Σοφία Τσώλη | Leading Mind Speaker

 

Η Σοφία Τσώλη είναι Business & Financial Coach και Σύμβουλος Διοίκησης.

Έχει πτυχίο στην Οργάνωση και Διοίκηση Επιχειρήσεων και Master στην Τραπεζική και Χρηματοoικονομική από το Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών.

Εργάστηκε δεκαέξι χρόνια ως τραπεζικό στέλεχος, με αντικείμενο τη χορήγηση επιχειρηματικών δανείων, τη διοίκηση ομάδων, τη διαχείριση ειδικών πελατών και την εκπαίδευση στελεχών σε θέματα credit, πωλήσεων και επίτευξης στόχων.

Στην καριέρα της έχει χρηματοδοτήσει πάνω από 2.000 επιχειρήσεις και ελεύθερους επαγγελματίες ,έχοντας πλήρη γνώση του συναλλακτικού και χρηματοοικονομικού κυκλώματος.

Κάτοχος διαφορετικών διπλωμάτων στο Business Coaching, Personal & Executive και Team & Leadership, είναι δεσμευμένη στη συνεχή απόκτηση δεξιοτήτων, αναζητώντας γνώση σε παγκόσμιο επίπεδο. Είναι διαπιστευμένη ACC Accredited Coach από το International Coach Federation, εκπαιδευμένη Εκπαιδεύτρια Ενηλίκων από το Εθνικό Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών και πιστοποιημένη από τον Ε.Ο.Π.Π.Ε.Π.

Ιδρύτρια της  ST Miracle Business, προσφέρει υπηρεσίες Coaching, Consulting και Training σε νέες και υφιστάμενες επιχειρήσεις,  σε θέματα αλλαγής και οργάνωσης, και πραγματοποιεί Business Workshops σε εργαζόμενους και ομάδες.

Χτίζει βαθιές και ουσιαστικές σχέσεις με τους ανθρώπους, με διαίσθηση, ενσυναίσθηση και ειλικρινές ενδιαφέρον μέσα από την εμπειρία και τις γνώσεις της.

Η ST Miracle Business δημιουργήθηκε για να βοηθήσει φιλόδοξους επιχειρηματίες να βιώσουν το θαύμα της μεταμόρφωσης του εαυτού τους και της επιχείρησής τους, απολαμβάνοντας την ζωή τους με ευημερία και ισορροπία.

Ήδη, στα πέντε πρώτα χρόνια αυτής της πορείας, περισσότεροι από 250 επιχειρηματίες και μέλη του προσωπικού τους έχουν βοηθηθεί στη επίγνωση των επιθυμιών και των στόχων τους, στην διαμόρφωση της στρατηγικής και της τακτικής τους, στη γνώση της οικονομική τους διαχείρισης, στη μεταμόρφωση της επαγγελματικής, αλλά και της προσωπικής τους ζωής.

Δημιουργός του εκπαιδευτικού προγράμματος “7 Πυλώνες Business Mindset” στο οποίο παρουσιάζονται οι βασικές αρχές της οργάνωσης και διοίκησης επιχειρήσεων και επιλεγμένα εργαλεία, μέσα από μια δοκιμασμένη μέθοδο που εγγυάται θαυμαστά αποτελέσματα.

Tα αγαπημένα της motto είναι:

“Θέλει αρετή και τόλμη η ελευθερία”

“Δεύτερη ζωή δεν έχει”

“Live the Miracle in your Business!”

Επιχειρήστε με Σοφία!

Υπηρεσίες Ομιλητή

Ιδρύτρια της ST Miracle Business,
Coaching, Consulting και Training σε νέες και υφιστάμενες επιχειρήσεις
Business Workshops σε εργαζόμενους και ομάδες

Προσφορά

Δωρεάν Συνάντηση Στρατηγικής 45 λεπτών αξίας 250€

Βίντεο

Τίτλος Ομιλίας

Πολλαπλασιάζοντας τα κέρδη στη μικρομεσαία επιχείρηση και στο ελεύθερο επάγγελμα. Θέλει έξυπνο τρόπο και λιγότερο κόπο

Αίθουσα

Stage C

Ημερομηνία και Ώρα

16/02/2022 20:00

Επικοινωνία

210 3639777
6944245774