nlpgreece® - Α. Ευθυμιαδου PhD & Δ.Κυριακοπουλος | Leading Mind Speaker

 

Αλεξάνδρα Ευθυμιάδου PhD

Η Αλεξάνδρα Ευθυμιάδου, ίδρυσε και διευθύνει την nlpgreece®.

Με σπουδές στην ψυχολογία , Master of Social Science , Ph D σε Human Resource Development , προσεγγίζει συστημικά το δυναμικό των ανθρώπων. Διαθέτει πολυετή πείρα στην εφαρμογή του συστήματος Νευρο-Γλωσσικού Προγραμματισμού ,NLP, για επαγγελματική διάκριση και προσωπική αποτελεσματικότητα και συνεισέφερε στον εμπλουτισμό του μοντέλου the Synolic® approach to human resource development.

Ως NLP Master Trainer, μετέχει ενεργά στο έργο του NLP University Santa Cruz California, αναφορικά στη συνεχή μελέτη της διακριτής αποτελεσματικότητας και στον σχεδιασμό και
εφαρμογή καινοτόμων προσεγγίσεων που στοχεύουν στην ανάπτυξη ποιοτικότερου τρόπου σκέψης (mindset) για τη διαχείριση αλλαγών, υιοθέτηση νέων ρόλων, αντιμετώπιση και
ανάληψη προκλήσεων.

Είναι μέλος του Global NLP Training & Consulting Community (GTC), European Board of NLP (EBNLP), NLP World Leadership Summit, European Association of NLPt , Research & Recognition Board και στοχεύει στην συνεργασία με επιστημονικές κοινότητες για τη συνεχή άντληση συμπερασμάτων αναφορικά σε εφαρμογές και στην εξειδίκευση του συστήματος NLP σε επαγγελματικούς κλάδους. Επίσης είναι μέλος της επιτροπής ασφαλείας και προστασίας μελών Σώματος Ελλήνων Προσκόπων.

Ακαδημαϊκά projects όπου εφαρμόζει το σύστημα Neuro – Linguistic Programming περιλαμβάνουν, Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών (EKΠA) – Οδοντιατρική σχολή – Το NLP στη δυναμική της ανάπτυξης δεξιοτήτων επικοινωνίας για τους Οδοντιάτρους , Πανεπιστήμιο Πειραιώς, Μεταπτυχιακό πρόγραμμα CSAP – Το σύστημα NLP σε συστήματα συνολικής προσέγγισης στην Ανάπτυξη Ανθρώπινου Δυναμικού και στην τεχνολογία της αλλαγής , Πανεπιστήμιο Αιγαίου – Nευρο Γλωσσικός Προγραμματισμός (NLP ) Bασικές δεξιότητες , HEC – Paris, Executive Coaching program – The Socratic methodology in Diagnostic /Coaching questions.

Στο συγγραφικό της έργο περιλαμβάνονται τα βιβλία «NLP – Η απομυθοποίηση» και «Παρ’το αλλιώς» καθώς και The Risk of Ambiguity in Metaphors, Journal of Experiential Psychotherapy, Vol 21, No 4, Dec 2018.

Δημήτρης Κυριακόπουλος

Ο Δημήτρης Κυριακόπουλος ανήκει στo δυναμικό των NLP trainers της nlpgreece® και είναι παράλληλα επιστημονικός συνεργάτης για θέματα επικοινωνίας.

Ξεκίνησε τις σπουδές του στο χώρο της Πληροφορικής ως Τεχνικός Εφαρμογών Πληροφορικής και, στη συνέχεια, ολοκλήρωσε το Μεταπτυχιακό του στη Διοίκηση Επιχειρήσεων (ΜBA) από το Πανεπιστήμιο του Derby.

Γνώρισε και ασχολείται με το NLP από το 2013 και έχει πιστοποιηθεί ως Global NLP Trainer and Consultant από το NLP University, Santa Cruz California.

Εργάστηκε για περίπου 15 χρόνια στον Τηλεπικοινωνιακό κλάδο στην Ελλάδα σε Διεύθυνση Ανθρώπινου Δυναμικού ως αρμόδιος για την εκπόνηση εκπαιδευτικών προγραμμάτων, για τη διαμόρφωση της διαδικασίας αξιολόγησης εργαζομένων, την υλοποίηση ερευνών ικανοποίησης, ενώ συμμετείχε ενεργά στο στρατηγικό σχεδιασμό του τμήματος και την ευρύτερη ανάπτυξη των εργαζομένων μέσα από διάφορες δράσεις.

Συμμετέχει σε ερευνητικά προγράμματα του ERASMUS+ αναφορικά με την ανάπτυξη εκπαιδευτικών προγραμμάτων, τα οποία αφορούν στην επικοινωνία για Ιατρούς και τη διαχείριση του άγχους στον εργασιακό χώρο.

Είναι βασικό μέλος της Liberty Assistance & Guide Dogs, ενός οργανισμού κοινωφελούς αλληλεγγύης μη κερδοσκοπικού χαρακτήρα, στον οποίο εκπαιδεύονται σκύλοι-οδηγοί και παραχωρούνται σε ανθρώπους με περιορισμένη ή ολική απώλεια όρασης, έχοντας αναλάβει θέματα επικοινωνίας και εκπαίδευσης.

 

 

Υπηρεσίες Ομιλητή

NLP – Mindset Education:
– NLP University Certification studies
– Εξειδικευμένα προγράμματα σε προσωπική εξέλιξη, επαγγελματική διάκριση, συμβουλευτική, υγεία κι ευεξία, εκπαίδευση και οικογένεια
– Ατομικές συνεδρίες

Βίντεο

Τίτλος Ομιλίας

Δημιουργικοί Διάλογοι στην Οικογένεια και το Σχολείο με το σύστημα NLP

Αίθουσα

Stage D

Ημερομηνία και Ώρα

19/02/2022 10:00

Επικοινωνία

2106233450-452