Ξανθή Τσιούκα | Leading Mind Speaker

 

Είμαι σύμβουλος ολιστικής, προσωπικής και επαγγελματικής ανάπτυξης και μοιράζω τη ζωή μου ανάμεσα στην Ελλάδα, στις ΗΠΑ και στην Κύπρο.

Το 2011 δημιούργησα την ιδέα του Glorious Cycles, το οποίο συνιστά ένα διεθνές holistic project που, μέσω ολιστικών θεραπειών, σκοπό έχει να φέρει τον άνθρωπο πιο κοντά στην ευτυχία και την ισορροπία με τον ίδιο του τον εαυτό.

Στόχος του Glorious Cycles είναι η διάδοση της φιλοσοφίας του Holistic Coaching, της Ολιστικής Συμβουλευτικής  του Ρέικι, του Theta Healing, και άλλων ευεργετικών μεθόδων για το σώμα, το πνεύμα και την ψυχή.

Σεμινάρια αυτογνωσίας και αυτοβελτίωσης σε συνεργασία με διεθνώς καταξιωμένους εισηγητές, αποτελούν επίσης βασικοί πυρήνες του Glorious Cycles.

Ως Holistic coach, επιθυμώ να μεταφέρω τις γνώσεις μου πάνω στις ολιστικές τεχνικές σε κάθε άνθρωπό που θέλει να γεμίσει με θετική ενέργεια και γαλήνη την εσωτερική του υπόσταση, αλλάζοντας τον τρόπο σκέψης και όλη του την ζωή θεαματικά.

Ως Σύμβουλος Ολιστικής Ανάπτυξης, Υπνοθεραπείας, Reiki Master Teacher, Theta Healing Instructor, NLP Μaster Practitioner & εκπαιδεύτρια τμημάτων αυτογνωσίας, διαλογισμού, και άλλων ολιστικών τεχνικών σε Ελλάδα και Κύπρο, προτρέπω τους ανθρώπους να μάθουν να χρησιμοποιούν την δική τους αυτοθεραπευτική ενέργεια εστιάζοντας πρώτα στην δύναμη της αυτοπαρακίνησης και στη συνέχεια στην ατομική προσέγγιση της αυτοθεραπείας .

Πρώτα ως άνθρωπος και έπειτα ως Holistic coach, πιστεύω ότι ο καθένας μπορεί να έχει την πραγματικότητα που επιδιώκει. Χρειάζεται προσωπική εξερεύνηση και πίστη στη δύναμη που το προσωπικό εσωτερικό ταξίδι, θα μας προσφέρει.

Μάθετε περισσότερα εδώ

Υπηρεσίες Ομιλητή

Σύμβουλος Ολιστικής Ανάπτυξης & Υπνοθεραπείας
Reiki Master Teacher
Theta Healing Instructor
NLP Μaster Practitioner
Εκπαιδεύτρια τμημάτων αυτογνωσίας, διαλογισμού, και άλλων ολιστικών τεχνικών σε Ελλάδα και Κύπρο

Βίντεο

Τίτλος Ομιλίας

Ξεκλείδωσε την Ψυχική σου Ανθεκτικότητα

Αίθουσα

Stage B

Ημερομηνία και Ώρα

19/02/2022 21:15

Επικοινωνία

+357 96764120
+357 25383892
+30 6945788289