Δημήτριος Τσούκας MSc | Leading Mind Speaker

 

O Δρ. Δημήτριος Τσούκας είναι Ορθοπαιδικός Χειρουργός εξειδικευμένος στην ελάχιστα επεμβατική χειρουργική, τις αθλητικές κακώσεις και την αναγεννητική ιατρική.

Έχει διατελέσει Διευθυντής Ορθοπαιδικής Κλινικής Αθλητικών Κακώσεων σε όλα σχεδόν τα μεγάλα ιδιωτικά νοσοκομεία της Αθήνας και είναι Ιδρυτής και Διευθυντής του Κέντρου Ελάχιστα Επεμβατικής Ορθοπαιδικής και Αθλητιατρικής Χειρουργικής MIOSMED το οποίο είναι πιστοποιημένο παγκόσμιο εκπαιδευτικό κέντρο.

Έχει πλούσιο συγγραφικό έργο με διεθνείς δημοσιεύσεις , είναι Άμισθος Καθηγητής του Πανεπιστημίου Nebraska-Lincoln Αμερικής και έχει διατελέσει επικεφαλής ιατρός στις Εθνικές Ομάδες Ελλάδας στο βόλεϊ και μπιτσβόλεϊ , μέλος της Ιατρικής Επιτροπής της Ευρωπαϊκής Ομοσπονδίας Βόλεϊ και πολλών αθλητικών ομάδων από όλα τα αθλήματα.

Είναι ο πρώτος ορθοπαιδικός στην Ελλάδα και την Κύπρο που έκανε μίνι λιποαναρρόφηση κοιλίας και απομόνωση βλαστοκυττάρων λιπώδους ιστού για την αντιμετώπιση αρθρίτιδας μεγάλων αρθρώσεων και ο πρώτος ορθοπαιδικός στην Ευρώπη που έκανε λιποαναρρόφηση γόνατος. Για τη πρωτοποριακή του τεχνική έλαβε το 2ο Πανελλήνιο βραβείο χειρουργικής τεχνολογίας το 2021 από τα Boussias Medical Awards.

Είναι πιστοποιημένος στην κορυφαία παγκόσμια τεχνική Lipogems για τη χρήση βλαστοκυττάρων λιπώδους ιστού και διετέλεσε παγκόσμιος εκπαιδευτής της κορυφαίας Αμερικανικής Εταιρείας Βιοτεχνολογίας Harvest TerumoBCT.

Πρόσφατα ίδρυσε την Elite Regenerative Clinic με προηγμένες εφαρμογές ορθοβιολογικών θεραπειών.

Υπηρεσίες Ομιλητή

Αθλητικός και Αναγεννητικός (Sports and Regenerative) Ορθοπαιδικός Χειρουργός στο Νοσοκομείο ΥΓΕΙΑ
Διευθυντής του Κέντρου MIOSMED, διαπιστευμένο εκπαιδευτικό κέντρο ISAKOS και ICRS
Ιδρυτής της Elite Regenerative Clinic

Βίντεο

Τίτλος Ομιλίας

Γίνε η καλύτερη εκδοχή του εαυτού σου με την εξέλιξη της Ιατρικής: Pομπότ και VAR, βλαστοκύτταρα, πεπτίδια, NAD+ και άλλα

Αίθουσα

Stage D

Ημερομηνία και Ώρα

15/02/2022 18:00

Επικοινωνία