Νίκος Μαυράκης, M.Eng. MBA | Leading Mind Speaker

Ο Νίκος Μαυράκης μεγάλωσε στην Ρόδο και στα 17 του χρόνια βρέθηκε στις ΗΠΑ για σπουδές. Διαθέτει Πτυχίο BA και μεταπτυχιακό MA στη Μηχανική Υπολογιστών (Computer Engineering) και MBA στη Διαχείριση Τεχνολογίας (Technology Management) από το Stevens Institute of Technology στο NJ.

Έκτοτε λόγω της εργασίας του έχει κατοικήσει στην Ουάσιγκτον, στην Νέα Υόρκη και στο Μαϊάμι της Φλόριντα. Καθ’ όλη τη διάρκεια της καριέρας του, ο Νίκος εργάστηκε τόσο για τον κυβερνητικό όσο και για τον ιδιωτικό τομέα και αυτή τη στιγμή είναι υψηλόβαθμο στέλεχος σε μία startup τεχνολογική εταιρεία (unicorn, worth over $7 Billion).

Έως και το 2017, ο Νίκος εργαζόταν στο Πεντάγωνο ως αξιωματικός για το τμήμα Επιστήμης και Μηχανικής του Αμερικανικού Στρατού, αποτελώντας ουσιαστικά το κεντρικό σημείο επαφής μεταξύ 16.000 μελών του πολιτικού προσωπικού και του Πενταγώνου.

Το 2019, άφησε την Ομοσπονδιακή Κυβέρνηση για να βοηθήσει μια εταιρεία τεχνολογίας που πρόσφατα μπήκε στο χρηματιστήριο (NYSE) να δημιουργήσει το τμήμα τεχνικής υποστήριξης των μηχανικών της εταιρείας. Μέσα σε 3 χρόνια η ομάδα του Νίκου μεγάλωσε κατά 600% και εξαπλώθηκε σε 6 πόλεις στην Αμερική και την Ινδία, ενώ εξυπηρετεί 22.000 πελάτες.

Παρά τους ηγετικούς του ρόλους, ο Νίκος αποκαλεί τον εαυτό του μαθητή της ζωής. Επιδιώκει συνεχώς την καθοδήγηση από άτομα παγκόσμιας κλάσης και εξειδικευμένους επαγγελματίες. Η ικανότητά του να επιλύει περίπλοκα προβλήματα, μαζί με την επιθυμία του να ανακαλύπτει και να καλλιεργεί τις δυνατότητες των συνανθρώπων του, τον οδήγησε να ασχοληθεί επαγγελματικά με την καθοδήγηση στελεχών (coaching).

Ως high performance coach, ο Νίκος πετυχαίνει να ανοίγει τον δρόμο σε άτομα από όλον τον κόσμο ώστε να καταφέρουν τον επόμενο επαγγελματικό και οικονομικό τους στόχο. Είναι επίσης ο ιδρυτής του Financial Freedom Mastermind, το οποίο φέτος θα διεξαχθεί διαδικτυακά για πρώτη φορά και στα Ελληνικά. Το πρόγραμμα αυτό παρέχει τις απαραίτητες πληροφορίες και στρατηγικές για να φτάσουμε στην οικονομική ανεξαρτησία όπως κατάφερε ο Νίκος με την καθοδήγηση από τους δισεκατομμυριούχους μέντορές του.

Οι εμπειρίες του Νίκου από τη ζωή του και τις ενασχολήσεις του στην Ελλάδα του προσδίδουν ένα μοναδικό προνόμιο να μπορεί να καθοδηγεί άτομα που δραστηριοποιούνται στην Ελλάδα χωρίς να περιορίζεται από τον τρόπο σκέψης και δράσης της Ελληνικής πραγματικότητας.

Υπηρεσίες Ομιλητή

Ιδρυτής του Financial Freedom Mastermind
High performance coach

Προσφορά

Προσφορά 1+1 Για Το Σεμινάριο Οικονομικής Ανεξαρτησίας

Βίντεο

Τίτλος Ομιλίας

Η οικονομική ανεξαρτησία είναι εφικτή για κάθε ´Ελληνα και Ελληνίδα: Η διαπίστωση ενός ηγέτη επιχειρήσεων που μεγάλωσε στην Ελλάδα και εργάζεται 23 χρόνια στις ΗΠΑ.

Αίθουσα

Stage C

Ημερομηνία και Ώρα

13/02/2022 21:00

Επικοινωνία