Μυρτώ – Μαρία Μυλωνά | Leading Mind Speaker

 

Η  Μυλωνά Μυρτώ –Μαρία γεννήθηκε στην Αθήνα το 1981 και αποφοίτησε από το τμήμα Διατροφής της Θεσσαλονίκης το 2003.

Από το 2005 διατηρεί ιδιωτικό γραφείο στο Χαϊδάρι και εργάζεται ως διατροφολόγος και σύμβουλος προσωπικής ανάπτυξης (Wellness Coach) βοηθώντας άτομα και ομάδες να πετύχουν αλλαγές στον τρόπο ζωής τους (Lifestyle Medicine), ώστε να γίνουν πιο υγιείς και πιο ευτυχισμένοι. Η προσέγγιση  της είναι ολιστική και εστιάζει στους 7 τομείς ευεξίας: Διατροφή, Άσκηση, Ενέργεια και Στρες, Βάρος, Πνευματική και Συναισθηματική Ευεξία, Υγεία, Ικανοποίηση Ζωής.

Εργάζεται κάνοντας ατομικές και ομαδικές συνεδρίες.

Θεωρεί το επάγγελμά της συναρπαστικό, γιατί έχει την ευλογία να παρακολουθεί την πρόοδο, την αλλαγή και το ταξίδι μεταμόρφωσης των ανθρώπων και μέσα από αυτό η ευγνωμοσύνη που δέχεται, την ωθεί να  εξελίσσεται και η ίδια.

Πάθος της η συνεχής προσωπική εξέλιξη και για αυτό η εκπαίδευση είναι μια διαδικασία που μέσα στα χρόνια δεν έχει σταματήσει. Ενδεικτικά:

Έχει ολοκληρώσει την εκπαίδευση European Institute of Nutritional Medicine (EINuM) και μπορεί να εφαρμόζει την προσέγγιση της διατροφικής ιατρικής μέσω της χορήγησης κατάλληλης αγωγής συμπληρωμάτων διατροφής καθώς και εξειδικευμένη διατροφή.

Έχει ολοκληρώσει μια από τις  πιο απαιτητικές εκπαιδεύσεις Coaching στο κόσμο, από τον ACSM (American College of Sports Medicine). Οι Wellcoaches της απένειμαν τον τίτλο του Certified Health and Wellness Coach και πιστοποιούν την καταλληλόλητά της για τη διαχείριση ατόμων που θέλουν να κάνουν αλλαγές στα 7 πεδία ευεξίας.

Επειδή όλα είναι θέμα επικοινωνίας για να διευρύνει και να κατανοήσει καλύτερα τα περιστατικά που αναλαμβάνει, έχει εκπαιδευτεί σε τεχνικές του NLP (νευρογλωσσικό προγραμματισμό).

Τέλος, είναι πιστοποιημένη coach του ινστιτούτου HeartMath, εκπαιδεύει και κάνει πρακτική τεχνικές, που είναι ίσως οι πλέον αποδεδειγμένα αποτελεσματικές στη διαχείριση του άγχους – στρες.

Περήφανο μέλος του πανελλήνιου συλλόγου Διαιτολόγων – Διατροφολόγων Ελλάδος, μέλος του Ευρωπαϊκού Ινστιτούτου Διατροφικής Ιατρικής (EINuM), μέλος του επιστημονικού κέντρου μελισσοθεραπείας Ελλάδος, του Ινστιτούτου Διατροφικών Μελετών Ελλάδος (ΙΔΜΕ) και του HeartMath institute. Επίσης είναι επίσημη εκπαιδεύτρια του ΚΕΑΔΔ (Κέντρο Αντιμετώπισης Διατροφικών Διαταραχών).

Είναι παντρεμένη, ζει με τον άντρα της, δυο παιδιά, τον σκύλο και τη γάτα της προσπαθώντας να ζει με πάθος & έμπνευση την κάθε ημέρα, κάνοντας καθημερινή πράξη αυτά που διδάσκει.

Δείτε περισσότερα εδώ

Υπηρεσίες Ομιλητή

Διαιτολόγος – Διατροφολόγος
Health Coaching
L ifestyle Medicine Expert
Ομάδες Υποστήριξης
Περιπατητητικές Ομάδες

Προσφορά

Εκπτωτικός κωδικός: leadingminds για το πρόγραμμα Πρώτα Δυνατοί και μετά Αδύνατοι

Βίντεο

Τίτλος Ομιλίας

Leading Change: Αλλάζοντας την ιστορία της υγείας μας

Αίθουσα

Stage B

Ημερομηνία και Ώρα

14/02/2022 21:00

Επικοινωνία

2105322383
6970123443