Μηνάς Καφάτος PhD | Leading Mind Speaker

 

Ο Δρ Μηνάς Κ. Καφάτος είναι καθηγητής στην Έδρα Υπολογιστικής Φυσικής Fletcher Jones και διευθυντής του Κέντρου Μοντελοποίησης Γήινων Συστημάτων και Παρατηρήσεων του Πανεπιστημίου Chapman στην Καλιφόρνια. Διεθνές μέλος της Ακαδημίας Επιστημών και Τεχνολογίας της Κορέας και της Ακαδημίας Επιστημών της Ρουμανίας. Υπήρξε εξέχων επισκέπτης καθηγητής στο Τμήμα Περιβαλλοντικών Επιστημών και Οικολογικής Μηχανικής, καθώς και σύμβουλος στο BK21 Plus Eco-Leader του Εκπαιδευτικού Κέντρου του Πανεπιστημίου της Κορέας. Είναι συνεργαζόμενος ερευνητής στα θέματα σεισμών και φυσικών κινδύνων με το Εθνικό Αστεροσκοπείο Αθηνών, συνεργάζεται με πανεπιστήμια και ινστιτούτα στην Κορέα, Ιαπωνία, Ινδία, Ιταλία, Ρωσία, Κίνα και Ταιβάν καθώς και συνεργαζόμενος με διεθνείς ομάδες σε Έρευνες Συνειδητότητας, στις Κλιματικές Αλλαγές, Φιλοσοφίας Κβαντομηχανικής και Επιστήμης του Μέλλοντος.

Είναι κβαντικός φυσικός, συγγραφέας, κοσμολόγος, ερευνητής κλιματικών αλλαγών, εργάζεται επισταμένως στον τομέα της Συνειδητότητας και κατευθύνει ομάδες σε Διαλογισμό. Δίνει σεμινάρια και ομιλίες για τον Τριαδικό Σιβαισμό, για την Ενότητα όλων των μη Δυαδικών Φιλοσοφιών και την Παγκόσμια Συνειδητότητα. Έχει συγγράψει περισσότερα από 340 άρθρα και είναι συγγραφέας ή επιμελητής 21 βιβλίων, μεταξύ των οποίων συμπεριλαμβάνονται το «Είσαι το Σύμπαν» και «Επιστήμη, Πραγματικότητα και Καθημερινή Ζωή» που κυκλοφορούν στα ελληνικά από τις Εκδόσεις Ασημάκη.

Υπηρεσίες Ομιλητή

Κβαντικός φυσικός, συγγραφέας, κοσμολόγος, ερευνητής κλιματικών αλλαγών, εργάζεται επισταμένως στον τομέα της Συνειδητότητας και κατευθύνει ομάδες σε Διαλογισμό
Kαθηγητής στην Έδρα Υπολογιστικής Φυσικής Fletcher Jones
Διευθυντής του Κέντρου Μοντελοποίησης Γήινων Συστημάτων και Παρατηρήσεων του Πανεπιστημίου Chapman στην Καλιφόρνια

Βίντεο

Τίτλος Ομιλίας

Το Σύμπαν, Εμείς και η Ανώτερη Εξέλιξη

Αίθουσα

Stage B

Ημερομηνία και Ώρα

18/02/2022 21:00

Επικοινωνία