Βαλεντίνα Κόρδη | Leading Mind Speaker

 

Η Βαλεντίνα Κόρδη είναι πιστοποιημένη Mindset & High-Performance Coach Στελεχών, Ομάδων και Επιχειρηματιών, Διεθνής Ομιλήτρια Παρακίνησης, TEDx speaker και Συγγραφέας.

Εδώ και 10 χρόνια έχει ιδρύσει την δική της εταιρεία, ως Executive & Business Coach,  έχοντας προπονήσει αυτά τα χρόνια, επιχειρηματίες και υψηλόβαθμα στελέχη, μικρομεσαίων αλλά και πολυεθνικών επιχειρήσεων, παγκοσμίως, να πετύχουν τους επαγγελματικούς και εταιρικούς τους στόχους, να αναπτύξουν ηγετικές δεξιότητες και να διαχειριστούν αποδοτικά αλλαγές αναπτύσσοντας την κατάλληλη κουλτούρα, νοοτροπία και συμπεριφορές, μετά από 15ετή εμπειρία ως στέλεχος η ίδια σε πολυεθνικές εταιρείες.

Το βιβλίο της «Η επιτυχία είναι παιχνίδι του μυαλού» έχει γίνει best seller και έχει μεταφραστεί επίσης στην αγγλική γλώσσα.

Σπούδασε Διοίκηση Επιχειρήσεων Newport University της Καλιφόρνια, κατέχει μεταπτυχιακό τίτλο στη Διοίκηση Ανθρωπίνων Πόρων από το City Unity College και είναι Υποψήφια Διδάκτωρ Conscious Business Ethics του University of Sedona, ενώ σπουδάζει και για την απόκτηση τίτλου MSc in Integrative Psychotherapy στο Πανεπιστήμιο EurAKA της Ελβετίας. Επιπλέον, σπούδασε Success Conversion Coaching στο Express Coaching School του Καναδά και  Strategic Intervention Coaching στη σχολή Robbins – Madanes School του Τόνι Ρόμπινς, στις ΗΠΑ.

Είναι μέλος του Harvard Business Review Advisory Council, του ICF καθώς και του Institute of Coaching McLean/Harvard Medical School. To 2020, η ICAP Group την συμπεριέλαβε στην λίστα των Leading Women in Business στην Ελλάδα, ενώ πρόσφατα παρέλαβε το βραβείο International Women of Courage 2021 από τον οργανισμό International Human Rights Advisory Council, μέλος του United Nations Global Compact (της μεγαλύτερης παγκόσμιας πρωτοβουλίας Εταιρικής Βιωσιμότητας που δημιουργήθηκε το 2000 από τα Ηνωμένα Έθνη), το οποίο είναι αφιερωμένο στην Μητέρα Τερέζα.

Μάθετε περισσότερα εδώ

Υπηρεσίες Ομιλητή

Mindset & High-Performance Executive and Business Coach

Προσφορά

Δωρεάν συνεδρία Clarity Session διάρκειας 1 ώρας για τον προσδιορισμό των βημάτων σας ως Leader ομάδας ή Επαγγελματία για την ανάπτυξη νοοτροπίας υψηλής απόδοσης και αποτελεσμάτων για την ομάδα σας ή την καριέρα σας.

Βίντεο

Τίτλος Ομιλίας

Επίτευξη εξαιρετικής ανθρωποκεντρικής ηγεσίας με την δύναμη του 1%

Αίθουσα

Stage C

Ημερομηνία και Ώρα

12/02/2022 11:00

Επικοινωνία

6944852850