Στέλλα Τροκανα | Leading Mind Speaker

 

Η Στέλλα Τροκανα είναι πιστοποιημένη Life Coach και EFT/TFT Master Practitioner και η μοναδική στην Ελλάδα Manifestation Mentor που αναλαμβάνει πελάτες από Ηνωμένο Βασίλειο και Ελλάδα. Έχει βοηθήσει πόλους ανθρώπους να πετύχουν τους στόχους τους και να ζήσουν την ζωή που ονειρεύονται. Προσεγγίζει τον κάθε άνθρωπο διαφορετικά ανάλογα με την περίπτωση, με αληθινό ενδιαφέρον και χωρίς ίχνος κριτικής εμπνέει εμπιστοσύνη και σιγουριά και αυτό είναι το μυστικό της επιτυχίας της. Η ειδικότητα της είναι το Manifesting η υλοποίηση δηλαδή των στόχων μέσα από το νόμο της έλξης.

Η Στέλλα έχει πτυχίο Business Economics από το Anglia Ruskin University του Cambridge, πτυχίο Life Coaching (level 3) από το Association of Learning, accredited by TQUK, πτυχίο Life Coaching (level 7),  από το Brentwood Open Learning College, πτυχίο EFT/ TFT Master Practitioner, πιστοποιητικό διεκπεραίωσης του Manifesting masterclass – Manifest through the Law of Attraction και είναι μέλος του Association for Coaching.
Παρακολουθεί συνεχώς σεμινάρια με τους μεγαλύτερους διεθνής Life coaches (Tony Robbins, Denise Duffield Thomas, Sarah Prout κα) ενώ συνεργάζεται εδώ και περίπου έναν χρόνο με τη Noor Hibbert.

Έχει 15 χρόνια εμπειρίας σε πολύ απαιτητικά περιβάλλοντα σε πολυεθνικές εταιρίες, σε θέσης ευθύνης ως quality analyst και product quality manager.

Τον τελευταίο καιρό εκτός από τις κατ’ ιδίαν συνεδρίες, παραδίδει σεμινάρια on line με μεγάλη επιτυχία και λειτουργεί το διαδικτυακό εργαστήριο “Manifesting – Γίνε μαγνήτης για όσα επιθυμείς”, ενώ είναι στην διαδικασία συγγραφής του πρώτου της βιβλίου.

Πιστεύει και πρεσβεύει ότι όλοι έχουμε τη δύναμη να δημιουργήσουμε την ζωή που θέλουμε.

Τα τελευταία 8 χρόνια ζει στη Αγγλία με τον σύζυγο και τα δύο παιδιά τους.

Τον ελεύθερο της χρόνο της αρέσει να παρακολουθεί σεμινάρια και εκπαιδεύεται σε νέους τομείς της ειδικότητας της, να παίζει με τα παιδιά της, να παρακολουθεί θέατρο και να μαγειρεύει!

Δείτε περισσότερα εδώ 

Υπηρεσίες Ομιλητή

Σύμβουλος προσωπικής ανάπτυξης
Manifestation Mentor
EFT Master Practitioner

Προσφορά

Μηνιαίο πακέτο συνεδρίων (4 συνεδρίες 150€), Τριμηνιαίο πακέτο συνεδρίων (12 συνεδρίες 420€), συμμετοχή στο 5ημερο εργαστήριο "Manifesting, Γίνε μαγνήτης για όσα επιθυμείς" 80€

Βίντεο

Τίτλος Ομιλίας

Manifesting – πώς να δημιουργήσεις την ζωή που ονειρεύεσαι σε 7 βήματα

Αίθουσα

Stage B

Ημερομηνία και Ώρα

13/02/2022 17:00

Επικοινωνία

0044 (0)7477147154