Μαριάννα Αντωνακάκη MA | Leading Mind Speaker

 

Η Μαριάννα Αντωνακάκη είναι δημιουργός του NowLetsPlay ® ™ , ενός συνθετικού Μοντέλου, για παιδικό, γονεϊκό κι εκπαιδευτικό πρωτόκολλο αναγνωρισμένο και κατοχυρωμένο ως πρωτότυπη έρευνα σε Συμβουλευτικό και Θεραπευτικό πεδίο με εξειδίκευση στα Neurolinguistics στο Ηνωμένο Βασίλειο και την Ελλάδα (Reg Certificate No 00003709405, Intellectual Property Office Registrar).

Είναι Mindset Trainer & Consultant καθώς και Affiliated Partner της Διεθνούς Πιστοποίησης για Business Coaches & Consultants στο πρόγραμμα The SFM MINDSET MAPS ® ™ , για την Ελληνική γλώσσα, την Ελλάδα και την Κύπρο, το οποίο δημιούργησαν οι Robert Dilts & Mickey Feher. Είναι παράλληλα εξειδικευμένη Σύμβουλος Design Thinking, από το Stanford University.

Ξεκίνησε την ακαδημαϊκή της πορεία από τη Φιλοσοφική Σχολή του ΕΚΠΑ απόφοιτος του Τμήματος Γαλλικής Φιλολογίας, ωστόσο η αγάπη της για την Επικοινωνία, τις Τέχνες και τις Ανθρωπιστικές σπουδές πολύ γρήγορα άλλαξε τον προσανατολισμό της πυξίδας σε επαγγελματικό και πανεπιστημιακό επίπεδο. Ακολούθησε το B.A. στο Interior Design από Middlesex University και τον ΑΚΤΟ ενώ παράλληλα ξεκίνησε να αρθρογραφεί και να ηγείται τμημάτων επικοινωνίας και τύπου σε εταιρίες.

Στα 20 χρόνια που ακολούθησαν επαγγελματικά, η Μαριάννα διέγραψε μια σημαντική πορεία στα Media, από διευθυντικές θέσεις στα περιοδικά Cigar, Men’s Arena, αρθρογραφία και αρχισυνταξία σε πολλά περιοδικά και εφημερίδες καθώς και στo Δελτίο Ειδήσεων από την τηλεόραση του STAR αλλά και στο ραδιόφωνο για 35 σταθμούς της περιφέρειας και 2 ραδιόφωνα της Κύπρου, ενώ παράλληλα συνεργάστηκε με διαφημιστικά agencies. Η μητρότητα ως το μεγάλο της βιωματικό δώρο σε συνδυασμό με την παγκόσμια οικονομική κρίση, ανασύνταξαν για 2η φορά τον επαγγελματικό της χάρτη.

Πιστοποιήθηκε ως Global NLP Trainer & Consultant από University California Santa Cruz, ενώ είναι πιστοποιημένη NLP New Code Certified Practitioner, (ITA) καθώς και Certified Practitioner Ericksonian Hypnosis Certified Practitioner. Η Μαριάννα Αντωνακάκη είναι περήφανο μέλος της ομάδας NLP Global Trainers της nlpgreece ®.

Τα τελευταία 10 χρόνια, προχώρησε σε μεταπτυχιακές σπουδές στη Βρεφική Ψυχοθεραπεία (First Play in Therapy, Diploma Barry University Miami – FAIMH) και στην Ψυχοθεραπεία μέσω του Ειδικού Θεραπευτικού Παιχνιδιού, ενώ είναι ενεργό εποπτευόμενο μέλος του Play Therapy International και η μόνη ειδικευμένη στην Ελλάδα πιστοποιημένη Σύμβουλος για την κλινική διάγνωση διαταραχών σε βρέφη και νήπια – DC 0-5.

Η Μαριάννα είναι Meta-trauma & PTSD Prevention Counselor & Trainer, Meta International Inc, Πιστοποιημένη Τραυματοθεραπεύτρια ΙΕΜΤ και μέλος του International Association for Eye Movement TraumaTherapy, είναι Story Play ®  Ericksonian Non Directive Model for Play Practitioner, Circle Of Security Model Certified Practitioner καθώς και ενεργό μέλος του NBCC ως πιστοποιημένη Mental Health Facilitator.

Είναι εξειδικευμένη Σύμβουλος στο Πρόγραμμα Social Panorama, για την Οικογένεια & την Εκπαίδευση και μέλος του Mental Space Psychology. Διαθέτει Diploma in Phototherapy & Photo Art Therapy Robert Gordon University of Aberdeen και είναι Trainer στη Μέθοδο Points Of You ®, με βάση την Φωτοθεραπεία και την εφαρμοσμένη Νευρογλωσσολογία.

Είναι ακτιβίστρια του Σοροπτιμισμού, του Παγκόσμιου Φορέα για την εξάλειψη της βίας κατά των γυναικών και την προάσπιση των δικαιωμάτων Γυναίκας και Παιδιού.

Μιλάει, Αγγλικά, Γαλλικά και Ιταλικά και γράφει θεραπευτικά παραμύθια για παιδιά, ενώ εξακολουθεί να αρθρογραφεί εντατικά.

Διαβάστε περισσότερα εδώ και εδώ 

Υπηρεσίες Ομιλητή

MindsetMaps®™ Affiliated Partner για Ελλάδα & Κύπρο
Εκπαίδευση και Διεθνής Πιστοποίηση στα Ελληνικά στο πρόγραμμα MindsetMaps®™ για Mindset & Business Consultants & Coaches
Design Thinking & Mindset Authorized Consultant, Συμβουλευτική Εταιρειών
Aτομικές & ομαδικές Συνεδρίες Mindset & Business, Design Thinking, ΜasterMind Groups
Premium Mindset Reporting Analysis
Σχεδιασμός & εκπόνηση Σεμιναρίων, Εκπαιδεύσεων & Πιστοποιήσεων για Εταιρίες & τα Στελέχη τους

Προσφορά

Έκπτωση 20% στις υπηρεσίες μας

Βίντεο

Τίτλος Ομιλίας

Ξέχνα την επιτυχία, χωρίς το κατάλληλο Mindset. Kάνε το Αδύνατο, Δυνατό με το Πρόγραμμα του MindsetMaps™.

Αίθουσα

Stage C

Ημερομηνία και Ώρα

19/02/2022 18:00

Επικοινωνία

+30 6947404896