Σπύρος Ανδριανός | Leading Mind Speaker

 

Ο Ανδριανός Σπύρος είναι πανευρωπαϊκά βραβευμένος Manager, επιχειρηματίας, public speaker, ο οποίος άφησε μια επιτυχημένη και υψηλού status εταιρική καριέρα, με σκοπό να υλοποιήσει ένα όραμα.

Ίδρυσε το “Men of Style”, το 2014, την πρώτη εταιρεία αυτοβελτίωσης για άνδρες στην Ελλάδα, και πλέον leader της αγοράς, με μοναδικό στόχο να βοηθά ανθρώπους να εξελίξουν τις επικοινωνιακές τους δεξιότητες και να φτάσουν τις πραγματικές τους προοπτικές.

Έχει παρουσιαστεί σε όλα τα μεγάλα Media στην Ελλάδα, ως ένα success story που έχει βοηθήσει χιλιάδες ανθρώπους έως τώρα, ενώ την ίδια στιγμή επιτυχώς έφερε την ανδρική αυτοβελτίωση στην Ελλάδα. Έγραψε το βιβλίο «Άνδρας Αξίας», με χιλιάδες πωλήσεις κι έντεκα συνεχείς εβδομάδες ανάμεσα στα best-sellers στα βιβλιοπωλεία.

Παρουσιάζει το πρώτο βίντεο Podcast στην Ελλάδα για άνδρες, το «Απλά και Ανδρικά», με χιλιάδες ακολούθους σε Ελλάδα και Κύπρο, που βρίσκεται συνεχώς στις υψηλές θέσεις των charts, στο Spotify. Παρουσίασε στο Open Tv την εκπομπή «Απλές Κουβέντες», το πρώτο Talk Show αυτοβελτίωσης στην ελληνική τηλεόραση.

Έχει στο βιογραφικό του χιλιάδες ώρες εκπαίδευσης, ως εισηγητής σεμιναρίων ανάπτυξης δεξιοτήτων.

Δείτε περισσότερα εδώ , εδώ και εδώ

Υπηρεσίες Ομιλητή

Συν – Ιδρυτής της εταιρείας Men of Style
Πανευρωπαϊκά βραβευμένος Manager
Public speaker
Podcaster

Προσφορά

Έκπτωση για τους ανθρώπους που θα έρθουν από LEADING MINDS: -30%

Βίντεο

Τίτλος Ομιλίας

Επιχειρηματίας από Ανάγκη ή από Όραμα

Αίθουσα

Stage C

Ημερομηνία και Ώρα

17/02/2022 20:00

Επικοινωνία

+30 210 2525900