Παναγιώτης Κωστόπουλος MSc | Leading Mind Speaker

Ο Παναγιώτης Κωστόπουλος σπούδασε Φιλολογία και στη συνέχεια Ψυχολογία στο Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών (ΕΚΠΑ). Οι μεταπτυχιακές του σπουδές αφορά συμβουλευτική και τον επαγγελματικό προσανατολισμό (MSc, 2006), τις κλινικές νευροεπιστήμες (medical neuroscience) (MSc, 2008), καθώς και στην ιστορία της φιλοσοφίας (MSc, 2012) (στα αντίστοιχα πανεπιστήμια ΕΚΠΑ Αθηνών και Duke University North Carolina, ΗΠΑ). Επίσης έχει εξειδικευτεί σε μεταπτυχιακό (σεμιναριακού τύπου M.A.) επίπεδο, σε τεχνικές διαχείρισης του χρόνιου άγχους (2010) και σε τεχνικές ενίσχυσης της
αυτοπεποίθησης (2010).

Έχει τετραετή εκπαίδευση στη γνωσιακή ψυχοθεραπεία (C.B.T.). Επίσης, έχει επιστημονικές δημοσιεύσεις σε παγκόσμια συνέδρια, καθώς και αρθρογραφία σε τοπικά και πανελλήνια έντυπα σχετικά με την ψυχική υγεία. Από το 2012 είναι υποψήφιος διδάκτορας του Πανεπιστημίου Αθηνών.

Είναι ο επιστημονικός υπεύθυνος και ιδρυτής των κέντρων παιδιού και εφήβου FocusLab και Αμφιάραος, όπου παρέχονται υπηρεσίες συμβουλευτικής γονέων, εργοθεραπείας, λογοθεραπείας, μαθησιακών δυσκολιών, νευροανάδρασης και συμβουλευτικής παιδιών και εφήβων.

Δείτε περισσότερα εδώ  και εδώ

Αποτελεί έναν εκ των ιδρυτών του κέντρου επαγγελματικού προσανατολισμού τριών σταδίων SuccessLab, με μακρόχρονη εμπειρία και παρουσία στην ολιστική προσέγγιση του επαγγελματικού προσανατολισμού.

Δείτε περισσότερα εδώ 

Υπηρεσίες Ομιλητή

Iδρυτής και επιστημονικός υπεύθυνος του κέντρου παιδιού και εφήβου FocusLab
Iδρυτής και επιστημονικός υπεύθυνος του κέντρου Αμφιάραος
Συνιδρυτής του κέντρου επαγγελματικού προσανατολισμού τριών σταδίων SuccessLab

Βίντεο

Τίτλος Ομιλίας

Επαγγελματικός Προσανατολισμός: Από το Τεστ στην Προσέγγιση

Αίθουσα

Stage D

Ημερομηνία και Ώρα

12/02/2022 12:00

Επικοινωνία

+30 210 4190804