Αλεξάνδρα Κωνσταντοπούλου | Leading Mind Speaker

 

Η Αλεξάνδρα Κωνσταντοπούλου ζει και εργάζεται μεταξύ Ελλάδας και Κύπρου.

Ως Leadership Coach & Self-Awareness Mentor υποστηρίζει διευθυντικά στελέχη, άτομα που κατέχουν θέσεις ευθύνης σε εταιρείες και οργανισμούς και επαγγελματίες coaches, οι οποίοι επιθυμούν να φέρουν εξισορρόπηση μεταξύ προσωπικής και επαγγελματικής ζωής, μέσα από τη παρατήρηση και διαχείριση των συναισθημάτων τους.

Πρόσφατα, δημιούργησε το High Emotional Coaching, μέσα από το οποίο υποστηρίζει άνδρες και γυναίκες όλων των επιχειρηματικών και επαγγελματικών κλάδων να γίνουν Ηγέτες του Εαυτού τους και να φέρουν ισορροπία στον συναισθηματικό τους κόσμο με στόχο να μετατρέψουν τα συναισθήματα που τους μπλοκάρουν σε κινητήριο δύναμη για την επίτευξη των στόχων τους και της ζωής που επιθυμούν να ζήσουν.

Μέσα από μία πληθώρα δημιουργικών και βιωματικών ασκήσεων, τις κατάλληλες και δυναμικές ερωτήσεις και τους οραματισμούς βοηθά τον πελάτη να εστιάσει στο συναίσθημα που νιώθει την κάθε στιγμή και τον υποστηρίζει στις επιλογές και το σχέδιο δράσης που ο ίδιος δημιουργεί με στόχο πάντα το συναίσθημα που επιθυμεί να βιώσει. Καθώς βίωσε και βιώνει τις αλλαγές στην προσωπική της ζωή έθεσε σαν στόχο να υποστηρίζει και άλλους ανθρώπους να εν – θυμηθούν τον πραγματικό τους Εαυτό.

Η Αλεξάνδρα, κατέχει το πτυχίο Coaching & Ηγεσία της Global Academy of Coaching, ένα πρόγραμμα εκπαίδευσης πιστοποιημένο από τον ICF (International Coach Federation). Πιστεύοντας και υποστηρίζοντας έμπρακτα τη συνεχή εκπαίδευση και πνευματική διεύρυνση και έχοντας θέσει ως στόχο την δια βίου εξέλιξη και μάθηση ολοκλήρωσε το 2021 το δεύτερο πτυχίο coaching στο Jungian Coaching School, ένα πτυχίο το οποίο συνδυάζει την Ψυχολογία του Ασυνειδήτου του Jung και τις δεξιότητες του Coaching, ένα ακόμα πρόγραμμα εκπαίδευσης πιστοποιημένο από τον ICF (International Coach Federation). Φέτος (2022), συνεχίζοντας την προσωπική της εκπαίδευση και εξέλιξη ξεκίνησε να παρακολουθεί τον κύκλο εργαστηρίων “Gestalt Coaching in Business & Organizations”, στο Gestalt Foundation.

Άρθρα και συνεντεύξεις της έχουν δημοσιευθεί στο jenny.gr, στο hotshot.gr, στην omorfizoi.gr και στα περιοδικά «Υγεία», «Πρόληψη» και «Άποψη». Η Αλεξάνδρα, είναι μέλος του Διεθνούς Οργανισμού Coaching “The International Coach Federation”, του Ευρωπαϊκού Συμβούλιου Mentoring και Coaching της Κύπρου, της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας Επαγγελματιών Γυναικών “International Society of Female Professionals” και του Συνδέσμου Επιχειρηματιών Γυναικών Ελλάδος (Σ.Ε.Γ.Ε.).

Τον Οκτώβριο του 2020 η επιθυμία της για προσφορά και στήριξη του κοινωνικού συνόλου την οδήγησε στην ίδρυση της «Actually I Can…Healing & Coaching Etheric Academy ΚΟΙΝ.Σ.ΕΠ» μαζί με ακόμα πέντε δυναμικές και δημιουργικές γυναίκες.

Μέσα από την κοινωνική συνεταιριστική επιχείρηση «AiCAN ΚΟΙΝ.Σ.ΕΠ», της οποίας είναι Ιδρυτικό μέλος και Πρόεδρος, προσφέρει τις υπηρεσίες της σε εταιρείες, δήμους και μη κερδοσκοπικούς οργανισμούς μέσα από τη διοργάνωση εκπαιδεύσεων, σεμιναρίων, ομιλιών, προσωπικών συνεδριών, συνεδρίων και φεστιβάλ αυτογνωσία και ευεξίας, υποστηρίζοντας ευπαθείς ομάδες του κοινωνικού συνόλου (ανηλίκων και ενηλίκων), φυσικών προσώπων και επαγγελματιών.

Δείτε περισσότερα εδώ

Υπηρεσίες Ομιλητή

Leadership & Jungian Coach
Self-Awareness Mentor
Clinical Hypnotherapist
Creator of High Emotional Coaching
Συν – Ιδρύτρια της «Actually I Can…Healing & Coaching Etheric Academy ΚΟΙΝ. Σ. ΕΠ

Προσφορά

Κλείστε μια δωρεάν συνεδρία συναισθηματικής εξισορρόπησης High Emotional Coaching και λάβετε 30% έκπτωση στα σεμινάρια και πακέτα Coaching με τον κωδικό LEADINGMINDS30.

Βίντεο

Τίτλος Ομιλίας

Με οδηγό το συναίσθημα … μια άλλη γλώσσα αυτογνωσίας με την υποστήριξη του High Emotional Coaching

Αίθουσα

Stage B

Ημερομηνία και Ώρα

19/02/2022 21:00

Επικοινωνία

+306936961367
+35799063604