Όλγα Παπατριανταφύλλου Μ.Α | Leading Mind Speaker

 

Είναι ιδρύτρια του Mindfulness Institute, πιστοποιημένη εκπαιδεύτρια Mindfulness από την Ιατρική Σχολή του Πανεπιστημίου της Μασαχουσέτης και συστημική ψυχοθεραπεύτρια.

Πιστεύει ότι όλοι έχουμε εσωτερικές δυνατότητες και μπορούμε να απαλλαγούμε από τα συνήθη μοτίβα μας που μας διατηρούν παγιδευμένους στο άγχος, να ηρεμήσουμε τον ανήσυχο νου μας ώστε να ζήσουμε με λιγότερο στρες και περισσότερη καθαρότητα νου. Για το λόγο αυτό έγραψε το e-book: «Mindfulness: Τι θα κάνεις με τη ζωή σου;- Απλές λύσεις σε καθημερινά προβλήματα»

Πάνω από 25 χρόνια εργάζεται με μεγάλες πολυεθνικές εταιρείες στην Ελλάδα και στο εξωτερικό υποστηρίζοντας το ανθρώπινο δυναμικό και τα Στελέχη τους με σκοπό την ανάπτυξη δεξιοτήτων ανθεκτικότητας.

Εργάζεται με άτομα που πάσχουν από χρόνιες ασθένειες και τους φροντιστές τους ενσωματώνοντας το Mindfulness και τις πρακτικές του στις παρεμβάσεις της για μεγαλύτερη νοητική και συναισθηματική ισορροπία.

Έχει συμμετάσχει ως προσκεκλημένη ομιλήτρια σε πολλά συνέδρια, σε προγράμματα υποστήριξης ασθενών, σε Πανεπιστημιακά προγράμματα.

Άρθρα και συνεντεύξεις της έχουν παρουσιαστεί σε: Ναυτεμπορική, HR Case Study Series του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών, Ελεύθερο Τύπο, Ε.Ρ.Τ., Huffington Post, Elle, Capital.gr, insider gr., Ε.Ε.Δ.Ε κ.ά.

Σκοπός της είναι οι άνθρωποι να αποκτήσουν καθαρή επίγνωση και να μπορούν να διαχειρίζονται το νευρικό τους σύστημα ώστε να βιώσουν ένα νέο τρόπο ύπαρξης αντί απλά να τον φαντάζονται.

Διαβάστε περισσότερα εδώ

Υπηρεσίες Ομιλητή

Ιδρύτρια του Mindfulness Institute
Πιστοποιημένη εκπαιδεύτρια Mindfulness
Ψυχοθεραπεύτρια
Corporate workshops
Oμιλήτρια
Συγγραφέας

Προσφορά

20% έκπτωση για 3 άτομα στο πρόγραμμα των 8 εβδομάδων Mindfulness Based Stress Reduction (M.B.S.R) στην επόμενη διεξαγωγή του.

Βίντεο

Τίτλος Ομιλίας

Mindfulness: Ηρεμώντας το Νου, Ξυπνώντας από τις ψευδαισθήσεις

Αίθουσα

Stage B

Ημερομηνία και Ώρα

15/02/2022 18:15

Επικοινωνία

6944441820
210 6838073