Χρήστος Τέγος | Leading Mind Speaker

 

Απόκτησε το πρώτο του πτυχίο, το 2010, από το τμήμα Φιλολογίας του ΕΚΠΑ επιλέγοντας την κατεύθυνση της Γλωσσολογίας. Παράλληλα αποφοίτησε από το τμήμα Δημοσιογραφίας και Δημοσίων Σχέσεων του ANT1 Media Lab. To 2017 απόκτησε εξειδίκευση στο Digital Marketing και το 2019 στο Business Coaching.

Από το 2008 ξεκίνησε την επαγγελματική του σταδιοδρομία σε επιχειρήσεις εστίασης, εξυπηρέτησης πελατών και διαχείρισης ανθρώπινου δυναμικού. Εργάστηκε σε τμήματα Διοίκησης, Marketing, Πωλήσεων και Δημοσίων Σχέσεων.

Το 2016 αναλαμβάνει την Διεύθυνση Marketing και Ανάπτυξης Δικτύου μέσω Franchise σε Εκπαιδευτικό όμιλο, όπου αναλαμβάνει τη χάραξη στρατηγικής marketing, την εποπτεία και την υλοποίηση του digital marketing, την εκπαίδευση προσωπικού, την οργάνωση και εισήγηση σεμιναρίων, την παρουσίαση και εκπροσώπηση της επιχείρησης σε νέους επενδυτές, τις δημόσιες σχέσεις και τις πωλήσεις.

Από το 2019 μέχρι σήμερα εργάζεται στο χώρο του Marketing και των Πωλήσεων σε Εμπορικές Εκθέσεις και συνεργάζεται με επιχειρήσεις, με σκοπό την ανάπτυξη, την προώθηση και την εξωστρέφεια τους. Το 2022 εντάσσεται στην οικογένεια της Boussias Communications στο τμήμα Χορηγιών για εμπορικά Συνέδρια και Βραβεία. Κατά την εργασιακή του πορεία έχει αναπτύξει ιδιαίτερες δεξιότητες και ικανότητες σε B2B και Β2C πωλήσεις προϊόντων και υπηρεσιών.

Περισσότερα δείτε εδώ 

Υπηρεσίες Ομιλητή

Training
Education
Coaching
Mentoring
Categories:
Management Strategy, Marketing Plan, Sales Strategy, Business Development, Customer Service Policy, Γραμματειακή Υποστήριξη και Οργάνωση Γραφείου.

Προσφορά

- Δωρεάν 80' session σε στις επαγγελματικές κατηγορίες: Επιχειρηματίες, CEOs, CFOs, Business Developers, Directors, Managers & Διοικητικών Στελεχών
- 20% έκπτωση για ομαδικά τμήματα (άνω των 2 ατόμων)

Βίντεο

Τίτλος Ομιλίας

Η επιχείρηση ως Ανθρώπινος Οργανισμός

Αίθουσα

Stage C

Ημερομηνία και Ώρα

18/02/2022 18:30

Επικοινωνία

6942570386
6971674443