Θάνος Στάμος DDS | Leading Mind Speaker

Χειρουργός Οδοντίατρος, Συνιδρυτής και CEO του EA4SD,
Πρώην expert του Παγκόσμιου Οδοντιατρικού Οργανισμού FDI

 

 

O Θάνος Στάμος είναι Χειρουργός Οδοντίατρος, Συνιδρυτής και Διευθύνων Σύμβουλος- CEO της Ευρωπαϊκής Ομοσπονδίας Αθλητικής Οδοντιατρικής (EA4SD). Επίσης είναι Προέδρος της επιτροπής Αθλητικής Οδοντιατρικής του Ευρωπαϊκού Κολλεγίου Αθλητικής Ιατρικής (ECOSEP), πρώην expert του Παγκοσμίου Οδοντιατρικού Οργανισμού (World Dental Federation, FDI) και συγγραφέας των πρώτων επίσημων οδηγιών του οργανισμού για την Αθλητική Οδοντιατρική.

Το ιατρείο του λειτουργεί στην περιοχή της Κηφισιάς στην Αθήνα, ενώ είναι Πιστοποιημένος Αθλητικός Οδοντίατρος από την Ακαδημία Αθλητικής Οδοντιατρικής των Η.Π.Α (Academy for Sports Dentistry).

Έχει υπάρξει ομιλητής σε διεθνή συνέδρια (FIMS, Isokinetic Barcelona/London, ASD San Francisco, ECOSEP Dubai/Paris/Athens, Quintessence Publishing Berlin). Επιστημονικά άρθρα και δημοσιεύσεις υπάρχουν  στο British Journal of Sports Medicine και Journal of Dental Traumatology, καθώς και έχει εκπονήσει έρευνα σχετικά με στην επίδραση του στοματογναθικού συστήματος πάνω στη γενικότερη υγεία, ρίσκο τραυματισμών και επίδοση των αθλητών.

Είναι επιστημονικός συνεργάτης- οδοντίατρος των ποδοσφαιρικών ομάδων Ατρομήτου και Απόλλων Σμύρνης.

Δείτε περισσότερα εδώ 

Υπηρεσίες Ομιλητή

Χειρουργός Οδοντίατρος
Συνιδρυτής και CEO του EA4SD <br Πρώην expert του Παγκόσμιου Οδοντιατρικού Οργανισμού FDI

Βίντεο

Τίτλος Ομιλίας

Καινοτόμα χαμογέλα: Ας ανακαλύψουμε το Στοματογναθικό Σύστημα

Αίθουσα

Stage D

Ημερομηνία και Ώρα

17/02/2022 19:00

Επικοινωνία

210-8080803