Μαρία Ελευθερίου MSc | Leading Mind Speaker

 

Η Μαρία Ελευθερίου γεννήθηκε στην Αθήνα. Ξεκίνησε τις σπουδές της ως Μηχανολόγος Μηχανικός. Συνέχισε τις σπουδές της στο Παιδαγωγικό τμήμα της ΑΣΠΑΙΤΕ και ακολούθως στο Τμήμα Γερμανικής Γλώσσας & Φιλολογίας του ΕΚΠΑ.

Είναι κάτοχος του Μεταπτυχιακού τίτλου στη Προσωποκεντρική Συμβουλευτική & Ψυχοθεραπεία (MSc in Person-Centered Counselling & Psychotherapy) του Πανεπιστημίου του Strathclyde UK.

Είναι πιστοποιημένη εκπαιδεύτρια στο Εργαστήριο Αποτελεσματικού Γονέα (PET Trainer) σύμφωνα με το μοντέλο του Dr. Thomas Gordon. Έχει εκπαιδευτεί στο Life Coaching (Achology Life Coaching Certificate Course). Επιμορφώθηκε σε θέματα υποστήριξης ανθρώπων με Άνοια, Αυτισμό, σύνδρομο Asperger και ΔΕΠΥ από το Πανεπιστήμιο του Derby UK.

Η επαγγελματική της εμπειρία είναι 20ετής σε μεγάλη εταιρεία αλλά και ως εκπαιδευτικός σε μικρά παιδιά αλλά και ενήλικες. Έχει συμμετάσχει σε ευρωπαϊκά προγράμματα Leonardo Da Vinci ανταλλαγής τεχνογνωσίας μεταξύ μεγάλων εκπαιδευτικών ιδρυμάτων στην Ευρώπη.

Διοργανώνει Εργαστήρια Αποτελεσματικού Γονέα (ΕΑΓ) εκπαιδεύοντας ομάδες γονέων βάσει του μοντέλου Gordon.

Είναι συν ιδρύτρια της πύλης ψυχικής υγείας The Mental Health Gate, ένα site που βασικό στόχο έχει τη προώθηση των επαγγελματιών από όλους τους κλάδους της ψυχικής υγείας και επιπρόσθετα την περαιτέρω επιμόρφωση τους μέσω Σεμιναρίων, Διαλέξεων κλπ.

Αρθρογραφεί στο site The Mental Health Gate αλλά και σε γνωστές ιστοσελίδες που ασχολούνται με τη ψυχική υγεία και την αυτοβελτίωση.

Είναι μέλος της Πανελλήνιας Ένωσης Επαγγελματιών Προσωποκεντρικής & Βιωματικής προσέγγισης (ΠΕΕΠΒΙΠ).

Είναι έγγαμη και μητέρα 4 παιδιών.

Μάθετε περισσότερα εδώ 

Υπηρεσίες Ομιλητή

Ιδρύτρια της εταιρείας The Mental Health Gate
Υπηρεσίες ιστοφιλοξενίας επαγγελματιών ψυχικής υγείας
Υπηρεσίες ανεύρεσης θεραπευτών όλων των ειδικοτήτων
Υπηρεσίες Σεμιναρίων

Βίντεο

Τίτλος Ομιλίας

Η Προσωποκεντρική προσέγγιση στην Ψυχοθεραπεία και στις Διαπροσωπικές σχέσεις

Αίθουσα

Stage A

Ημερομηνία και Ώρα

18/02/2022 18:00

Επικοινωνία

210 9689887
693 7985181