nlpgreece® - Robert Dilts | Leading Mind Speaker

 

Ο Robert Dilts είναι παγκοσμίου φήμης, κορυφαίος δημιουργός, συγγραφέας, εκπαιδευτής και σύμβουλος στον τομέα του Νευρογλωσσικού Προγραμματισμού (NLP). Οι καινοτόμες προσεγγίσεις και τα μοντέλα του εκπροσωπούνται στην Ελλάδα από την nlpgreece® και την ιδρύτριά της, Αλεξάνδρα Ευθυμιάδου PhD.

Με εκτεταμένo έργο και εμπειρία στη μελέτη της διακριτής αποτελεσματικότητας (modelling excellence), είναι δημιουργός των αρχών και των τεχνικών της μεθοδολογίας του Success Factor Modeling™ και έχει γράψει εκτενώς για την εφαρμογή τους στην ενίσχυση της επιχειρηματικότητας, της ηγεσίας, της καινοτομίας, της επικοινωνίας και της υψηλής απόδοσης των ομάδων. Ο Robert έχει πτυχίο σε Behavioral Psychology (Τεχνολογία της Συμπεριφοράς) από το Πανεπιστήμιο της Καλιφόρνια στην Σάντα Κρουζ (UCSC). Το 1977 έλαβε προπτυχιακή υποτροφία από τον Πρόεδρο των Η.Π.Α. για έρευνα αναφορικά στη συσχέτιση της κίνησης των ματιών με την εγκεφαλική λειτουργία, η οποία πραγματοποιήθηκε στο Langley Porter Neuropsychiatric Institute (Νευροψυχιατρικό Ινστιτούτο Langley Porter) στο Σαν Φρανσίσκο.

Έχει δώσει εκτενώς διαλέξεις σχετικά με τις εφαρμογές του Success Factor Modeling™ και του NLP, κάνοντας παρουσιάσεις και κεντρικές ομιλίες για τα Ηνωμένα Έθνη, το World Health Organization (Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας), το Harvard University (Πανεπιστήμιο Xάρβαρντ), το ίδρυμα Milton H. Erickson Foundation Evolution of Psychotherapy Congress, το National Tumor Institute of Italy, το European Forum for Quality Management, το California Association of Special Education Teachers.

Aνέπτυξε μεθοδολογίες σχετικά με τις δεξιότητες της συστημικής σκέψης, που βοηθούν τους ανθρώπους να επιτύχουν τα βέλτιστα επίπεδα προσωπικής και επαγγελματικής απόδοσης. Οι δράσεις του στη συμβουλευτική και την εκπαίδευση περιλαμβάνουν πελάτες από μια πληθώρα επαγγελματικών ομάδων και οργανισμών σε όλο τον κόσμο, όπως: Apple Computer, World Bank, Hewlett Packard, IBM Europe, Ernst & Young, Telecom Italia, Lucasfilms Ltd., Alitalia, The American Society for Training and Development, The University of Miami School of Medicine, Fiat.

Ο Robert πρωτοστάτησε στις εφαρμογές του Νευρογλωσσικού Προγραμματισμού στην εκπαίδευση, στη δημιουργικότητα, στην υγεία, στην ηγεσία, στο αξιακό σύστημα πεποιθήσεων και στην ανάπτυξη αυτού που έγινε γνωστό ως «NLP Tρίτης Γενιάς». Είναι συνιδρυτής του Dilts Strategy Group, Global NLP Training & Consulting Community και Πρόεδρος του NLP University, Santa Cruz, California, καθώς επίσης και δημιουργός, μαζί με τον Dr. Stephen Gilligan, της μεθόδου Generative Coaching, όπως επίσης και συνιδρυτής, μαζί με τον Gilligan, του International Association for Generative Change (IAGC). Ο Robert ήταν ιδρυτικό μέλος του Institute for the Advanced Studies for Health, IASH (Ινστιτούτου Προηγμένων Μελετών Υγείας), που διεξήγαγε έρευνες σχετικά με τις νέες εξελίξεις στις προσεγγίσεις νου-σώματος για την υγεία και την ευεξία.

Η πρόσφατη σειρά βιβλίων του Robert σχετικά με το Success Factor Modeling™,

(1) Next Generation Entrepreneurs

(2) Generative Collaboration και

(3) Conscious Leadership &Resilience,

προσδιορίζει βασικά χαρακτηριστικά και ικανότητες που μοιράζονται επιτυχημένοι επιχειρηματίες, ηγέτες, ομάδες και εγχειρήματα, και καθορίζει συγκεκριμένες τεχνικές και δεξιότητες που μπορούν να χρησιμοποιηθούν από άλλους, ώστε να αυξήσουν σημαντικά τις πιθανότητές τους να διαμορφώσουν εξαιρετικές προϋποθέσεις για να πετύχουν.

Επιπλέον, ο Robert έχει γράψει και συγγράψει περισσότερα από είκοσι πέντε βιβλία σε μια πληθώρα θεματολογιών. Ενδεικτική λίστα περιλαμβάνει τα παρακάτω:

  • Changing Belief Systems with NLP
  • Strategies of Genius
  • Tools of the Spirit
  • NLP Volume I and NLP II: The Next Generation
  • Visionary Leadership Skills: Creating a World to Which People Want to Belong
  • Tools For Dreamers: Strategies of Creativity and the Structure of Innovation
  • Encyclopedia of Systemic Neuro-Linguistic Programming and NLP New Coding
  • Modeling with NLP
  • From Coach to Awakener

 

 

Υπηρεσίες Ομιλητή

Πρόεδρος του NLP University Santa Cruz, California
Δημιουργός του μοντέλου Success Factor Modeling™
Kορυφαίος δημιουργός , συγγραφέας, εκπαιδευτής και σύμβουλος στον τομέα του Νευρογλωσσικού Προγραμματισμού

Βίντεο

Τίτλος Ομιλίας

Κρίσιμοι παράγοντες επιτυχίας στον τομέα της υγείας. Οι λεπτομέρειες που κάνουν τη διαφορά

Αίθουσα

Stage C

Ημερομηνία και Ώρα

18/02/2022 20:00

Επικοινωνία

2106233450-452