Αννα Κονταράτου | Leading Mind Speaker

 

Η Άννα Κονταράτου μετά από εμπειρία δεκαετιών στον επιχειρηματικό στίβο, όπως και στον αρχιτεκτονικό/κατασκευαστικό τομέα, τα τελευταία χρόνια ασχολείται με το Βusiness Coaching & το Personal Coaching.

Η επαγγελματική της εμπειρία στο επιχειρείν, σε συνδυασμό με τις coaching σπουδές της, της έχουν προσφέρει σημαντικό εφόδιο στο business coaching.

Στόχος της είναι να εμπνέει & να εμψυχώνει ανθρώπους να γίνουν η καλύτερη εκδοχή του εαυτού τους. Αυτό το πετυχαίνει με το να τους βοηθάει σε επαγγελματικό & προσωπικό επίπεδο να εξελιχθούν &  να αναπτυχθούν.

Έχει ιδρύσει την εταιρία AKV Professional Coaching με έδρα την Αθήνα. Κάνει business coaching σε επιχειρήσεις στην Ελλάδα και στο εξωτερικό. Βοηθάει τους επιχειρηματίες να βελτιώσουν διάφορους τομείς της επιχείρηση τους, να ξεπεράσουν τις δυσκολίες που αντιμετωπίζουν και να αναπτύξουν την επιχείρησή τους έτσι ώστε να είναι βιώσιμη και κερδοφόρα.

Βασικό της hobby είναι η προσωπική της ανάπτυξη. Διαβάζει βιβλία, συμμετέχει σε σεμινάρια, σε ομιλίες και σε ομάδες αυτοβελτίωσης. Η γνώση που έχει αποκομίσει τα 27 χρόνια ενασχόλησης της, της έχει δώσει προστιθέμενη αξία στον εαυτό της στη δουλειά της.

Η Άννα, ο σύζυγος της & τα τέσσερα τους παιδιά είναι φιλόζωη οικογένεια, οπότε συνεχώς μαζεύουν αδεσποτάκια, τα οποία περνούν ζωή χαρισάμενη στο κτήμα τους στην Παλλήνη!

Όταν τα παιδιά της ήταν μικρά είχαν κότες, κουνέλια, χρυσόψαρα & χαμπστεράκια. Σήμερα έχουν μόνο 5 κότες και 6 σκυλιά!

Όλη της η οικογένεια είναι vegetarian. Hobby της είναι η μαγειρική και της αρέσει να μαγειρεύει πρωτότυπες vegetarian συνταγές, εις απάντηση όλων όσων ρωτάνε «Είσαστε vegetarian; Μα τι τρώτε!!»

Έχει σταθερή και συστηματική φιλανθρωπική δράση σε ΜΚΟ και σε τοπικούς συλλόγους. Θεωρεί ότι χρειάζεται να κοιτάμε πέρα από στενά πλαίσια του εγώ μας και να βοηθάμε, να στηρίζουμε και να φροντίζουμε τους συνανθρώπους μας.

Το κλειδί της επιτυχίας της είναι η αφοσίωση & η επιμονή της στους στόχους της, όπως και η αυτοπειθαρχία της.

Μάθετε περισσότερα εδώ 

Υπηρεσίες Ομιλητή

Ιδρύτρια της AKV Professional Coaching
Βusiness Coaching σε επιχειρήσεις στην Ελλάδα και στο εξωτερικό Personal Coaching

Βίντεο

Τίτλος Ομιλίας

Οικογενειακές επιχειρήσεις – Προβλήματα στις σχέσεις & στην επικοινωνία των μελών της

Αίθουσα

Stage C

Ημερομηνία και Ώρα

13/02/2022 13:00

Επικοινωνία

+30 694 4452 555