Λίτσα Κολαΐτη | Leading Mind Speaker

 

Η Λίτσα Κολαΐτη είναι πιστοποιημένη Transformation Coach και Money Mind set Instructor. Eκπαιδεύει με νέες μεθόδους αυτούς που θέλουν να αλλάξουν τρόπο σκέψης και να πετύχουν Οικονομικά.

Έχει πτυχία από την Ανώτατη Σχολή Γραφικών Τεχνών, Transformation Academy των ΗΠΑ, και Επάρκεια διδασκαλίας τής Αγγλικής Γλώσσας.

Μέσα από μια σειρά μαθημάτων, ασκήσεων και πρακτικών, η Λίτσα εκπαιδεύει τους ανθρώπους να αλλάξουν την οικονομική τους ζωή ακολουθώντας την οδό της αυτοπαρατήρησης. Η μέθοδος αυτή οδηγεί στην αναγνώριση της τωρινής τους κατάστασης και την ανάπτυξη νέου τρόπου σκέψης για να πάρει ο καθένας τη ζωή στα δικά του χέρια, χωρίς φόβο, χωρίς ενοχές αλλά με απλά, κατανοητά βήματα και πολύ στήριξη. Οι μαθητές της συνεχώς επιβεβαιώνουν ότι όταν άλλαξε ο τρόπος σκέψης τους, τους ανοίχτηκαν νέα μονοπάτια.

Στόχος της, μέσα από τις εκπαιδεύσεις είναι να μπορεί ο κάθε άνθρωπος να είναι ο εαυτός του, να στηρίζει τον εαυτό του και να ζει στην αφθονία που δικαιούται. Κατά συνέπεια να γίνει ο κόσμος όλος πιο ευτυχισμένος. Πιστεύει στον άνθρωπο και τις δυνατότητές του και ξέρει ότι ο κάθε ένας έχει μια ιδιαίτερη θέση σε αυτό τον πλανήτη. Έχοντας γεννηθεί (1983) και μεγαλώσει στις ΗΠΑ από Έλληνες γονείς, έχει κατανοήσει τη διαφορετικότητα του Έλληνα και έχει προσαρμόσει τις μεθόδους της με βάση τη δική τους νοοτροπία, παρελθόν και τωρινή κατάσταση. Επειδή αναγνωρίζει ότι ένα μεγάλο μέρος του εκπαιδευτικού υλικού δεν έχει μεταφραστεί στα Ελληνικά, η Λίτσα διδάσκει στην Ελληνική γλώσσα για να έχουν την ευκαιρία να εξελιχθούν και αυτοί
που δεν γνωρίζουν κάποια ξένη γλώσσα.

Είναι μητέρα δύο παιδιών, ζει στην Κεφαλονιά και απολαμβάνει τις ομορφιές του νησιού. Στον ελεύθερό της χρόνο της αρέσει να βελτιώνει τις γνώσεις τις, να βλέπει ταινίες με τα παιδιά της και να ζωγραφίζει. Παίζει μπάντμιντον με την ομάδα του Αίνου Κεφαλονιάς και προπονεί τα παιδικά και εφηβικά τμήματα.

Στα μελλοντικά της σχέδια είναι να μεγαλώσει την ομάδα της και να μπορεί η εκπαίδευση που κάνει να φτάσει μέσα στα σχολεία, να μάθουν τα παιδιά, από μικρή ηλικία, πώς θα μπορέσουν εξ αρχής να κάνουν το καλύτερο για τον εαυτό τους και να μετατρέψουν έτσι τα όνειρά τους σε πραγματικότητα.

Ιστορικό Απασχόλησης
  • 2010 – 2018: Γραφικές Τέχνες – Εκτύπωση αντικειμένων
  • 2018 – σήμερα: Διοργάνωση Βαπτίσεων
  • 2021 – σήμερα: Transformation Coach
  • 2021- σήμερα: Μoney Mindset Instructor

Υπηρεσίες Ομιλητή

Πρόγραμμα Οικονομικής Ευημερίας
Ιδιωτικό Money Mindset Coaching

Βίντεο

Τίτλος Ομιλίας

Οικονομικό Ξεμπλοκάρισμα – Τί χρειάζεται κάποιος για να φτάσει στην αφθονία

Αίθουσα

Stage B

Ημερομηνία και Ώρα

16/02/2022 19:00

Επικοινωνία

6999080899