Γιούλη Βλασοπούλου | Leading Mind Speaker

 

Ονομάζομαι Βλασοπούλου Γιούλη, είμαι Σύμβουλος Ψυχικής Υγείας και διατηρώ γραφείο στην Πάτρα. Είμαι απόφοιτος Συμβουλευτικής Ψυχολογίας και Βιοθυμικής Ψυχοθεραπειας – Κλινικής Ύπνωσης του Κέντρου Εφαρμοσμένης Ψυχοθεραπείας και Συμβουλευτικής Αθηνών. Έχω προσφέρει υπηρεσίες του γνωστικού μου αντικειμένου στο Σύλλογο για την Ψυχική Υγεία Σ.Ο.Ψ.Υ Πάτρας. Επίσης, έχω ολοκληρώσει την εκπαίδευση μου στο Mindfulness.

Έχω παρακολουθήσει επιμορφωτικά σεμινάρια του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών καθώς και επιμορφωτικά σεμινάρια Συμβουλευτικής Γονέων – Ζεύγους, Πένθους καθώς και Συμβουλευτικής Παιδιών – Εφήβων και Life Coaching.

Εκπαιδεύομαι στη Γνωσιακή – Συμπεριφοριστική Ψυχοθεραπεία (CBT) και συνεχώς καταρτίζομαι στα νέα δεδομένα του επιστημονικού μου κλάδου.

Μέσα από εξειδικευμένες σπουδές της Συμβουλευτικής Ψυχολογίας παρέχω υπηρεσίες συμβουλευτικής καθοδήγησης σε άτομα ή ομάδες, γονείς ή ζευγάρια.

Εφαρμόζω Βιοθυμική Ψυχοθεραπεία προκειμένου να επανακωδικοποιηθούν συναισθήματα, που προκαλούν ψυχικές διαταραχές. Με την Κλινική Υπνοθεραπεία αντιμετωπίζονται προβλήματα έχοντας πρόσβαση στο υποσυνείδητο του ατόμου και δίνονται λύσεις σε αρνητικούς συνειρμούς.

Μέσα από το θεραπευτικό μου έργο καθιστώ εφικτή την αντιμετώπιση δυσλειτουργιών όπως το άγχος, οι κρίσεις πανικού, η θλίψη, οι φοβίες, το πένθος, τα διατροφικά προβλήματα, η διακοπή του καπνίσματος.

Μέσα από μια εποικοδομητική επικοινωνία με επιστημονικά πρωτόκολλα και εχεμύθεια δίνεται λύση σε κάθε δυσκολία, που αφορά τον εαυτό σας, τις διαπροσωπικές σας σχέσεις, την επαγγελματική σας ζωή και την προβληματική προσαρμογή σε νέες καταστάσεις ζωής.

Η διάθεση για προσωπική ανάπτυξη και εξέλιξη μέσα από τον δρόμο της αυτογνωσίας με έφερε πιο κοντά με αυτήν την επαγγελματική δραστηριότητα.

Γνωρίζοντας καλύτερα τον εαυτό μου και αναγνωρίζοντας τις εσωτερικές πηγές καθώς και δυνατότητες, άρχισα να αντιλαμβάνομαι και να ανακαλύπτω τις ίδιες πηγές στους ανθρώπους γύρω μου…

Με στόχο λοιπόν, μέσα από την θεραπευτική εργασία, να γίνω συνοδοιπόρος σε αυτό το ταξίδι αυτογνωσίας και αυτοφροντίδας, κρατώ στο χέρι μου έναν φακό… έναν φακό που θα φωτίσει τις πηγές γνώσης, σοφίας και δύναμης που όλοι ανεξαιρέτως οι άνθρωποι έχουμε μέσα μας…

Ως ειδικός Ψυχικής Υγείας, σέβομαι τον χρόνο και τις ιδιαιτερότητες του κάθε ανθρώπου που θα με επισκεφθεί. Λόγω του ότι η θεραπευτική διαδικασία είναι προσωπική και μοναδική για τον κάθε θεραπευόμενο.

Εγώ απλά δεσμεύομαι να σταθώ δίπλα του σε αυτό το συναρπαστικό ταξίδι, αν και για όσο μου το επιτρέπει…

Υπηρεσίες Ομιλητή

Σύμβουλος Ψυχικής Υγείας
Κλινική Υπνοθεραπεύτρια

Βίντεο

Τίτλος Ομιλίας

”Εφηβικός Θυμός”. Οδηγός Επιβίωσης για Γονείς!

Αίθουσα

Stage D

Ημερομηνία και Ώρα

12/02/2022 16:15

Επικοινωνία

2614007262
6934561927