Μαρία Παπάζογλου | Leading Mind Speaker

 

 

Η Μαρία συνεργάζεται με όσους επιθυμούν να εξελίξουν την καριέρα τους και να διεκδικήσουν αποτελεσματικά επαγγελματικούς στόχους. Επικεντρώνεται στο Career Coaching και το Executive Coaching και αξιοποιεί συνδυασμό τεχνικών Coaching και νευρογλωσσικού προγραμματισμού (NLP).

Πιο συγκεκριμένα, συνεργάζεται με:
  • Στελέχη που θέλουν να κατακτήσουν τον επόμενο επαγγελματικό τους στόχο ή και να αλλάξουν καριέρα. Τους υποστηρίζει για να αναπτύξουν τον κατάλληλο τρόπο σκέψης, να αποκτήσουν τις απαραίτητες προσωπικές δεξιότητες και να σχεδιάσουν τα σωστά βήματα έτσι ώστε να πετύχουν.
  • Στελέχη, επιχειρηματίες και ελεύθερους επαγγελματίες που επιθυμούν να γίνουν περισσότερο αποδοτικοί στο ρόλο τους, να ηγούνται αποτελεσματικά, να επικοινωνούν καλύτερα και να αναδιοργανώσουν τη ζωή τους έτσι ώστε να μπορέσουν να είναι περισσότερο επιτυχημένοι και ικανοποιημένοι.

Εκπαιδεύει στελέχη μέσα από σεμινάρια, workshops και ομαδικό coaching σε θέματα όπως NLP, Coaching, Personal Branding, Team Building, ανάπτυξη δεξιοτήτων (soft skills), επικοινωνία, στοχοθεσία, high performance, κ.α. Τους υποστηρίζει να βελτιστοποιήσουν τις δυνατότητές τους με στόχο τα μέγιστα δυνατά οφέλη για τους ίδιους και τις επιχειρήσεις τους.

Διαθέτει επαγγελματική εμπειρία 25 ετών σε κορυφαίες πολυεθνικές εταιρείες ενώ παράλληλα δημιούργησε τη δική της εταιρία επικοινωνίας και εκπαίδευσης στελεχών.

Σπουδές:

Είναι απόφοιτος Οικονομικών του Πανεπιστημίου Πειραιώς, έχει σπουδάσει coaching ολοκληρώνοντας προγράμματα πιστοποιημένα από τους συνδέσμους επαγγελματιών coaching ICF, EMCC, AC και συνεχίζει να μετεκπαιδεύεται συστηματικά στις ΗΠΑ. Έχει πιστοποιηθεί ως NLP Master Practitioner.

Συνδεθείτε με τη Μαρία: Facebook Twitter LinkedIn YouTube 

Δείτε περισσότερα εδώ 

Υπηρεσίες Ομιλητή

Career Coaching
Executive Coaching
Workshops
Corporate Training

Βίντεο

Τίτλος Ομιλίας

Eπαγγελματική Επιτυχία και Ικανοποίηση. O συνδυασμός που μπορείς και αξίζεις να διεκδικήσεις.

Αίθουσα

Stage B

Ημερομηνία και Ώρα

12/02/2022 19:00

Επικοινωνία

6974727365