Σοφία Αβραμίδου | Leading Mind Speaker

 

Η Σοφία Αβραμίδου είναι Career Transformation Coach και υποστηρίζει ανθρώπους που θέλουν να κάνουν την Εργασιακή τους Μεταμόρφωση πραγματικότητα και να κάνουν Στροφή στην Καριέρα τους με έμφαση στην Online Επιχειρηματικότητα.

Με υπόβαθρο 15 ετών ως Εκπαιδευτικός σε φροντιστηριακούς ομίλους και στο ελεύθερο επάγγελμα, έχει εκπαιδεύσει εκατοντάδες μαθητές, φοιτητές, στελέχη επιχειρήσεων σε Ελλάδα και Εξωτερικό στα Business English, Φιλολογικά, Ελληνικά για ξένους. Αναγνωρίζοντας η ίδια τις προκλήσεις της Δια βίου Μάθησης αποφάσισε να αναβαθμίσει την καριέρα της και να πιστοποιηθεί ως Εκπαιδεύτρια Ενηλίκων ΕΟΠΠΕΠ στο ΑΠΘ το 2018. Την ίδια περίοδο ανακάλυψε και τον πρώτο της μέντορα στο Coaching τον Kaizen Consultant Mike Grogan. Ξεκίνησε τότε ένα ταξίδι Αυτογνωσίας και Επαγγελματικής εξέλιξης ώστε να κάνει πράξη τις Επιχειρηματικές της ιδέες χωρίς στηρίγματα και σπάζοντας τα κοινωνικά στερεότυπα.

Έχει σπουδάσει Ιστορία-Αρχαιολογία στο Α.Π.Θ., Πιάνο-Αρμονία στο Δ.Ω.Θ., Certificate in Coaching από το διεθνή φορέα Association for Coaching και Life Coaching, Brand-Marketing, Νευροεπιστήμες και Εκπαίδευση στο Εθνικό Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών.

Έχει εντρυφήσει σε διεθνείς σπουδές Coaching με τους Forbes Coaches Ajit Nawalkha, Dr Neeta Bhushan στο Global Grit Institute. Έχει επιμορφωθεί στη Συμβουλευτική, στο Μentoring και τον Επαγγελματικό Προσανατολισμό, στο Digital Marketing, στο Money ΕQ, και είναι επίσης εγγεγραμμένη στο μητρώο ως Εισηγήτρια ΛΑΕΚ-ΟΑΕΔ.

Πλέον ως Πιστοποιημένη Coach έχει διοργανώσει τον τελευταίο χρόνο πάνω από 45 Σεμινάρια Προσωπικής και Επαγγελματικής Ανάπτυξης και τρέχει το μοναδικό online Συνδρομητικό πρόγραμμα στην Ελλάδα με τίτλο «Μαθαίνω για μένα- Αναβαθμίζω την Καριέρα μου» με στόχο την απόκτηση Δεξιοτήτων απαραίτητων στην Εργασία όπως Αυτοπεποίθηση-Διεκδικητικότητα, Διαχείριση Άγχους, Διαχείριση Χρόνου, Οικονομική Ευφυία, Επιχειρηματικότητα.

Ως Μέντορας Εκπαιδευτικών δημιούργησε την «Greek Tutor Academy» το πρώτο Business Mentoring πρόγραμμα ειδικά για Εκπαιδευτικούς στο ελεύθερο επάγγελμα και έχει εκπαιδεύσει πάνω από 50 καθηγητές-ριες στην Επαγγελματική τους Ενδυνάμωση, στο Personal Branding, Digital Marketing, στην Οικονομική Ευφυία/Ανεξαρτησία και στην εξέλιξη τους σε Online Επαγγελματίες.

Παράλληλα ως Πιστοποιημένη Σύμβουλος Επαγγελματικού Προσανατολισμού από την Ariston Psychometrics και τον Αγγλικό Οργανισμό NOCN παρέχει σε μαθητές, φοιτητές, εργαζόμενους και εργοδότες το παγκοσμίου φήμης ARISTON Τεστ Επαγγελματικού Προσανατολισμού και στηρίζει τις ατομικές συνεδρίες Συμβουλευτικής Καριέρας πάνω σε αυτό το ψυχομετρικό εργαλείο.

Είναι Τακτικό Μέλος HCCMA (Σύλλογος Συμβουλευτικής, Coaching και Mentoring Ελλάδος), ιδρυτικό μέλος της Mentoria- Εκπαίδευση δίχως Όρια και με μεγάλη της χαρά συμμετέχει ως Μέντορας Γυναικείας Επιχειρηματικότητας στον κοινωνικό Οργανισμό Women Do Business.

Αγαπημένο της μότο είναι το “Μαθαίνω για Μένα, Μαθαίνω για χάρη μου, επειδή το επέλεξα εγώ” και για αυτό ενθαρρύνει όλους να επιχειρήσουν και να χαράξουν μαζί της Στρατηγική μέσω της Δια Βίους Μάθησης, της Αυτογνωσίας για μια ευτυχισμένη Επαγγελματική και Προσωπική ζωή!

Δείτε περισσότερα εδώ 

Υπηρεσίες Ομιλητή

Career Coaching
Mindset Coaching
Συμβουλευτική Καριέρας
Συμβουλευτική Σπουδών
Ariston Τεστ Επαγγελματικού Προσανατολισμού και Επαναπροσδιορισμού Καριέρας
Personal Branding
Mentoring Εκπαιδευτικών
Webinars Μαθαίνω για Μένα
Digital Courses
Greek Tutor Academy

Προσφορά

Για τους νέους Εκπαιδευτικούς προσφορά 290€ από 390€ το VIP Ticket για την Greek Tutor Academy | Για όλους τους Επαγγελματίες και Ιδιώτες έκπτωση -20% στα πακέτα συνεδριών

Βίντεο

Τίτλος Ομιλίας

Εκπαιδευτικός με Όραμα και Οικονομική Ευφυία – Πώς; Η Online Επιχειρηματικότητα στην Εκπαίδευση

Αίθουσα

Stage C

Ημερομηνία και Ώρα

19/02/2022 19:30

Επικοινωνία

6997027905