Νάνσυ Αράπογλου | Leading Mind Speaker

 

 

Μετά από πολυετή επαγγελματική πορεία στο χώρο των αεροπορικών εταιριών, έχοντας ταξιδέψει αρκετά, και αποκτώντας εμπειρία από το 2001 ως international and Domestic Pricing Manager, η Νάνσυ Αράπογλου, ήρθε κοντά σε διαφορετικές κουλτούρες και, μέσα από την παρατήρηση και τις συνεχείς προκλήσεις, ανακάλυψε πολλές δεξιότητες που κρύβονταν στο δυναμικό της.

Η ενασχόληση της με το Life Coaching, ήταν απλά, η φυσική της εξέλιξη. Αποφάσισε να ασχοληθεί με την μεγαλύτερή της αγάπη, τον Άνθρωπο και τις απεριόριστες δυνάμεις που κρύβονται μέσα μας, όταν, η ίδια άρχισε αυτό το υπέροχο ταξίδι της αυτογνωσίας, το οποίο και συνεχίζει.

Αυτές οι δυνάμεις που κρύβει ο καθένας μέσα του, και μπορούν να τον οδηγήσουν στη Δυναμική Επιτυχία, την εμπνέουν και ανατροφοδοτούν το πάθος της για προσφορά. ​Το μοναδικό δώρο της μεταμόρφωσης μέσω του Coaching, αποκαλύφθηκε με τη φοίτησή της στον κύκλο σπουδών Life Coaching / Certificate in Coaching- Ac Accredited από το κέντρο Επιμόρφωσης και Δια Βίου Μάθησης (Κ.Ε.ΔΙ.ΒΙ.Μ.) του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών (ΕΚΠΑ) και στο τμήμα συμπληρωματικής εκπαίδευσης Διαχείριση Χωρισμού – Διαζυγίου Γονέων(ΕΚΠΑ) καθώς επίσης και στο The Science of Well Being – YALE UNIVERSITY.

​Είναι επίσης Holistic Integrative and Mindfulness Coach. Ενός Επιστημονικά τεκμηριωμένου Coaching, αναγνωρισμένο από τον παγκόσμιο οργανισμό της  International Society for Coaching Psychology, το οποίο είναι βασισμένο σε προσεγγίσεις της Coaching Ψυχολογίας  (Behavioural & CBT Coaching), Θετικής Ψυχολογίας  Coaching, Transpersonal Ψυχολογίας Coaching &  Mindfulness, θεωρώντας την επιστήμη της Ψυχολογίας και την ένταξη της στο Coaching ως  πρωταρχικό και απαραίτητο θεμέλιο για την καλή πρακτική του. Η πρακτική του μπορεί να περιγράφει ως μια διαδικασία με στόχο την ενίσχυση της ευεξίας (well-being) και της επίδοσης (performance) στην προσωπική ζωή (life coaching), στην επαγγελματική εξέλιξη (business coaching), σε αθλητές & ομάδες (performance coaching), στην εκπαίδευση και στους οργανισμούς.

​Θεωρεί πως η αυτογνωσία, η εκπαίδευση και η ενασχόληση με τον Άνθρωπο είναι το ομορφότερο ταξίδι και το πιο δημιουργικό. Συχνά θα την ακούσεις να λέει: «Η επαγγελματική σου επιτυχία και η προσωπική σου εξέλιξη με αφορά. Εσένα;»

Δείτε περισσότερα εδώ

Υπηρεσίες Ομιλητή

Life Coaching
Holistic Integrative and Mindfulness Coaching

Βίντεο

Τίτλος Ομιλίας

H ευτυχία μαθαίνεται – κάνε καλύτερες ερωτήσεις και ζήσε τη ζωή που επιθυμείς

Αίθουσα

Stage B

Ημερομηνία και Ώρα

12/02/2022 11:30

Επικοινωνία

6956 030620