Δεξιότητες νοοτροπίας για επαγγελματική επιτυχία σε έναν κόσμο που αλλάζει

Ο κόσμος αλλάζει και μαζί με αυτόν αλλάζουν και οι προκλήσεις που έχει να αντιμετωπίσει η ανθρωπότητα. Αυτή η αλλαγή, δεν μπορούσε να μην επηρεάσει και τα δεδομένα που αφορούν στους επιχειρηματικούς και τους επαγγελματικούς μας στόχους, αλλά και τους τρόπους που μέχρι στιγμής γνωρίζαμε καλά για να φτάσουμε στην επίτευξή τους. Για να εφαρμόσουμε όμως νέους τρόπους και μεθόδους που θα μας φτάσουν στην επιτυχία σήμερα, πρέπει, πριν από όλα, να αναπτύξουμε μία άλλη νοοτροπία και να ενεργοποιήσουμε εκείνες τις δεξιότητες  που κρύβονται μέσα μας αναξιοποίητες, για να τα καταφέρουμε! 

Στο VIP workshop «Δεξιότητες νοοτροπίας για επαγγελματική επιτυχία σε έναν κόσμο που αλλάζει», βασισμένο στο best-seller βιβλίο της Βαλεντίνας Κόρδη, Award-winning Worldwide Leading Mindset & High-Performance Executive and Business Coach, Διεθνούς Ομιλήτριας, Best-Seller Συγγραφέως και TEDx Speaker, «Η επιτυχία είναι παιχνίδι του μυαλού», θα μάθετε:

Στο workshop παρέχονται απλά και πρακτικά εργαλεία, ώστε να τα εφαρμόσετε άμεσα και έχει άκρως διαδραστική δομή. 

_____________________

Το Workshop της Βαλεντίνας Κόρδη διεξάγεται στο πλαίσιο της εκπαίδευσης του συνεδρίου Leading Minds. Παρακολουθήστε πάνω από 20 κλειστά Workshops καθώς και την Ημερίδα CEOs DAY με ένα VIP εισιτήριο. Δείτε εδώ όλα τα workshops ή κλείστε το VIP εισιτήριό σας