Νίκος Βόπης PhD | Leading Mind Speaker

 

Ο Νίκος είναι διδάκτωρ κλινικής ψυχολογίας στο Yale University.

Αποφάσισε να ακολουθήσει το ένστικτό του και τις πολύχρονες συμβουλές των φίλων και συγγενών. Ποιες είναι αυτές; Το ότι μπορεί να μοιραστεί με τους συνανθρώπους του οπτικές που ίσως οι ίδιοι σε ορισμένες φάσεις της ζωής τους δεν μπορούν να τις δουν!

Έχοντας περάσει μία επταετία στο χώρο της αθλητικής δημοσιογραφίας και έχοντας σπουδάσει φιλολογία με ειδίκευση στη γλωσσολογία συνειδητοποίησε ότι βρισκόταν σε έναν χώρο ο οποίος δεν τον έκανε ευτυχισμένο και ένιωθε πως, ακόμα και στο ανώτατο επίπεδο να έφτανε, δεν θα του ήταν αρκετό για να μπορέσει να εκπληρώσει τα όνειρά του.

Αποφάσισε έτσι να βασιστεί σε ένα επιστημονικό επίπεδο τις συμβουλές των φίλων. Η απόφαση δεν ήταν εύκολη, το να αφήνεις μία καριέρα επτά ετών και να ξεκινάς κάτι από το μηδέν φυσικά δεν είναι εύκολο, ωστόσο μόλις αυτή πάρθηκε, τότε όλα έγιναν πιο ξεκάθαρα. Συνειδητοποίησε πως η ανθρώπινη ψυχολογία και το υποσυνείδητο με ό,τι αυτό συγκαταλέγεται ήταν οι τομείς στους οποίους ήθελε να αφιερώσει τη ζωή του. Αυτό όμως έπρεπε να το βασίσει σε ένα επιστημονικό επίπεδο και κάπου εκεί μπήκαν στη ζωή του οι διδακτορικές σπουδές.

Μελετώντας το υποσυνείδητο αλλά και το πώς αυτό καθορίζει τις καθημερινές και όχι μόνο αποφάσεις αντιλήφθηκε το πόσο δραστικά και ουσιαστικά μπορούν οι άνθρωποι να αλλάξουν τις ζωές τους προς το καλύτερο. Γιατί; Μα ο ανθρώπινος νους είναι το δυνατότερο όργανο που διαθέτει η ανθρωπότητα!

Εργασιακό ιστορικό:

Ιανουάριος 2011 – Ιανουάριος 2012: Αθλητικός Δημοσιογράφος – ΑΝΤ1

Φεβρουάριος 2011 – Μάιος 2020: Αθλητικός Δημοσιογράφος – Novasports Channels

Νοέμβριος 2017 – Μάρτιος 2018: CS Manager – Bet365, Stoke-on-Trent

Ιανουάριος 2018 – Αύγουστος 2020: Mind Trainer – Modern Psychotherapist

Μόρφωση:

Bachelor’s degree – Πανεπιστήμιο Πατρών – Τμήμα Φιλολογίας (Σεπτέμβριος 2007 – Σεπτέμβριος 2011) – Ειδίκευση στη Γλωσσολογία

PhD, Yale University, Connecticut (Σεπτέμβριος 2017 – Αύγουστος 2020)

Δομή και ανάλυση του υποσυνείδητου και πως αυτό επηρεάζει τις καθημερινές
αποφάσεις των ανθρώπων

Δείτε περισσότερα εδώ

Υπηρεσίες Ομιλητή

Mind Trainer / Modern Psychologist : Συμβουλευτική, ψυχοθεραπεία, υπηρεσίες ψυχικής υγείας

Προσφορά

20% στους δέκα πρώτους που θα γραφτούν στο workshop των theSPEAKERS "subconscious speaKING" Δωρεάν η πρώτη συνεδρία για όσους επιθυμούν προσωπικές συνεδρίες.

Βίντεο

Τίτλος Ομιλίας

Υποσυνείδητο: Φίλος ή εχθρός μας; Ένα αιώνιο ερώτημα απαντάται…

Αίθουσα

Stage A

Ημερομηνία και Ώρα

16/02/2022 21:00

Επικοινωνία

6947126704