Μαρία Βέη - Α Μέρος | Leading Mind Speaker

 

H Βέη Μαρία γεννήθηκε στον Κορυδαλλό Αττικής και πέρασε τα παιδικά της χρόνια σε μία συνοικία του Πειραιά που όπως συνηθίζει να λέει, είχε την τύχη να μεγαλώσει παίζοντας σε «γειτονιά» χωρίς φόβους, με πολλά γέλια αλλά και χτυπημένα γόνατα.

Ξεκίνησε τις σπουδές της στο Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων, στο Τμήμα Ιστορίας και Αρχαιολογίας, αλλά πολύ σύντομα κατάλαβε ότι η ψυχολογία και τα κίνητρα πίσω από τις πράξεις των ανθρώπων ήταν αυτά που πάντα της κέντριζαν το ενδιαφέρον κι έτσι το πεδίο που θέλησε να μελετήσει και να δράσει στην συνέχεια, ήταν αυτό της ψυχολογίας.

Εντάσσεται στο τμήμα Φιλοσοφίας-Παιδαγωγικής Ψυχολογίας του Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών όπου και ολοκληρώνει τις σπουδές της με ειδίκευση στην Ψυχολογία.

Έπειτα εκπαιδεύεται στον τομέα της Συμβουλευτικής στο ιδιωτικό εκπαιδευτήριο ΤHACE. Αρχικά επιλέγει τις δεξιότητες συμβουλευτικής και στην συνέχεια την συνθετική Συμβουλευτική Γνωσιακού και Προσωποκεντρικού Μοντέλου Ψυχοθεραπείας.

Η Μαρία Βέη ΒΕΗ ΜΑΡΙΑ εξειδικεύεται στη Γνωσιακή Συμπεριφορική Θεραπεία. Ενώ πιστεύοντας ακράδαντα ότι οι θεραπευτές χρειάζεται να βρίσκονται σε δια βίου εκπαίδευση (αλλά και προσωπική θεραπεία) συνεχίζει μετεκπαιδεύσεις στον τομέα της ψυχικής υγείας ενώ αυτή την περίοδο ολοκληρώνει μεταπτυχιακές σπουδές στην Συνθετική Ψυχοθεραπεία στο Πανεπιστήμιο του Derby μέσω του Mediterranean College.

Τον Αύγουστο του 2014 συν-δημιουργεί με την Ελένη Αικατερίνη το Κέντρο Ψυχοθεραπείας και Συμβουλευτικής «αξίΖΩ», στο Περιστέρι, όπου εργάζεται καθημερινά μαζί με αξιόλογους συνεργάτες, δημιουργώντας ένα δυναμικό δίκτυο με ανθρώπους που αγαπούν και πιστεύουν στην αέναη εξέλιξη! Τα τελευταία χρόνια έχει μπει στην ζωή της και η συγγραφή, καθώς ολοκλήρωσε το πρώτο της αλληγορικό παραμύθι με τίτλο «Η Αγάπη της Αλκυόνης».

Λίγο πριν την εμφάνιση της Πανδημίας που αναγκάζει όλους να κάνουμε τις δράσεις μας «από απόσταση», αφουγκράζεται την ανάγκη των Ελλήνων του εξωτερικού να κάνουν ψυχοθεραπεία στην μητρική τους γλώσσα αλλά και των ανθρώπων της επαρχίας και των κλειστών κοινωνιών να κάνουν θεραπεία από απόσταση και δημιουργεί μαζί με την ομάδα της την πρώτη online πλατφόρμα ψυχικής υγείας, e-αξίΖΩ, δίνοντας την δυνατότητα σε όποιον το επιθυμεί να προγραμματίσει και να πραγματοποιήσει διαδικτυακά, με εύκολο τρόπο, ατομικές συνεδρίες, ομαδικές συνεδρίες, αυτοτελή σεμινάρια καθώς επίσης να παρακολουθήσει δωρεάν video seminars, podcasts και να διαβάσει ενδιαφέρουσα αρθρογραφία.

Βασική της αρχή είναι ότι η ψυχική υγεία δεν είναι πολυτέλεια για λίγους αλλά ανάγκη για όλους! ΓΙ αυτό είναι πάντα προσανατολισμένη στο να παρέχει πρόσβαση στις υπηρεσίες ψυχικής υγείας με ποιότητα και συνείδηση σε εκείνους που το έχουν ανάγκη.

Δείτε περισσότερα εδώ

Υπηρεσίες Ομιλητή

Ατομικές Συνεδρίες Ψυχοθεραπείας και Συμβουλευτικής
Ομάδα «Θεραπεύοντας το Εσωτερικό Παιδί»
Ομάδα «Μετατρέπω τον Θυμό σε Δημιουργική Έκφραση»
Ομάδα «Αυτοεκτίμηση, μεταμορφώνοντας τις Αδυναμίες σε Ικανότητες»
Ομάδα «Μετατρέπω τους Φόβους μου σε Δύναμη»
Ομάδα «Advance Group Therapy»
Αυτοτελή Σεμινάρια για την ψυχική υγεία και την αυτοβελτίωση
Video Seminars
Podcasts

Προσφορά

Παρέχεται η πρώτη συνεδρία δωρεάν

Βίντεο

Τίτλος Ομιλίας

Θεραπεύοντας το εσωτερικό Παιδί, μία πράξη αγάπης και ανακούφισης από τον συσσωρευμένο πόνο & θύμο!

Αίθουσα

Stage A

Ημερομηνία και Ώρα

18/02/2022 20:00

Επικοινωνία

213 033 8539
694 852 4776