nlpgreece® - Α. Ευθυμιαδου PhD, Μ.Αντωνακακη & Ε.Παπαδοπουλου | Leading Mind Speaker

 

Αλεξάνδρα Ευθυμιάδου PhD

Η Αλεξάνδρα Ευθυμιάδου, ίδρυσε και διευθύνει την nlpgreece®.

Με σπουδές στην ψυχολογία , Master of Social Science , Ph D σε Human Resource Development , προσεγγίζει συστημικά το δυναμικό των ανθρώπων. Διαθέτει πολυετή πείρα στην εφαρμογή του συστήματος Νευρο-Γλωσσικού Προγραμματισμού ,NLP, για επαγγελματική διάκριση και προσωπική αποτελεσματικότητα και συνεισέφερε στον εμπλουτισμό του μοντέλου the Synolic® approach to human resource development.

Ως NLP Master Trainer, μετέχει ενεργά στο έργο του NLP University Santa Cruz California, αναφορικά στη συνεχή μελέτη της διακριτής αποτελεσματικότητας και στον σχεδιασμό και
εφαρμογή καινοτόμων προσεγγίσεων που στοχεύουν στην ανάπτυξη ποιοτικότερου τρόπου σκέψης (mindset) για τη διαχείριση αλλαγών, υιοθέτηση νέων ρόλων, αντιμετώπιση και
ανάληψη προκλήσεων.

Είναι μέλος του Global NLP Training & Consulting Community (GTC), European Board of NLP (EBNLP), NLP World Leadership Summit, European Association of NLPt , Research & Recognition Board και στοχεύει στην συνεργασία με επιστημονικές κοινότητες για τη συνεχή άντληση συμπερασμάτων αναφορικά σε εφαρμογές και στην εξειδίκευση του συστήματος NLP σε επαγγελματικούς κλάδους. Επίσης είναι μέλος της επιτροπής ασφαλείας και προστασίας μελών Σώματος Ελλήνων Προσκόπων.

Ακαδημαϊκά projects όπου εφαρμόζει το σύστημα Neuro – Linguistic Programming περιλαμβάνουν, Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών (EKΠA) – Οδοντιατρική σχολή – Το NLP στη δυναμική της ανάπτυξης δεξιοτήτων επικοινωνίας για τους Οδοντιάτρους , Πανεπιστήμιο Πειραιώς, Μεταπτυχιακό πρόγραμμα CSAP – Το σύστημα NLP σε συστήματα συνολικής προσέγγισης στην Ανάπτυξη Ανθρώπινου Δυναμικού και στην τεχνολογία της αλλαγής , Πανεπιστήμιο Αιγαίου – Nευρο Γλωσσικός Προγραμματισμός (NLP ) Bασικές δεξιότητες , HEC – Paris, Executive Coaching program – The Socratic methodology in Diagnostic /Coaching questions.

Στο συγγραφικό της έργο περιλαμβάνονται τα βιβλία «NLP – Η απομυθοποίηση» και «Παρ’το αλλιώς» καθώς και The Risk of Ambiguity in Metaphors, Journal of Experiential Psychotherapy, Vol 21, No 4, Dec 2018.

Μαριάννα Αντωνακάκη

Η Μαριάννα Αντωνακάκη είναι περήφανο μέλος της ομάδας  NLP Global Trainers της nlpgreece®

Είναι δημιουργός του NowLetsPlay ® ™ , ενός συνθετικού Μοντέλο, για παιδικό, γονεϊκό κι εκπαιδευτικό πρωτόκολλο αναγνωρισμένο και κατοχυρωμένο ως πρωτότυπη έρευνα σε Συμβουλευτικό και Θεραπευτικό πεδίο με εξειδίκευση στα Neurolinguistics στο Ηνωμένο Βασίλειο και την Ελλάδα (Reg Certficate No 00003709405, Intellectual Property Office Registrar).

Είναι Mindset Trainer & Consultant καθώς και Affiliated Partner της Διεθνούς Πιστοποίησης για Business Coaches & Consultants στο πρόγραμμα The SFM MINDSET MAPS ® ™  για την Ελληνική γλώσσα, την Ελλάδα και την Κύπρο, το οποίο δημιούργησαν οι Robert Dilts & Mickey Feher.

Ξεκίνησε την ακαδημαϊκή της πορεία από τη Φιλοσοφική Σχολή του ΕΚΠΑ απόφοιτος του Τμήματος Γαλλικής Φιλολογίας, ωστόσο η αγάπη της για την Επικοινωνία, τις Τέχνες και τις Ανθρωπιστικές σπουδές πολύ γρήγορα άλλαξε τον προσανατολισμό της πυξίδας σε επαγγελματικό και πανεπιστημιακό επίπεδο.

Ακολούθησε B.A. στο Interior Design από Middlesex University και τον ΑΚΤΟ ενώ παράλληλα ξεκίνησε να αρθρογραφεί και να ηγείται τμημάτων επικοινωνίας και τύπου σε εταιρίες. Στα 20 χρόνια που ακολούθησαν επαγγελματικά, η Μαριάννα διέγραψε μια σημαντική πορεία στα Media, από διευθυντικές θέσεις στα περιοδικά Cigar, Men’s Arena, αρθρογραφία και αρχισυνταξία σε πολλά περιοδικά και εφημερίδες  τo Δελτίο Ειδήσεων από την τηλεόραση του STAR καθώς και ραδιόφωνο για 35 σταθμούς της περιφέρειας και 2 ραδιόφωνα της Κύπρου, ενώ παράλληλα συνεργάστηκε με διαφημιστικά agencies. Η μητρότητα ως το μεγάλο της βιωματικό δώρο σε συνδυασμό με την παγκόσμια οικονομική κρίση, ανασύνταξαν για 2 η φορά τον επαγγελματικό της χάρτη.

Πιστοποιήθηκε ως Global NLP Trainer & Consultant, από University California Santa Cruz, ενώ είναι πιστοποιημένη NLP New Code Certified Practitioner, (ITA) καθώς και Certified Practitioner Ericksonian Hypnosis Certified Practitioner.

Τα τελευταία 10 χρόνια, προχώρησε σε μεταπτυχιακές σπουδές στη Βρεφική Ψυχοθεραπεία (First Play in Therapy, Diploma Barry University Miami – FAIMH) και στην Ψυχοθεραπεία μέσω του Ειδικού Θεραπευτικού Παιχνιδιού, ενώ είναι ενεργό εποπτευόμενο μέλος του Play Therapy International και η μόνη ειδικευμένη στην Ελλάδα πιστοποιημένη Σύμβουλος για την κλινική διάγνωση διαταραχών σε βρέφη και νήπια -DC0-5.

Η Μαριάννα είναι Meta-trauma & PTSD Prevention Trainer, Meta International Inc, Πιστοποιημένη Τραυματοθεραπεύτρια ΙΕΜΤ και μέλος του International Association for Eye Movement TraumaTherapy, είναι Story Play ®  Ericksonian Non Directive Model for Play Practitioner, Circle Of Security Model Certified Practitioner καθώς και ενεργό μέλος του NBCC ως πιστοποιημένη Mental Health Facilitator.

Διαθέτει Diploma in Phototherapy & Photo Art Therapy Robert Gordon University of Aberdeen και είναι Trainer στη Μέθοδο Points Of You ® , με βάση την Φωτοθεραπεία και την εφαρμοσμένη Νευρογλωσσολογία.

Είναι ακτιβίστρια του Σοροπτιμισμού, του Παγκόσμιου Φορέα για την εξάλειψη της βίας κατά των γυναικών και την προάσπιση των δικαιωμάτων Γυναίκας και Παιδιού.

Μιλά Αγγλικά, Γαλλικά και Ιταλικά και γράφει θεραπευτικά παραμύθια για παιδιά, ενώ εξακολουθεί να αρθρογραφεί εντατικά.

Έλλη Παπαδοπούλου BSc Psychology, MBA

Είμαι η ‘Ελλη Παπαδοπούλου, μέλος του δυναμικού των NLP Trainers της nlpgreece® NLP developer, ιδρύτρια της In Vivo Fertility® & επιστημονικός συνεργάτης του Ναυτικού Νοσοκομείου Αθηνών.

Απόφοιτος Ψυχολογίας (BSc Psychology, University of London) με MBA στο City University Business School, εργάστηκα σε πολυεθνικές εταιρείες εταιρικής επικοινωνίας στο Λονδίνο και την
Αθήνα, για 15 δημιουργικά χρόνια.

​Δραστηριοποιούμαι στο χώρο της ψυχο-κοινωνικής υποστήριξης και του ανθρώπινου δυναμικού και φιλοδοξώ να παραμείνω για πάντα ‘μαθήτρια’.

Φροντίζω να ανανεώνω συνεχώς την ακαδημαϊκή και βιωματική μου ‘βαλίτσα’: με μεταπτυχιακές σπουδές στο Coaching (ΕΚΠΑ), η πιστοποίηση μου ως NLP Global Trainer & Consultant από το NLP University, Santa Cruz, California, αποτελεί κομβικό σημείο της προσωπικής και επαγγελματικής μου εξέλιξης.

Πιστοποιημένη trainer στο Τραύμα και τη Μετα-τραυματική Αγχώδη Διαταραχή (PTSD) από τη Meta International Inc., εργάζομαι για την πρόληψη και τη διαχείριση του, με ιδιαίτερη έμφαση στο Αναπαραγωγικό Τραύμα.

Εξειδίκευση και πάθος μου είναι ο χώρος της Γονιμότητας, της Υπογονιμότητας και της Υποβοηθούμενης Αναπαραγωγής. Είμαι ιδρύτρια της In Vivo Fertility® και δημιουργός του ομώνυμου συστήματος-προγράμματος, με αποστολή την ψυχοκοινωνική υποστήριξη ατόμων, ζευγαριών και οικογενειών που αντιμετωπίζουν προκλήσεις γονιμότητας καθώς και την εκπαίδευση των θεραπευτικών ομάδων που στέκονται δίπλα τους. Με αυτή μου την ιδιότητα, είμαι επιστημονικός συνεργάτης στο Ναυτικό Νοσοκομείο Αθηνών.

Πιστεύω βαθιά ότι η Γονιμότητα εκτός από στάδιο ζωής είναι και στάση ζωής. Το Γόνιμο Mindset μπορεί να διευρύνει τον τρόπο που σκεπτόμαστε, νιώθουμε και ενεργούμε.

Με τις δράσεις μου στην Ελλάδα και το Εξωτερικό, πρεσβεύω την έγκυρη και έγκαιρη ενημέρωση και τη μεταλαμπάδευση του ΜΑΖΙ ως προς τις προκλήσεις Γονιμότητας.

Στον χρόνο που δεν ‘ζω και αναπνέω’ Γονιμότητα, απολαμβάνω κάθε μορφή τέχνης, με ιδιαίτερη αδυναμία στο θέατρο, την κλασσική μουσική και τα εικαστικά. Λατρεύω να ταξιδεύω και να
γνωρίζω νέους τρόπους, πολιτισμούς και ανθρώπους και χαίρομαι την παρέα αγαπημένων φίλων.

 

 

Υπηρεσίες Ομιλητή

NLP – Mindset Education:
– NLP University Certification studies
– Εξειδικευμένα προγράμματα σε προσωπική εξέλιξη, επαγγελματική διάκριση, συμβουλευτική, υγεία κι ευεξία, εκπαίδευση και οικογένεια
– Ατομικές συνεδρίες

Βίντεο

Τίτλος Ομιλίας

Η μετα-Covid εποχή: Μετουσιώνοντας το τραύμα σε γνώση & σοφία μέσα από διευρυμένο NLP mindset.

Αίθουσα

Stage A

Ημερομηνία και Ώρα

18/02/2022 19:00

Επικοινωνία

2106233450-452