Μάρσα Κολέτση PhD | Leading Mind Speaker

 

H Μάρσα Κολέτση είναι κάτοχος πτυχίου στην Ψυχολογία από το Πανεπιστήμιο της Κρήτης και κάτοχος Διδακτορικού Διπλώματος (Ph.D) στις Διαταραχές Πρόσληψης Τροφής από το Πανεπιστήμιο του Sheffield (Μ. Βρετανία) κατόπιν υποτροφίας. Έχει εκπαιδευθεί στη γνωσιακή-συμπεριφοριστική θεραπεία και εκπόνησε τη μεταδιδακτορική της έρευνα στο Τμήμα Ψυχιατρικής της Ιατρικής Σχολής του Νοσοκομείου St.Georges στο Λονδίνο σε ένα ευρωπαϊκό πρόγραμμα που μελετούσε την ποιότητα ζωής ατόμων με σοβαρές ψυχικές διαταραχές.

Έχει εργαστεί ως ψυχολόγος στη Βρετανική Εθνική Υπηρεσία Ψυχικής Υγείας, στο Συμβουλευτικό Κέντρο του Πανεπιστημίου του Sheffield, καθώς και ως ψυχολόγος-σύμβουλος στο Τμήμα Διαταραχών Διατροφής του Ιατρικού Κέντρου στο Sheffield. Έχει εργαστεί ως Διευθύντρια του Τμήματος Ψυχολογίας σε Κέντρο Μεταλυκειακής Εκπαίδευσης στην Αθήνα και έχει διδάξει σε franchised προγράμματα Βρετανικών Πανεπιστημίων σε προπτυχιακό και μεταπτυχιακό επίπεδο.

Διδάσκει από το 2016 στο New York College και στο Athens Synthesis Centre. Eχει δημοσιεύσει σειρά μελετών σε έγκριτα επιστημονικά περιοδικά. Πρόσφατα έγραψε ένα βιβλίο για την κλινική αξιολόγηση και τη λήψη ιστορικού (εκδόσεις Ασημάκη). Είναι πιστοποιημένη επόπτρια από το British Psychological Society (CSAccred, AAC), Affiliate Member του British Psychological Society και μέλος του Συλλόγου Ελλήνων Ψυχολόγων και της Ελληνικής Ψυχολογικής Εταιρείας.

Εργάζεται ιδιωτικά ως ψυχοθεραπεύτρια στο Κέντρο Συμβουλευτικής Υποστήριξης Mind’s Mirror.

Υπηρεσίες Ομιλητή

Κέντρο Δια Βίου Μάθησης
Kέντρο συνθετικής σχεσιακής θεραπείας
Εκπαιδευτικά προγράμματα
Συνθετική Ψυχοθεραπεία
Σχεσιακή Ψυχοθεραπεία
Ψυχοσύνθεση
Εκδόσεις

Βίντεο

Τίτλος Ομιλίας

Οι διαταραχές πρόσληψης τροφής στην εποχή του COVID-19: Επιπτώσεις και μελλοντικές προοπτικές

Αίθουσα

Stage A

Ημερομηνία και Ώρα

17/02/2022 20:00

Επικοινωνία

+30 210 3210033