Ερωτόκριτος Κυμιωνής | Leading Mind Speaker

 

Ο Ερωτόκριτος (Νικόλαος Κυμιωνής) κατάγεται από το Ρέθυμνo.

Δυναμικό και ζωηρό πνεύμα με μία γνήσια περιέργεια γύρω από το κάθε τι στη ζωή αλλά και με πολλές και διαφορετικές προκλήσεις στο διάβα του – ήδη από την παιδική του ηλικία – ο Ερωτόκριτος, σήμερα, είναι μία προσωπικότητα που καταπιάνεται με περισσότερα πράγματα και που γνωρίζει καλά να μετατρέπει τις προκλήσεις σε ευκαιρίες και τις ευκαιρίες σε επιτυχία.

Η αυθεντικότητα, η τόλμη, η ειλικρίνεια, η αμεσότητα του χαρακτήρα του και η αγάπη που μοιράζει απλόχερα στην καθημερινή διάδρασή του με τους ανθρώπους, έχουν ως αποτέλεσμα τη δημιουργία ισχυρού «ρεύματος ακολούθων» (followers). Οι άνθρωποι του επιστρέφουν αυτή την αγάπη και πιστεύουν πως τα λόγια του και τα έργα του συμβαδίζουν. Εμπιστεύονται τον Ερωτόκριτο!

Ειδικότερα, ο Ερωτόκριτος διακρίνεται για το επιχειρηματικό πνεύμα του, το οποίο τον έχει οδηγήσει σε μία 30ετή επιτυχημένη πορεία στο χώρο εμπορίας υφασμάτων μόδας και στη δημιουργία της αναγνωρισμένης σε Ελλάδα και εξωτερικό σειράς ανδρικών ενδυμάτων, τα Prince Erotokritos.

Το κομβικό σημείο για την πορεία της ζωής του καταξιωμένου Σχεδιαστή και Επιχειρηματία, αποτέλεσε η απώλεια του γιού του στην ηλικία των 11, από μία σπάνια μορφή λευχαιμίας. Είναι η πραγματική στιγμή της αφύπνισης για τον Ερωτόκριτο, ο οποίος αντιλαμβάνεται το νόημα της ζωής και θέτει σκοπό της δικής του, την «εγρήγορση» και την ενδυνάμωση του ανθρώπου μέσα από περισσότερες δραστηριότητες:

  • Ιδρύεται ο φιλανθρωπικός οργανισμός «Μανώλη Μαζί Μπορούμε», μέσα από τον οποίο παρέχεται βοήθεια σε παιδιά και οικογένειες παιδιών που πάσχουν από αυτοάνοσα νοσήματα. Ο Ερωτόκριτος, αμετακίνητος στο βασικό μήνυμά του «εθελοντική και μόνο δράση – απόλυτη οικονομική διαφάνεια», διερευνά ο ίδιος τη φερεγγυότητα των αιτημάτων υποστήριξης που λαμβάνει ο Οργανισμός.
  • Δημιουργείται η Σχολή Αγάπης Εαυτού υπό την Αιγίδα του φορέα «Μανώλη Μαζί Μπορούμε» με σκοπό την μετάδοση του «Γνώθι Σαυτόν» – πληροφορίες, παιδεία, γνώση που έχει λάβει όλα τα χρόνια ο Ερωτόκριτος από διάφορες σχολές και σεμινάρια. Η Σχολή Αγάπης Εαυτού έχει ετήσια δίδακτρα μία αγκαλιά και καθόλου χρήματα.
  • Κυκλοφορεί το «Ημερολόγιο Ενός Πρίγκηπα» – συγγραφικό έργο του ιδίου με σύντομα μηνύματα ενδυνάμωσης για την καθημερινότητα, και το οποίο εκδίδεται για δεύτερη φορά από τις εκδόσεις «Διόπτρα» – Κυκλοφορεί το Αληθινό Παραμύθι «Ο Ιδανικός στη Γαία και στη ΣτιγμηΓαία» – το οποίο επίσης συγγράφει ο ίδιος με αφορμή την αποχώρηση της ψυχής του γιού του Μανώλη, και που αφορά στη διαχείριση της ανθρώπινης απώλειας. Όλα τα έσοδα από τις πωλήσεις του «Αληθινού Παραμυθιού» προορίζονται αποκλειστικά για την υποστήριξη οργανισμών που αφορούν στα παιδιά ή και παιδιών που έχουν ανάγκη, σε συνεργασία με το φορέα «Μανώλη Μαζί Μπορούμε».
  • Κυκλοφορεί από κοινού με την Ξένια Κουρτογλου το» Ευημερολογιον 2022 Η καλύτερη ευκαιρία είναι σήμερα”

Υπηρεσίες Ομιλητή

Συγγραφέας
Σχεδιαστής μόδας
Eπιχειρηματίας
Ακτιβιστής
Εισηγητής σεμιναρίων αυτογνωσίας
Iδρυτής Σχολής Αγάπης Εαυτού μέσα απ’ τον οργανισμό Μανώλη Μαζί Μπορούμε που διενεργεί σεμινάρια αυτογνωσίας χωρίς καμία αμοιβή
Αυτογνωσία σε εγκύους και παιδιά
Master teacher reiki με ειδικότητα στο παιδικό reiki

Βίντεο

Τίτλος Ομιλίας

Αυτογνωσία και Οικογένεια

Αίθουσα

Stage D

Ημερομηνία και Ώρα

12/02/2022 17:00

Επικοινωνία

6947908681
2103229880