Άρης Χαλκιάς | Leading Mind Speaker

 

Oνομάζομαι Άρης Χαλκιάς, είμαι γεννημένος τον Νοέμβριο του 1982, προέρχομαι από οικογένεια με έντονες καλλιτεχνικές καταβολές και πορεύομαι στη ζωή υπηρετώντας τη δημοσιογραφία. Αυτό βέβαια μικρή σημασία έχει, διότι εσύ θέλεις να μάθεις για το coaching και πολύ σωστά σκέφτεσαι.

Το ενδιαφέρον μου για τον άνθρωπο και την εν γένει συμπεριφορά του ξεκίνησε για μένα από την ώρα που άρχισα να αντιλαμβάνομαι τον κόσμο, λίγο μετά την εφηβεία δηλαδή. Από τότε και όλα τα χρόνια που ακολούθησαν μέχρι και την ώρα που γράφονται αυτές οι γραμμές, τοποθέτησα τον εαυτό μου σε ρόλο παρατηρητή, εισπράττοντας και καταγράφοντας όλων των ειδών της καταστάσεις. Από πολύ νωρίς, ήμουν ο άνθρωπος όπου στο περιβάλλον μου, όλοι με εμπιστεύονταν γιατί ήμουν καλός ακροατής και ουδέποτε έκρινα συμπεριφορές, αλλά τοποθετούμουν πάντα με αίσθημα ειλικρίνειας και δικαιοσύνης.

Αυτή η φυσική μου ροπή, ήρθε να πάρει μία πιο συγκροτημένη μορφή, όταν συνάντησα μπροστά μου την προοπτική του Life Coaching, κάτι που συνέβη λίγα χρόνια πριν και συγκεκριμένα στις αρχές του 2018, όπου μέσω της Positivity Coaching Intelligence και τον δάσκαλό μου, ICF MCC Άγγελο Δερλώπα πήρα το πρώτο μου δίπλωμα ως πιστοποιημένος coach. Έκτοτε, ακολουθώντας τον κώδικα δεοντολογίας της ICF (International Coaching Federation), ξεκίνησα να ασκώ περιστασιακά το Life Coaching μέχρι που έφτασε για μένα η ώρα του Life Stories coaching.

Σε όλη αυτή τη διαδρομή μέχρι σήμερα, ασκώ life και relationship coaching, βάζοντας καθημερινά τις ανθρώπινες σχέσεις στο επίκεντρο της προσοχής μου.

Δείτε περισσότερα εδώ 

Υπηρεσίες Ομιλητή

Life Coach
Relationship Coach
Δημοσιογράφος

Βίντεο

Τίτλος Ομιλίας

Ανθρώπινες σχέσεις. Φαινομενικά απλό, πρακτικά βουνό. Εγωισμός, ανειλικρίνεια και φόβος, το τρίπτυχο της αποτυχίας

Αίθουσα

Stage B

Ημερομηνία και Ώρα

13/02/2022 10:00

Επικοινωνία

+30 6970981655