Π.Μπαρμπαρήγος & Γ.Κουκουλά | Leading Mind Speaker

Παναγιώτης Μπαρμπαρήγος

Ονομάζομαι Παναγιώτης Μπαρμπαρήγος, είμαι NLP Coach – Behavioral Strategist και είμαι εραστής της Προσωπικής Ανάπτυξης μέσα από κάθε είδος σχετική δραστηριότητα.

Μετά από μία πορεία περίπου 2,5 δεκαετιών στις επιχειρήσεις τις οποίες υπηρέτησα ως Διευθυντής Marketing και Διοικητικό Στέλεχος στην εταιρεία INOMAK Refrigerators, αποφάσισα να ακολουθήσω το κάλεσμά μου και να συνοδεύω ανθρώπους στο ταξίδι της προσωπικής τους αλλαγής. Αυτό συμβαίνει προσφέροντας τους έναν συνοδοιπόρο σαν και αυτόν που θα ήθελα να έχω και εγώ, αλλά δεν είχα, και ένα μπουκέτο υπηρεσιών και Mindset που θα ήθελα να υπάρχει στην αγορά, αλλά δεν υπήρχε!

Ως άνθρωπος είμαι εστιασμένος στην προσωπική ανάπτυξη, έχοντας περάσει από και δοκιμάσει σχεδόν κάθε είδους θεραπείας και προσέγγιση, και αυτό είναι κάτι που το συνεχίζω έως και σήμερα καθώς όσο ο επαγγελματίας αναπτύσσεται, τόσο και οι υπηρεσίες του αναπτύσσονται και εξελίσσονται και ο Coachee λαμβάνει μεγαλύτερη αξία για την επένδυση του.

Ως NLP Coach συμμετέχω σε εποπτείες συνεχόμενα με σκοπό να βελτιώνομαι συνεχώς, αλλά και συνεχίζω το προσωπικό μου ταξίδι θεραπείας.

Συνδυάζοντας την εμπειρία μου στο Marketing και την αγάπη μου για την προσωπική ανάπτυξη, γεννήθηκε το Concept των Soul-Centric Marketing Experiences, όπου με την ομάδα μου συγκεντρώσαμε μία σειρά από μοντέλα που περιγράφουν τη δημιουργία της Ανθρώπινης Εμπειρίας από τομείς όπως η Ψυχολογία, το Coaching, το NLP, αλλά και πιο εσωτερικές πρακτικές, και προσαρμόζοντας τα επάνω στο σύγχρονο Marketing και τη δημιουργία Marketing Εμπειριών όπως περιεχόμενο, υπηρεσίες, προϊόντα και λοιπά Marketing Concepts, δημιουργήσαμε μία σειρά εργαλείων και στρατηγικών για τον σύγχρονο ελεύθερο επαγγελματία, τη μικρή επιχείρηση και κάθε επιχείρηση που θέλει να εμβαθύνει στις ανάγκες του κοινού της και να αποκτήσει περίοπτη θέση στις ψυχές τους.

Ο κόσμος του Soul-centric Marketing περιστρέφεται γύρω από την ψυχή του ανθρώπου και τις βαθύτερες ανάγκες της, όπως αυτές περιγράφονται και αναγνωρίζονται από τους τομείς της Ψυχολογίας και του NLP, έχοντας ταυτόχρονα στον πυρήνα του τις έννοιες: Ethics & Ecology. Έχει επιλεγεί σκόπιμα ο όρος “Soul” έναντι του “Psyche”, διότι η σύνδεση που πραγματικά κάνει έναν άνθρωπο να συνδεθεί με έναν επαγγελματία ή ένα Brand, βαθιά πέρα έχει και τέτοιες ποιότητες που η επιστημονική προσέγγιση της ανθρώπινη ψυχή δεν δύναται ακόμα να περιγράψει, αλλά υπάρχουν.

Εκπαίδευση και Εξειδικεύσεις:
  • Είμαι πιστοποιημένος NLP Master Practitioner (2017-2019) και NLP Coach (2019) από την INLPTA International.
  • Είμαι πιστοποιημένος MicroExpressions & Body Language Practitioner (2016) από τη Dynamic Equilibrium System και έχω λάβει εκπαίδευση επάνω στα Micro & Subtle Expressions από το Paul Ekman Group LLC.
  • Είμαι Πιστοποιημένος mBit Coach (2017) από την mBit International
  • Είμαι εκπαιδευμένος σε Hypnosis από την Dynamic Equilibrium System 2021
  • Έχω λάβει εκπαίδευση επάνω στο Provocative Coaching από το Institut Voor Eclectische Psychologie 2019
  • Έχω ΜΒΑ από το Cardiff Business School και BEng in Manufacturing Engineering από το Cardiff School of Engineering.

Διαβάστε περισσότερα εδώ

Γεωργία Κουκουλά

Είμαι η Γεωργία Κουκουλά, η πρώτη Ελληνίδα Canva Experience Creator.

Δημιουργώ Custom Story-telling Graphics για κάθε επιχείρηση και κάθε σύγχρονο ελεύθερο επαγγελματία, με στόχο τη βαθύτερη σύνδεσή του με το κοινό του και τη δημιουργία εμπειριών γύρω από το Brand του που προσθέτουν αξία.

Πρόκειται για Graphic εμπειρίες που αγγίζουν όλες τις αισθήσεις και δημιουργούνται γύρω και πέρα από την πραγματική ανάγκη του επαγγελματία, αγγίζοντας βαθιές χορδές της ανθρώπινης ψυχής.

Η ομάδα μας, έχει δημιουργήσει το Concept των Soul-Centric Marketing Experiences. Το Concept αυτό συνδυάζει το παραδοσιακό & σύγχρονο Marketing με σύγχρονες επιστημονικές προσεγγίσεις επάνω στη μελέτη της υποκειμενικής εμπειρίας του ανθρώπου και σκοπός του είναι οι εμπειρίες που δημιουργούνται να αγγίζουν την ανθρώπινη ψυχή και τις ανάγκες της και να την αγκαλιάζουν με οικολογική και ηθική πρόθεση.

Συνδυάζοντας τις γνώσεις μου στο ψηφιακό Marketing, στην Ιστορία Τέχνης και στο Design, δημιουργώ υψηλής αισθητικής Custom Graphics, που διηγούνται ιστορίες αντλώντας έμπνευση από τις προσωπικές ιστορίες των επαγγελματιών, δοσμένες με έναν τρόπο που να κάνουν νόημα στο κοινό τους και μέσα από το πως αυτό δημιουργεί την εμπειρία του.

Η Ομορφιά και η Αισθητική, είναι αξίες που μπορούν να αποτυπωθούν στα πάντα. Είναι εμπειρίες που προσφέρουν "μαγική" απόλαυση, ευχαρίστηση και ικανοποίηση.

Όραμά μου είναι η διαρκής ανάπτυξη και εξέλιξη της Canva Community of Greece. Μίας κοινότητας ανθρώπων στο Facebook, που επιλέγουν να εκφράζουν τη δημιουργικότητά τους ψηφιακά, με τη χρήση του Canva, του πιο σύγχρονου marketing tool και φιλικού για τον χρήστη, έτσι ώστε να μην μένει καμία προσωπική ιστορία ανέκφραστη!

Εκπαίδευση και Εξειδικεύσεις:
  • Έχω BSc στη Φυσική από το Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών (2020), με κατεύθυνση Αστροφυσικής.
  • Είμαι εκπαιδευμένη ως Canva Designer από “Become a Canva Designer”, The Graphic.Maven Academy, by Melissa LeMay CCC (Canva Certified Creative) (2021)
  • Άλλες εκπαιδεύσεις: Canva Next Level: Become a Canva Expert (2020) & Master Course | Use Canva to Grow your Business, by Ronny Hermosa CCC (2020)
  • Έχω ολοκληρώσει τα προγράμματα NLP Coaching: The Master Metaphor © , The Subconscious Brand© by Panagiotis Barbarigos, Behavioral Strategist-NLP Coach

Υπηρεσίες Ομιλητή

Προσφέρω ένα μείγμα υπηρεσιών CCT προσαρμοσμένο 100% επάνω στις ανάγκες ιδιωτών, επαγγελματιών και εταιρειών. Πιο συγκεκριμένα:
Coaching Services
Personal Coaching με τη μέθοδο The Master Metaphor
Coaching for Professionals & Entrepreneurs με τη μέθοδο The Master Metaphor
Soul-centric NLP Marketing Coaching για επαγγελματίες και εταιρείες
Consulting Services Business Consulting
Marketing Consulting
Communication Consulting
Training Team’s Communication & Alignment Coaching & Training
Soul-centric Marketing Training

Προσφορά

Έκπτωση 20% σε όλα τα προγράμματα NLP Coaching , Consulting & Training για Professionals

Βίντεο

Τίτλος Ομιλίας

Creating Soul-Centric Marketing Experiences!

Αίθουσα

Stage C

Ημερομηνία και Ώρα

20/02/2022 18:00

Επικοινωνία

6948506455
6981782203