B. Kαραβάνου & Ξ. Τσιούκα | Leading Mind Speaker

“Spiritual Life Coaching : Ενσωμάτωσε τους στόχους σου!

 

 

3 πρακτικά εργαλεία για να συνδεθείς με τους πραγματικούς σου στόχους και να οργανώσεις την υλοποίηση τους!”

Είσαι έτοιμος να πάρεις τη ζωή στα χέρια σου ;

Να νιώσεις τον κάθε παλμό της καρδιάς σου ;

Να αισθανθείς κάθε σου αναπνοή και να την χρησιμοποιήσεις προς όφελος της απελευθέρωσης και της ανέλιξης σου;

Να μάθεις να ακούς συνειδητά τον εαυτό σου και τους άλλους συντονισμένος στο Εδώ και το Τώρα;

Να γνωρίσεις τον αληθινό σου εαυτό και να αναγνωρίσεις τα συναισθήματα σου και από που αυτά προέρχονται;

Να αναγνωρίσεις και να αποδεχτείς τα σκοτεινά σου σημεία και να απελευθερώσεις όσες δυσλειτουργικές πεποιθήσεις δεν σε εξυπηρετούν πια;

Να καταγράψεις τα δυνατά και τα αδύναμα σημεία σου και να δεις πως μπορείς να κάνεις τα “αδύνατα” δυνατά;

Να συνειδητοποιήσεις το που βρίσκεσαι και να ανακαλύψεις το που θέλεις να πας;

Να οργανώσεις τις σκέψεις και τα θέλω σου και οραματιστείς αυτό που ποθεί το Είναι σου;

Να γνωρίσεις ποια μοντέλα υλοποίησης στόχων υπάρχουν και να εργαστείς πάνω σε αυτά προς όφελος της επαγγελματικής ή της προσωπικής σου εξέλιξης;

Αν η απάντηση είναι ΝΑΙ τότε αυτή η ομιλία είναι για σένα! Καθώς είναι σχεδιασμένη για να σε πάει ένα βήμα προς το Ανώτερο Βέλτιστό σου!

 

Βίβιαν Καραβάνου

Συμβουλευτική Ψυχολόγος –Συνθετική Ψυχοθεραπεύτρια – Κλινική Υπνοθεραπεύτρια . (ΒΑ, MSc), Οικοψυχολόγος, Eκπαίδευση και Eποπτεία .Tantra Yoga, Mindfulness &  Meditation Instructor.

Η Βίβιαν Καραβάνου γεννήθηκε στο Βανκούβερ του Καναδά και έχει μεγαλώσει στα Χανιά. Σπούδασε Ψυχολογία στο Πανεπιστήμιο του Έσσεξ στην Αγγλία, (ΒΑ Psychology) και συνέχισε της μεταπτυχιακές της σπουδές στην Συμβουλευτική Ψυχολογία στο Μετροπόλιταν Πανεπιστήμιο του Λονδίνου. (MSc Counselling Psychology). Έπειτα συνέχισε την εκπαίδευση σε ποικίλες ψυχοθεραπευτικές προσεγγίσεις ως Πιστοποιημένη Εκπαιδεύτρια Ενηλίκων του ΕΟΠΠΕΠ. Η Βίβιαν ιδιωτεύει ως συμβουλευτική Ψυχολόγος και Συνθετική Ψυχοθεραπεύτρια από το
2002. Παράλληλα έχει εκπαιδευτεί και διδάσκει Ενσυνειδητότητα (mindfulness) και Hatha, Raja και Tantra Yoga (500 H – Yoga Alliance).

Εκπαιδεύει και διδάσκει από το 2009 Γνωσιακή – Συμπεριφορική Ψυχοθεραπεία, Συμβουλευτική Ψυχικής Υγείας και Κλινική Υπνοθεραπεία . Από το 2012 προσφέρει Εποπτεία, σε Ψυχολόγους, Ψυχοθεραπευτές και Ειδικούς Ψυχικής Υγείας. Το 2016 ίδρυσε το Φ Space μια κοινότητα που απαρτίζεται από μια άρτια καταρτισμένη ομάδα ειδικών που συνεργάζονται στο Τομέα της Ευεξίας και για την Πρόληψη της υγείας και της
ευμάρειας των ανθρώπων που έρχονται στο Φ. Σήμερα παρέχει ατομικές και ομαδικές συνεδρίες που συνθέτουν όλα τα παραπάνω με σκοπό να συνθέσει την επιστημονικότητα της Ψυχοθεραπείας και της Συμβουλευτικής με την Τέχνη του Μindfulness, Του Διαλογισμού και της Γιόγκα και όλα αυτά σε συνέργεια με τη Φύση.

To 2021 πήρε το πτυχίο της στην Οικοψυχολογία από την Ελληνική Εταιρεία Οικοψυχολογίας, είναι μέλος της Διεθνούς Εταιρείας Οικοψυχολογίας (IES) και ως πιστοποιημένη Eco- Tuner οργανώνει Retreats και Εργαστήρια στην Φύση συνθέτοντας όλες τις παραπάνω προσεγγίσεις με σκοπό την Αυτογνωσία & Αυτοανάπτυξη!

Όραμα της να γυρέψει ο άνθρωπος ανώτερα πράγματα και να αφυπνίσει τις δυνάμεις που χρειάζεται μέσα του! Να συνεργήσει με την φύση και να εμπνεύσει κι άλλους να ακολουθήσουν τον δρόμο για μια καλή και απλοποιημένη Ζωή!!

Υπηρεσίες
  • Ατομικές & Ομαδικές Συνεδρίες Συμβουλευτικής Ψυχολογίας, Ψυχοθεραπείας Ψυχοθεραπείας,  Κλινικής Υπνοθεραπείας Αυτογνωσίας & Προσωπικής Ανάπτυξης
  • Εποπτεία
  • Εκπαίδευση
  • Βιωματικά Εργαστήρι α Αυτογνωσίας & Αυτοανάπτυξης
  • Retreats

Μάθετε περισσότερα εδώ

Ξανθή Τσιούκα

Είμαι σύμβουλος ολιστικής, προσωπικής και επαγγελματικής ανάπτυξης και μοιράζω τη ζωή μου ανάμεσα στην Ελλάδα, στις ΗΠΑ και στην Κύπρο.

Το 2011 δημιούργησα την ιδέα του Glorious Cycles, το οποίο συνιστά ένα διεθνές holistic project που, μέσω ολιστικών θεραπειών, σκοπό έχει να φέρει τον άνθρωπο πιο κοντά στην ευτυχία και την ισορροπία με τον ίδιο του τον εαυτό.

Στόχος του Glorious Cycles είναι η διάδοση της φιλοσοφίας του Holistic Coaching, της Ολιστικής Συμβουλευτικής  του Ρέικι, του Theta Healing, και άλλων ευεργετικών μεθόδων για το σώμα, το πνεύμα και την ψυχή.

Σεμινάρια αυτογνωσίας και αυτοβελτίωσης σε συνεργασία με διεθνώς καταξιωμένους εισηγητές, αποτελούν επίσης βασικοί πυρήνες του Glorious Cycles.

Ως Holistic coach, επιθυμώ να μεταφέρω τις γνώσεις μου πάνω στις ολιστικές τεχνικές σε κάθε άνθρωπό που θέλει να γεμίσει με θετική ενέργεια και γαλήνη την εσωτερική του υπόσταση, αλλάζοντας τον τρόπο σκέψης και όλη του την ζωή θεαματικά.

Ως Σύμβουλος Ολιστικής Ανάπτυξης, Υπνοθεραπείας, Reiki Master Teacher, Theta Healing Instructor, NLP Μaster Practitioner & εκπαιδεύτρια τμημάτων αυτογνωσίας, διαλογισμού, και άλλων ολιστικών τεχνικών σε Ελλάδα και Κύπρο, προτρέπω τους ανθρώπους να μάθουν να χρησιμοποιούν την δική τους αυτοθεραπευτική ενέργεια εστιάζοντας πρώτα στην δύναμη της αυτοπαρακίνησης και στη συνέχεια στην ατομική προσέγγιση της αυτοθεραπείας .

Πρώτα ως άνθρωπος και έπειτα ως Holistic coach, πιστεύω ότι ο καθένας μπορεί να έχει την πραγματικότητα που επιδιώκει. Χρειάζεται προσωπική εξερεύνηση και πίστη στη δύναμη που το προσωπικό εσωτερικό ταξίδι, θα μας προσφέρει.

Μάθετε περισσότερα εδώ

Υπηρεσίες Ομιλητή

Βίντεο

Τίτλος Ομιλίας

Spiritual Life Coaching: Ενσωμάτωσε τους στόχους σου!

Αίθουσα

Stage B

Ημερομηνία και Ώρα

19/02/2022 20:15

Επικοινωνία

+357 96764120
+357 25383892
+30 6945788289