Παναγιώτης Τσαντίλας MBA, MSc, BSc | Leading Mind Speaker

 

Φανατικά ενθουσιώδης επιχειρηματίας της ψηφιακής αγοράς, συν ίδρυσε την Paloservices το 2008, με όραμα να παρέχει διαδικτυακές καινοτόμες υπηρεσίες που στηρίζονται στο ψηφιακό περιεχόμενο. Ο Παναγιώτης έχει ένα εκτεταμένο επιχειρηματικό και τεχνολογικό δίκτυο συνεργατών & πελατών στη Νοτιοανατολική Ευρώπη και περισσότερα από 30 χρόνια εμπειρίας.

Έχει εργαστεί για περισσότερα από 30 χρόνια σε ανώτατες διευθυντικές θέσεις σε εθνικές αλλά και πολυεθνικές εταιρείες τεχνολογίας και υπηρεσιών όπως οι Premium S.A., PrintecGroup και η KPMG. Είναι μέντορας στο Κέντρο Έρευνας Καινοτομίας και Επιχειρηματικότητας στο Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών (Κέντρο Αρχιμήδης), Γενικός Γραμματέας στο Σύνδεσμο Επιχειρήσεων Καινοτόμων Εφαρμογών Ελλάδας (ΣΕΚΕΕ) και μέλος της Ελληνικής Εταιρείας Τεχνητής Νοημοσύνης.

Είναι κάτοχος MBA & MSc. στην Πληροφορική από το Πανεπιστήμιο της Γλασκώβης και BSc. στο τμήμα Φυσικής από το Πανεπιστήμιο Πατρών.

Υπηρεσίες Ομιλητή

Συνιδρυτής & CEO της Paloservices
Mέντορας στο Κέντρο Έρευνας Καινοτομίας και Επιχειρηματικότητας στο Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών (Κέντρο Αρχιμήδης)
Γενικός Γραμματέας στο Σύνδεσμο Επιχειρήσεων Καινοτόμων Εφαρμογών Ελλάδας (ΣΕΚΕΕ)
Mέλος της Ελληνικής Εταιρείας Τεχνητής Νοημοσύνης

Βίντεο

Τίτλος Ομιλίας

Kοινωνική και Τεχνητή Νοημοσύνη. Μια πρόκληση για το παρόν και το μέλλον!

Αίθουσα

Stage D

Ημερομηνία και Ώρα

20/02/2022 13:00

Επικοινωνία

+302103805826