Νεκτάριος Ζήσης | Leading Mind Speaker

 

O Νεκτάριος Ζήσης είναι ιδρυτής & διευθύνων σύμβουλος της ZN Solutions.

Δραστηριοποιείται στο χώρο του φαρμακείου πάνω από 17 χρόνια, έχοντας διατελέσει Διευθυντής Πωλήσεων & Εμπορικός Διευθυντής σε εμπορικές εταιρείες, ενώ τα τελευταία 5 χρόνια, βρίσκεται στο Δίκτυο Φαρμακείων ADVANCEPHARMACIES SA ως Εκπαιδευτής & Σύμβουλος φαρμακείων, καθώς επίσης και βασικός συνεργάτης του IST College σε θέματα ηγεσίας, επικοινωνίας και προσωπικής ανάπτυξης.

Είναι ομιλητής σε φαρμακευτικά συνέδρια, αρθρογράφος σε περιοδικό υγείας & επιχειρηματικά site (Pharmacymanagement & epixeiro.gr ) και εκπαιδευτής σε ενδοεταιρικά σεμινάρια μεγάλων εταιρειών όπως, Vardas, Bread Factory, Humana, Natura Pharm, Laser4Myopia κ.α.

Στιγμή ορόσημο στην καριέρα του αποτελεί η πιστοποίησή του, από τον Παγκόσμιο Οργανισμό Ηγεσίας του John Maxwell (John Maxwell Team) ως Ομιλητής Εκπαιδευτής & Coach.

Η JMT είναι μία παγκόσμια ομάδα ελίτ επαγγελματιών, με πάνω από 50.000 πιστοποιημένους Coaches, Εκπαιδευτές, Ομιλητές σε 120 χώρες εξειδικευμένους σε θέματα ηγεσίας.
Αυτή η ξεχωριστή ομάδα, εκπαιδεύεται από τον ίδιο τον John Maxwell και τα κορυφαία στελέχη του και τα μέλη της είναι τα μόνα, που έχουν την άδεια να διδάξουν το υλικό του κορυφαίου ειδικού σε θέματα ηγεσίας. Αξίζει να σημειωθεί ότι μόλις δύο έχουν λάβει τη διάκριση αυτή στην Ελλάδα.

Εξειδικεύεται σε θέματα ηγεσίας, επικοινωνίας, επίτευξης στόχων, αυτοβελτίωσης, τεχνικών πωλήσεων και ομαδικού πνεύματος.

Όντας ιδιαίτερα μεταδοτικός, αυτό που χαρακτηρίζει τις εκπαιδεύσεις του είναι η δομή και η εστίαση στον στόχο και το αποτέλεσμα, κάτι που αναγνωρίζεται κατά κοινή ομολογία από το εκάστοτε κοινό.

Λίγα λόγια από τον Νεκτάριο Ζήση…

Ο ΕΥΦΥΗΣ ΤΡΟΠΟΣ ΗΓΕΣΙΑΣ

Ο John Maxwell κορυφαίος στον κόσμο σε θέματα ηγεσίας, λέει πως ποτέ οι επιχειρήσεις δεν έχουν αρκετούς ηγέτες. Αυτό που εννοεί είναι, πως ένας οργανισμός, για να μπορέσει να επιτύχει τους στόχους του, θα πρέπει να δημιουργήσει ηγέτες σε όλα τα επίπεδα της ιεραρχίας.

Όχι «ηγέτες θέσης-τίτλων» αλλά ηγέτες που ασκούν επιρροή.

Μιας και η ηγεσία είναι επιρροή. Πολύ πιστεύουν, λανθασμένα κατά την άποψη μου, πως “επειδή είμαι το «αφεντικό» οφείλουν οι άνθρωποι να με ακολουθήσουν…”.
Το οφείλω και το πρέπει, ποτέ δεν έκαναν έναν άνθρωπο να δώσει το κάτι παραπάνω. Η έμπνευση το κάνει αυτό! Νομίζω πως όλοι θα συμφωνήσουμε πως στην ομάδα μας, δεν θέλουμε ανθρώπους που θα κάνουν, αυτό που λέμε, “το τόσο όσο.”

” Εμπνεύστε την ομάδα σας και δεν θα χρειαστεί ποτέ να τους επιβληθείτε.

Θα σας ακολουθούν επειδή θέλουν. Επειδή έτσι νιώθουν”.

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

Ομιλίες – Keynote speaker

Ομιλίες ενδυνάμωσης, παρακίνησης αυτοβελτίωσης, ηγεσίας, επιρροής κ.α.

Σεμινάρια – Εκπαιδευτικά προγράμματα (Corporate training)

Προγράμματα εκπαιδεύσεων & σεμιναρίων, που ως στόχο έχουν τη συνεχή βελτίωση των ανθρώπων και την ανάπτυξη του δυναμικού τους στους κάτωθι τομείς:

  • Leadership training
  • Communication Skills
  • Team building
  • Sales training
  • Customer service
  • Tailor made seminars

One to one training

Στο one to one training θα σας βοηθήσουμε να αναπτύξετε το δυναμικό σας σε τομείς όπως Ηγεσία, Ηγεσία Ομάδας, Επικοινωνία, Time Management, Αυτοβελτίωση, κ.α.

Coaching

Σκοπός μας είναι να βοηθήσουμε τους ανθρώπους να ανακαλύψουν τις λύσεις που ήδη γνωρίζουν για να επιτύχουν τους στόχους τους.

Μάθετε περισσότερα εδώ

Υπηρεσίες Ομιλητή

Ομιλίες – Keynote speaker
Σεμινάρια – Εκπαιδευτικά προγράμματα (Corporate training)
One to one training
Coaching

Προσφορά

20% έκπτωση σε οποιοδήποτε εκπαιδευτικό πρόγραμμα ή σεμινάριο

Βίντεο

Τίτλος Ομιλίας

8 πράγματα που πρέπει να γνωρίζει και να κάνει ένας ηγέτης.

Αίθουσα

Stage C

Ημερομηνία και Ώρα

13/02/2022 11:00

Επικοινωνία

210 9735324
6985798476