ή επανείσοδός τους στην αγορά εργασίας, και η δημιουργία μίας ανοικτής κοινότητας με χρήστες που μοιράζονται τις ίδιες ανάγκες και αγωνίες. Το ίδιο μότο που ξεκινήσαμε να έχουμε πριν 27 χρόνια λοιπόν έχουμε και σήμερα:

Κλειδί της επιτυχίας μας: Οι Συνεργάτες μας

Επενδύουμε στους συνεργάτες μας με εκτίμηση και σεβασμό στην επαγγελματική και επιστημονική τους κατάρτιση:

Θοδωρής Γεωργεδάκης

Σπούδασε Ηλεκτρολόγος Μηχανικός στο Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο και έχει παρακολουθήσει τα μεταπτυχιακά τμήματα τoυ Athens Media Lab και του Βρετανικού Chartered Institute of Marketing Management. Διαθέτει 20ετή πορεία & εμπειρία στον χώρο του marketing, της επικοινωνίας και τη διδασκαλία αυτών. Έχει εργαστεί στις ακόλουθες διαφημιστικές εταιρείες: UpSet!, Bold Ogilvy, Lowe Worldwide, Cream «φτάνοντας» στο επίπεδο του Client Service Director και έχει συνεισφέρει στην απόκτηση αρκετών βραβείων Effie & Ermis (βραβεία αποδοτικότητας και δημιουργικότητας).

Τα τελευταία χρόνια κύριο αντικείμενο της επαγγελματικής του δραστηριότητας είναι η RoiMat | 360 Forward Marketing ως co-founder & ceo. Έχει υπάρξει προσκεκλημένος ομιλητής και καθηγητής σε εκπαιδευτικά ιδρύματα, όπως το Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών (ΑΣΟΕΕ) και το BCA οικονομικό κολλέγιο Αθηνών. Τα τελευταία 3 χρόνια διδάσκει digital marketing, marketing management & business management στο Hellas Business Network. Τον γοητεύουν τα αχαρτογράφητα νερά και το δύσκολο. Aπολαμβάνει να βρίσκει λύσεις σε προβλήματα και με τον τρόπο μου να βοηθάω τους ανθρώπους να εξελιχθούν στη ζωή τους, σε προσωπικό, επαγγελματικό και επιχειρηματικό επίπεδο. Στόχος του είναι μέχρι το 2026 να έχει βοηθήσει μέσω της RoiMat 3.000 επιχειρήσεις να αναπτυχθούν.

Χρήστος Τέγος

Απόκτησε το πρώτο του πτυχίο, το 2010, από το τμήμα Φιλολογίας του ΕΚΠΑ επιλέγοντας την κατεύθυνση της Γλωσσολογίας. Παράλληλα αποφοίτησε από το τμήμα Δημοσιογραφίας και Δημοσίων Σχέσεων του ANT1 Media Lab. To 2017 απόκτησε εξειδίκευση στο Digital Marketing και το 2019 στο Business Coaching.

Από το 2008 ξεκίνησε την επαγγελματική του σταδιοδρομία σε επιχειρήσεις διαφήμισης, εστίασης, εξυπηρέτησης πελατών και διαχείρισης ανθρώπινου δυναμικού. Εργάστηκε σε τμήματα Διοίκησης, Marketing, Πωλήσεων και Δημοσίων Σχέσεων.

Το 2016 αναλαμβάνει την Διεύθυνση Marketing και Ανάπτυξης Δικτύου μέσω Franchise σε Εκπαιδευτικό όμιλο, όπου αναλαμβάνει τη χάραξη στρατηγικής marketing, την εποπτεία και την υλοποίηση του digital marketing, την εκπαίδευση προσωπικού, την οργάνωση και εισήγηση σεμιναρίων, την παρουσίαση και εκπροσώπηση της επιχείρησης σε νέους επενδυτές, τις δημόσιες σχέσεις και τις πωλήσεις.

Από το 2019 μέχρι σήμερα εργάζεται στο χώρο του Marketing και των Πωλήσεων σε Εμπορικές Εκθέσεις και συνεργάζεται με επιχειρήσεις, με σκοπό την ανάπτυξη, την προώθηση και την εξωστρέφεια τους. Παράλληλα διδάσκει στην Hellas Network σεμινάρια εκπαίδευσης Management Strategy, Marketing Plan, Sales Strategy, Business Development, Customer Service Policy, Γραμματειακή Υποστήριξη και Οργάνωση Γραφείου. Στόχος της εκπαιδευτικής διαδικασίας είναι να αποκτηθούν επαγγελματικές γνώσεις και δεξιότητες οργάνωσης, διαχείρισης και επίλυσης προβλημάτων! 250 σπουδαστές | πάνω από 1000 ώρες  εκπαίδευσης στελεχών.

Το 2022 εντάσσεται στην οικογένεια της Boussias Communications στο τμήμα Χορηγιών για εμπορικά Συνέδρια και Βραβεία.

Κατά την εργασιακή του πορεία έχει αναπτύξει ιδιαίτερες δεξιότητες και ικανότητες σε B2B και Β2C πωλήσεις προϊόντων και υπηρεσιών.

Δείτε περισσότερα εδώ

Υπηρεσίες Ομιλητή

Παρακολούθηση Σεμιναρίων
Απόκτηση Πιστοποίησης, Training
Coaching, Consulting

Προσφορά

15% έκπτωση σε παρακολούθηση Σεμιναρίων για Executive Στελέχη & HR Managers
20% έκπτωση σε παρακολούθηση Σεμιναρίων για ομαδικά τμήματα (άνω των 3 ατόμων)

Βίντεο

Τίτλος Ομιλίας

Hellas Network: Η επόμενη μέρα στο επιχειρείν ανήκει στην Εκπαίδευση των Στελεχών

Αίθουσα

Stage C

Ημερομηνία και Ώρα

20/02/2022 18:30

Επικοινωνία

2103636303
6970139119