Κική Φάντη | Leading Mind Speaker

 

 

Η Κική Φάντη δραστηριοποιείται ως Personal and executive Life Coach. Ολοκλήρωσε τις σπουδές της στο «Diploma in Positivity Coaching» διαπιστευμένο από το International Coach Federation ICF.

Είναι Pharmacy Assistant και μια εκ των creator του LAV – Life Avenue. Ακόμα, είναι μέλος του GSS της Αμερικάνικης Γεωργικής Σχολής. Εμπιστεύεται τη βιωματική της γνώση και τη μεταφέρει σε όσους έχουν διάθεση για αλλαγή.

Προσφέρει εξειδίκευση, εμπειρία, μεθοδολογία και εμπιστευτικότητα. Η μεθοδολογία που εφαρμόζει εξαρτάται από συνθήκες και προσεγγίσεις που επιτρέπουν την ουσιαστική βελτίωση των αδυναμιών και τη χάραξη νέων δρόμων. Είναι μια τεκμηριωμένη προσέγγιση, επικεντρωμένη στο στόχο και προσανατολισμένη στη δράση και στα αποτελέσματα.

H Κική, θα σε βοηθήσει να βρεις τον σκοπό σου, την έμπνευσή σου και το κίνητρό σου, για να ανακαλύψεις τη δική σου ταυτότητα. Οι υπηρεσίες που παρέχει δραστηριοποιούνται σε ποικίλα θέματα, όπως:

  • Change Βάζω στόχους και τους πετυχαίνω
  • Confidence Πιστεύω σε εμένα
  • Communication Επικοινωνώ καλύτερα
  • Career Γνωρίζω τον εαυτό μου

Ο δικός της στόχος είναι να υποστηρίξει ουσιαστικά, με πλάνο και αποτελέσματα. Απευθύνεται σε σύγχρονα άτομα που επιθυμούν να κατακτήσουν ή ακόμα και να ορίσουν έναν στόχο.
Θα δουλέψετε μαζί για να καταλάβεις και να πιστέψεις πως ναι, μπορείς να τα καταφέρεις!

Μέσα από την συνολική δουλειά, η coach θα σε βοηθήσει να αναβαθμίσεις τους βασικούς τομείς της ζωής σου, τις σχέσεις, την οικογένεια, την καριέρα, τα οικονομικά, την υγεία και την προσωπική εξέλιξη. Προτεραιότητά της είναι η εφαρμογή της θετικής ψυχολογίας για ισορροπία ανάμεσα στην προσωπική και την επαγγελματική ζωή.

Η μόνη ουσιαστική πιστοποίηση, κατά τη γνώμη της, είναι το αποτέλεσμα. Το αποτέλεσμα είναι πάντα ο πιο δίκαιος κριτής. Προτεραιότητα της η διαχείριση των σκέψεων, των συναισθημάτων ,των δράσεων που θα σε βοηθήσουν να γίνεις καλύτερος από ότι ήσουν πριν συναντηθείς με το Coaching.

Υπηρεσίες Ομιλητή

Προσωπική Αυτοβελτίωση
Υποστήριξη Νέων
Υποστήριξη Σχέσεων

Βίντεο

Τίτλος Ομιλίας

Red Carpet με παγιέτες Θυμού και smoking Βίας

Αίθουσα

Stage B

Ημερομηνία και Ώρα

12/02/2022 13:00

Επικοινωνία

+30 693 7350405