Νικόλας Ουρανός PCC | Leading Mind Speaker

Ο Νικόλας Ουρανός PCC είναι Life & Relationship Coach, διαπιστευμένος Professional Certified Coach (PCC) από το μεγαλύτερο αναγνωρισμένο διεθνή οργανισμό coaching, International Coaching Federation (ICF).

Διαθέτει πολύχρονη εμπειρία διδασκαλίας ως εκπαιδευτής τόσο στο Life όσο και στο Relationship Coaching και ως Mentor στο πρόγραμμα Mentoring για την προετοιμασία λήψης πιστοποίησης από την ICF
των νέων απόφοιτων life coaches.

Είναι τρεις φορές #1 Best Selling Συγγραφέας (έχοντας συν-εκδώσει συνολικά 4 βιβλία- Αγάπη Τώρα-2015, Ευ Ζην Τώρα-2018, Ξαφνικά Τώρα-2019, Γυναίκα Τώρα-2021) και ένα από αυτά έγινε #1 Amazon International bestseller μεταφρασμένο στα Αγγλικά (Create Love -2018).

Μετά από μια 10χρονη διαδρομή ως στέλεχος πολυεθνικών εταιριών ακολούθησε το μονοπάτι του Life Coaching, λαμβάνοντας το πτυχίο του από την Global Academy of Coaching (2015). Είναι ακόμα πιστοποιημένος Μarriage Μentor από τον κλινικό ψυχολόγο Les Parrott και τη διακεκριμένη ειδικό γάμου και οικογένειας Leslie Parrott στην Αμερική.

Η ομιλία του με θέμα: «Το νέο άλλο σου μισό είναι το άλλο σου ολόκληρο» στο Tedx University of Macedonia (2015) άνοιξε νέους δρόμους στην προσέγγιση και αποκρυπτογράφηση των ερωτικών σχέσεων.

Με το ιδιαίτερο στυλ του και τη μεταδοτικότητά του σαν ομιλητής, εκπαιδευτής και συγγραφέας έχει στο ενεργητικό του δεκάδες online και live workshops, σεμινάρια, ολοκληρωμένες περιοδείες παρουσιάσεων σε Ελλάδα (Αθήνα, Θεσσαλονίκη, Ηράκλειο, Ιωάννινα, Χανιά), Κύπρο (Λεμεσός, Λάρνακα, Λευκωσία, Πάφος), Αμερική (Νέα Υόρκη), Μαλαισία (Κουάλα Λουμπούρ), Σιγκαπούρη.

Αξιοσημείωτα είναι τα πολυήμερα executive retreats που συν-διοργάνωσε στην Ασία (Ινδονησία- Μπάλι 2018 και Ταϊλάνδη- Πουκέτ 2019) και στην Ελλάδα (Χανιά 2021) με συνολικό μέσο βαθμό αξιολόγησης από τους συμμετέχοντες: 9,7/10.

Ο Νικόλας αρθρογραφεί τακτικά σε sites στην Ελλάδα και στην Κύπρο, ενώ έχει εμφανιστεί επιδραστικά ζωντανά στον «αέρα», στα περισσότερα τηλεοπτικά κανάλια των δύο χωρών (SKAI-MEGA-ALPHA, ΑΝΤ1, STAR, TV100, ΚΡΗΤΗ TV, DIKTYO TV, ΗΠΕΙΡΟΣ TV1, SIGMA TV, ALPHA ΚΥΠΡΟΥ, ΑΝΤ1 ΚΥΠΡΟΥ, OMEGA).

Υπηρεσίες Ομιλητή

Life & Relationship Coach
Motivational Speaker
3 φορές Bestselling Συγγραφέας

Βίντεο

Τίτλος Ομιλίας

Άλλαξε το μέσα σου, για να αλλάξουν όλα γύρω σου

Αίθουσα

Stage B

Ημερομηνία και Ώρα

20/02/2022 16:00

Επικοινωνία