Μαρία Λάγιου | Leading Mind Speaker

 

Η Μαρία Λάγιου είναι Σύμβουλος Καρδιακού Συντονισμού, HeartMath Coach, Νέο Κρανιοϊερή Θεραπεύτρια και Εκπαιδεύτρια Ενηλίκων.

Πτυχιούχος Μάρκετινγκ και Δημοσιών Σχέσεων του Πανεπιστημίου Δυτ. Αττικής με πάνω από 15 χρόνια εμπειρίας σαν στέλεχος σε απαιτητικά περιβάλλοντα εταιριών. Η διαχείριση των προκλήσεων και η ανάγκη να ανταπεξέρχεται στις στρεσογόνες καταστάσεις σε επαγγελματικό και προσωπικό επίπεδο την έφερε σε επαφή με τα σωματικά όρια και άρχισε να αναζητεί σύγχρονες καινοτόμες ολιστικές πρακτικές προσωπικής και επαγγελματικής ανάπτυξης.

Την ενδιαφέρει ιδιαίτερα η εφαρμογή τεχνικών εξισορρόπησης μέσα από μια ολιστική προσέγγιση για αυτό εκπαιδεύτηκε στην Σωματοσυναισθηματική προσέγγιση και είναι κάτοχος πιστοποιήσεων :

  • Διπλώματος Νέο – ΚρανιοΙερής Θεραπείας
  • Συμβουλευτική Coaching Mentoring Παν Αιγαίου
  • Πιστοποίηση HeartMath Coach & HeartMath Practitioner
  • HRV Master Elite Academy Foundation
  • Εισαγωγή στο Somatic Experiencing (SE)

Ως πιστοποιημένη Practitioner του HeartMath® στις ατομικές συνεδρίες ή σε μικρές ομάδες κυρίως για την Διαχείριση Άγχους και Βελτίωση Ανθεκτικότητας, χρησιμοποιεί τεχνικές και προγράμματα καθώς και τις συσκευές τεχνολογίας βιο-ανάδρασης του HeartMath®. emWave Pro Plus και Inner Balance. Όπου μέσω τεχνικών συνεκτικότητας, διαδραστικών ασκήσεων και παιχνιδιών, αυξάνεται η ανθεκτικότητα, η ενέργεια και προωθείται η εστίαση, η διανοητική σαφήνεια και η συναισθηματική ισορροπία.

Για την εξισορρόπηση του νευρικού συστήματος χρησιμοποιεί την καθιέρωση γραμμής επαναφοράς BaseLine μετρώντας και εκπαιδεύοντας στην αυτορρύθμιση, στοχεύοντας όχι στην πρόσκαιρη βελτίωση μέσα από την άνοδο της Μεταβλητότητας του Καρδιακού Ρυθμού HRV αλλά και στην διατήρηση της Συνοχής.

Εργάστηκε στο Κέντρο Αποκατάστασης ΔΙΑΠΛΑΣΗ Τμήμα ΑntiStress. Τα τελευταία χρόνια έχει ιδρύσει το κέντρο BalanSync και εργάζεται ως ελεύθερος επαγγελματίας.

Συνεργάζεται με κέντρα, συλλόγους και δομές σε προγράμματα που έχουν ως στόχο να βοηθήσουν τους ανθρώπους να φέρουν σε ισορροπία το σώμα, το νου και τα συναισθήματά τους με την διαισθητική νοημοσύνη της καρδιάς τους.

Εκτός από τις ατομικές συνεδρίες, διοργανώνει σεμινάρια για επιχειρήσεις, ομάδες ή ειδικές θεματικές κατηγορίες (εκπαιδευτικούς, φροντιστές, νοσηλευτές, θεραπευτές, αθλητές).

Δείτε περισσότερα εδώ 

Υπηρεσίες Ομιλητή

Ιδρύτρια του BalanSync
HRV Training
Neo Craniosacral
HeartMath Coaching

Προσφορά

Aποκτήστε 20% έκπτωση στο επερχόμενο σεμινάριο

Βίντεο

Τίτλος Ομιλίας

Καρδιακή Συνοχή & Εξισορρόπηση Νευρικού Συστήματος

Αίθουσα

Stage B

Ημερομηνία και Ώρα

19/02/2022 17:00

Επικοινωνία

2721306100
6945464098