Διονύσης Αμμολοχίτης

Επίτρεψε μου να σου συστηθώ. Είμαι ο Διονύσης, γεννηθείς το 1976, παντρεμένος με μια καταπληκτική γυναίκα και δύο τυχερά παιδάκια.

Ξεκίνησα την επαγγελματική μου καριέρα μου ως υπάλληλος σε ηλικία είκοσι ετών και στα είκοσι έξι μου ίδρυσα τη Manifest.

Τα χρόνια που ακολούθησαν από την ίδρυσή της έχουν τεράστιο ενδιαφέρον, αλλά σημασία έχει η θέση που κατάφερα να κατακτήσω.

Αισθάνομαι και δηλώνω απόλυτα ικανοποιημένος από τη ζωή μου, αφού έχω καταφέρει να έχω μια ευτυχισμένη οικογένεια, μια εταιρεία πρότυπο για τα ελληνικά δεδομένα (manifest.gr) η οποία απασχολεί 800 ανθρώπους, καθώς και τέσσερις ακόμα εταιρείες (software, συμβουλευτική, real estate και παραγωγή ενέργειας), ενώ συνάμα απολαμβάνω την επιχειρηματική αναγνώριση όντας ενεργό μέλος των κορυφαίων club επιχειρηματιών στην Ελλάδα.

Θεωρώ ότι όλα αυτά που έχω πετύχει δεν είναι τίποτα μπροστά σε αυτά που θα πετύχω στο εγγύς μέλλον, και ξέρεις γιατί; Γιατί το έχω αποφασίσει και γιατί γνωρίζω πλέον τον τρόπο να το κάνω.

Έχω αποφασίσει να δημιουργώ συνεχώς νέες και ισχυρές πηγές εισοδήματος και επίσης έχω αποφασίσει να βοηθήσω όσους περισσότερους ανθρώπους μπορώ να πετύχουν στη ζωή τους.

Η επιτυχία, ξέρεις, δεν είναι κάποιο μακρινό όνειρο• η επαγγελματική και προσωπική καταξίωση δεν αποτελούν φανταστικούς κρυμμένους θησαυρούς για τους ανθρώπους• είναι αληθινά πράγματα και μπορούν να υλοποιηθούν άμεσα σε οποιοδήποτε μέρος του κόσμου.

Πώς;

Αυτό ακριβώς θα προσπαθήσω να σου μεταδώσω. Αφού τα κατάφερα εγώ, γιατί να μην τα καταφέρεις και εσύ;

Δεν είμαι τέρας διάνοιας, ούτε βρήκα κάτι έτοιμο, δούλεψα σκληρά, έκανα θυσίες, βρήκα τον τρόπο και τα κατάφερα.

Μέχρι τότε κάνε, αν δεν το κάνεις ήδη, ένα και μόνο πράγμα: Να πιστεύεις στον εαυτό σου! Αυτό (δηλαδή εσύ) είναι το ισχυρότερο όπλο που έχεις.

Εταιρεία

Manifest Services SA

Ημερομηνία και Ώρα

14/05/2022 11:45