Λία Ζώρζου PhD | Leading Mind Speaker

Σύμβουλος Συναισθηματικής Νοημοσύνης

 

 

 

Με πτυχίο, μεταπτυχιακό και διδακτορικό στην δυναμική συστημάτων, μία εθνική τριετή υποτροφία, δύο βραβεία για νέες εταιρείες τεχνολογίας και παραπάνω από 20 χρόνια εμπειρίας στην επικοινωνία και την διαχείριση προγραμμάτων με προϋπολογισμό εκατομμυρίων, η Λία χρειάστηκε να αντιμετωπίσει μια δυσκολία στην ζωή της για να ανακαλύψει τον πραγματικό της εαυτό, το νόημα και τον σκοπό της ζωής της. Τώρα προσφέρει το πρώτο διαδικτυακό βιωματικό πρόγραμμα συναισθηματικής νοημοσύνης και ηγεσίας στον κόσμο!

Η Λία βοηθάει έμπειρους επιχειρηματίες να βρουν τον πραγματικό εαυτό τους, να θέσουν και να επιτύχουν τους στόχους που χρειάζεται ώστε να κάνουν να όνειρά τους πραγματικότητα. Μέσα από αυτό το εντατικό και μοναδικό πρόγραμμα ηγεσίας που σε μεταμορφώνει, η Λία σε βοηθάει να εντοπίσεις ποια συμπεριφορά σου δεν είναι βοηθητική και πως πρέπει να συμπεριφερθείς προκειμένου να έχεις τα αποτελέσματα που επιθυμείς!

 Οι πελάτες της μεταμορφώνονται σε δυναμικούς ηγέτες με αυτοπεποίθηση και αυτογνωσία, μετατρέπουν το ετήσιο εισόδημά τους σε μηνιαίο (ακόμα και σε ημερήσιο!), τολμούν να ονειρεύονται και να ακολουθούν το πάθος τους και βρίσκουν την ενέργεια και τον χρόνο που χρειάζεται για να είναι με τους αγαπημένους τους και να ασχοληθούν με αυτό που πραγματικά αγαπάνε! Όλοι τους ξέρουν, αποδέχονται και αγαπούν τους πραγματικούς εαυτούς τους! Το πρόγραμμά της είναι βιωματικό, εντατικό και σου παρέχει αποτελέσματα από την πρώτη εβδομάδα!

Όταν δεν βοηθάει τους καταπληκτικούς πελάτες της, η Λία, με τον γιό και τον σύντροφό της, αρέσκεται στο να ταξιδεύει, να κάνει ορειβασία, να τρέχει και να απολαμβάνει βόλτες με το ποδήλατο, όλα με φόντο την Μεσόγειο Θάλασσα. Κάτι ιδιαίτερο για την ζωή της είναι ότι το 2006, πέρασε 12 μήνες κατά τους οποίους επισκέφτηκε 17 χώρες σε Ασία και Λατινική Αμερική, κυρίως για να κάνει ορειβασία. Κάποιες από τις σχέσεις που έκανε σε εκείνο το ταξίδι μένουν ζωντανές μέχρι σήμερα. Λατρεύει να συνδέεται ειλικρινά με ανθρώπους, ειδικά με αυτούς που έχουν τελείως διαφορετικά πιστεύω. Πιστεύει ότι αυτός είναι ο μόνος τρόπος να μαθαίνει περισσότερα για τον εαυτό της και να εξελίσσεται, καθημερινά.

Η Λία είναι ενεργή στο Facebook και το LinkedIn και επίσης έχει μία δωρεάν ομάδα στο Facebook με όνομα: Intelligent Leaders: Entrepreneurs Who Build Thriving Businesses!

Ακόμη, κάθε μήνα γράφει άρθρα για την συναισθηματική νοημοσύνη, την εικόνα εαυτού, τον ορισμό στόχων, την σκέψη και την πίστη, την αλλαγή στην συμπεριφορά και πολλά ακόμη, στο LinkedIn και άλλα διαδικτυακά επιχειρηματικά περιοδικά και επίσης προσφέρει μοναδικές εμψυχωτικές ομιλίες σε παγκόσμια συνέδρια.

Μάθε περισσότερα κατεβάζοντας τον δωρεάν οδηγό αξιολόγησης της υπηρεσίας σου εδώ

Ανακάλυψε το όνειρό σου και ζήσε τη ζωή που ονειρεύεσαι εδώ

Υπηρεσίες Ομιλητή

Σύμβουλος ηγεσίας και συναισθηματικής νοημοσύνης.
Εμπνευστής του πρώτου διαδικτυακού βιωματικού προγράμματος συναισθηματικής νοημοσύνης που βοηθάει ηγέτες σε όλο το κόσμο να ανακαλύψουν τον πραγματικό τους εαυτό και να βρουν τη δική τους εκδοχή υγιούς επιτυχία

Προσφορά

Ανακάλυψε το όνειρό σου και ζήσε τη ζωή που ονειρεύεσαι ΤΩΡΑ!

Βίντεο

Τίτλος Ομιλίας

Αγαπώ τα χρήματα, τα χρήματα αγαπούν εμένα!

Αίθουσα

Stage C

Ημερομηνία και Ώρα

12/02/2022 10:00

Επικοινωνία