Μάρεα Λαουτάρη | Leading Mind Speaker

 

Η Μάρεα Λαουτάρη σπούδασε Διοίκηση Επιχειρήσεων στο Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών και απέκτησε Μaster στην Πολιτική Επικοινωνία από το Πανεπιστήμιο του Manchester στην Αγγλία.
Εργάστηκε για περισσότερα από 15 χρόνια ως στέλεχος στον τομέα της Εταιρικής Επικοινωνίας σε κορυφαίες εταιρίες όπως η Bold / Ogilvy & Mather, η PubliCom / Spot Thompson, η Rolls-Royce, η Apivita και η Coca-Cola Hellas (Public Affairs σε 6 χώρες της Μεσογείου).

Έχοντας πάντα ως πάθος και γνώμονα τον άνθρωπο και την ποιότητα της ζωής του, ένα σοβαρό θέμα υγείας το 2010 την ώθησε να αποφασίσει “στροφή” 180 μοιρών στην καριέρα της και να εκπαιδευτεί στο San Diego των ΗΠΑ, στον τομέα του Coaching και της Στρατηγικής Παρέμβασης των Tony Robbins, Cloe Madanes, Mark Peysha.

Είναι η πρώτη Πιστοποιημένη Coach Στρατηγικής Παρέμβασης στην Ελλάδα από τον παγκοσμίου φήμης Life Strategist & Coach Tony Robbins και την κορυφαία ψυχοθεραπεύτρια Cloe Madanes, το έργο της οποίας διδάσκεται σε Πανεπιστημιακά τμήματα Ψυχολογίας. Στη συνέχεια εκπαιδεύτηκε στην Αγγλία από τον Dr. Richard Bandler, δημιουργό του Neuro Linguistic Programming (NLP), τον Paul McKeena και από τον δημιουργό της τεχνικής Gold Counselling Dr. Georges Philips.

Έχει ιδρύσει την εταιρία 1+1=2 Life & Business Coaching με έδρα την Αθήνα και συνεργάζεται με ιδιώτες αλλά και επιχειρήσεις στην Ελλάδα και το εξωτερικό μέσω Σεμιναρίων, Life Coaching Labs και ατομικών συνεδριών σε θέματα Προσωπικής Ανάπτυξης, εξέλιξης ή αλλαγής καριέρας, βελτίωσης επικοινωνίας και οικογενειακών σχέσεων με σκοπό την επίτευξη υψηλών στόχων και την ουσιαστική πρόοδο των ανθρώπων σε διάστημα λιγότερο των 90 ημερών.

Συνεργάζεται σε προγράμματα προσωπικής και επαγγελματικής ανάπτυξης νέων, όπως το πρόγραμμα “Journey2Jobs” που στόχο είχε την απορρόφηση αποφοίτων Σχολών Θετικών Επιστημών στην αγορά εργασίας, που χρηματοδοτήθηκε αποκλειστικά από το Ίδρυμα Σ. Νιάρχος.

Η Μάρεα έχει συνεργαστεί με πλήθος εταιριών σε προγράμματα που αφορούν στην εκπαίδευση και εξέλιξη των στελεχών τους, όπως η Coca-Cola, Mondelez, Unilever, Όμιλος Ηρακλή, Eurobank, Τράπεζα Πειραιώς, Wella, Danone, Palso και πολλές άλλες.

Η Μάρεα είναι ειδική συνεργάτης σε ΜΜΕ σε θέματα που αφορούν στην προσωπική ανάπτυξη. Επί μία 3ετία παρουσίαζε τη στήλη “Meet the Life Coach” στην εκπομπή “Dot” του τηλεοπτικού σταθμού ΣΚΑΙ. Συνεργάστηκε επίσης με το τηλεοπτικό κανάλι One και με πολλά γνωστά sites ποικίλης ύλης.

Είναι ευαισθητοποιημένη στα θέματα αδέσποτων ζώων ενώ πρόσφατα πιστοποιήθηκε στον τομέα Pet Psychology που στόχο έχει την αποκατάσταση των σκύλων και την εκπαίδευση των ανθρώπων. Στον ελεύθερο χρόνο της απολαμβάνει να διαβάζει και να ζωγραφίζει.

Η Μάρεα είναι παντρεμένη και έχει ένα γιο 10 ετών.

Δείτε περισσότερα εδώ

Υπηρεσίες Ομιλητή

Ιδρύτρια της εταιρία 1+1=2 Life & Business Coaching
Life Strategist, 1st Certified Tony Robbins Coach in Greece

Βίντεο

Τίτλος Ομιλίας

Πραγματικά Ανθρώπινη Ηγεσία

Αίθουσα

Stage C

Ημερομηνία και Ώρα

17/02/2022 21:00

Επικοινωνία

+30 6984490184