Ηλιοστάλακτη Κόντου MD | Leading Mind Speaker


Η Ηλιοστάλακτη Κόντου σπούδασε στην Iατρική Σχολή του ΕΚΠΑ και πήρε την ειδικότητα της Γενικής Ιατρικής στην Πάτρα.

Δίδαξε για δυο χρονιές τους εθελοντές του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού στην Πάτρα.

Εκπαιδεύτηκε στην Ομοιοπαθητική στο Κέντρο Ομοιοπαθητικής Ιατρικής στο Μαρούσι υπό την επίβλεψη του Γιώργου Βυθούλκα. Από το 1996 είναι τακτικό μέλος της  Ελληνικής και της Διεθνούς Εταιρείας Ομοιοπαθητικής  Ιατρικής.
Εκπαιδεύτηκε στο ρέικι, το σιάτσου και τη μέθοδο σωματικής επίγνωσης Trager,που βοηθά  στην απελευθέρωση βαθιών φυσικών και διανοητικών προτύπων και διευκολύνει τη βαθιά χαλάρωση, την αυξημένη σωματική κινητικότητα και τη διανοητική σαφήνεια.

Μελέτησε συστημική αναπαράσταση με την Χαριτίνη Παπακυρίλλου, ψυχολόγο και μαθήτρια του Μπερτ Χέλλινγκερ, ερευνώντας τις θεραπευτικές δυνατότητες της μεθόδου σε συνδυασμό με την ομοιοπαθητική με καταπληκτικά αποτελέσματα σε σοβαρά χρόνια νοσήματα.

Πήρε μέρος στη μετάφραση του βιβλίου του Μπερτ Χέλλινγκερ «Μονοπάτια της αγάπης» από τα γερμανικά στα ελληνικά.

Εκπαιδεύτηκε στην κβαντική συστημική αναπαράσταση από την ιδρύτρια της μεθόδου ψυχοθεραπεύτρια Μαίρη Ζαπίτη.

Απόφοιτος της μεθόδου Σίλβα χρησιμοποιεί στοιχεία από τη μέθοδο στην αντιμετώπιση σοβαρών χρόνιων νοσημάτων καθώς και στοιχεία από νευρογλωσσικό προγραμματισμό και EFT.

Παρακολούθησε σεμινάρια στη θεραπεία μέσω αναδρομής σε προηγούμενες ζωές από τον καθηγητή Ψυχιατρικής στο Πανεπιστήμιο του Μαϊάμι, Dr Bryan Weiss.

Εκπαιδεύτηκε σε δυο συστήματα Shaolin Kung fu, το νύχι του Αετού και τα πέντε ζώα καθώς και στο τάι τσι για πάνω από 18 χρόνια. Ασκείται στη Σατυανάντα γιόγκα πάνω από 11 χρόνια.

Δίδαξε εθελοντικά στα πλαίσια της Φιλοτεχνικής στοιχεία προληπτικής Ιατρικής για οικογένειες επί 3 έτη στη δημοτική Βιβλιοθήκη Αμαλιάδας, όπου ενσωμάτωσε διαλογιστικές τεχνικές και τεχνικές ενσυναίσθησης με μεγάλη αποτελεσματικότητα στη θεραπεία χρόνιων νοημάτων μετά τις διαλέξεις. Βιβλίο της πάνω στο σύστημα που διδάσκει πρόκειται να εκδοθεί στα αγγλικά από τον εκδοτικό οίκο Balboa Presss.

Παρακολούθησε μαθήματα  ζωγραφικής με την Γκορντάνα Ραντόγιεβιτς και τον Θανάση Μακρή. Έχει λάβει μέρος σε εκθέσεις ζωγραφικής στην Πάτρα, τον Πύργο, την Κωνσταντινούπολη και το Τσανάκκαλε.

Το καλοκαίρι του 2019 συμμετείχε σε ανθρωπιστική αποστολή από τη ΜΚΟ Κοινοτοπία, στο Πακιστάν, στα υψίπεδα του Καρακορούμ (στις κοιλάδες των Καλάσα), όπου οργάνωσε την ομοιοπαθητική κλινική και τη λειτουργία της.

Ζει και εργάζεται στην Αμαλιάδα ως ομοιοπαθητικός ιατρός και καθοδηγεί σεμινάρια διδάσκοντας τεχνικές για τη θεραπεία του χρόνιου πόνου και χρόνιων και αυτοάνοσων νοσημάτων.

Υπηρεσίες Ομιλητή

Ομοιοπαθητικός ιατρός
Διδάσκει τεχνικές για τη θεραπεία του χρόνιου πόνου και χρόνιων και αυτοάνοσων νοσημάτων

Προσφορά

Δωρεάν ebook για την αντιμετώπιση του χρόνιου πόνου
10% στα προγράμματα ομαδικής θεραπείας.

Βίντεο

Τίτλος Ομιλίας

Xρόνιος πόνος: πώς μπορούμε να εκπαιδεύσουμε τον εγκέφαλό μας να σταματήσει τη συνήθεια του πόνου

Αίθουσα

Stage A

Ημερομηνία και Ώρα

12/02/2022 21:00

Επικοινωνία

2622038348
6976778659