Κωνσταντίνα Παντούλια | Leading Mind Speaker

 

Είμαι η Κωνσταντίνα Παντούλια, Σύμβουλος Ψυχικής Υγείας και Life Coach. Οι σπουδές μου είναι γύρω από τον κλάδο της Ψυχολογίας και του Coaching. Το 2000 αποφοίτησα από το Τμήμα Φιλοσοφίας, Παιδαγωγικής και Ψυχολογίας του ΕΚΠΑ και συνέχισα στο Μεταπτυχιακό στην Οργανωσιακή Ψυχολογία στο City University of London από όπου αποφοίτησα το 2003.

Στη συνέχεια εκπαιδεύτηκα εντατικά στην Εκπαίδευση Ενηλίκων, τον Επαγγελματικό Προσανατολισμό Ενηλίκων και Εφήβων, στον Αποτελεσματικό Γονέα.

Πέρα από αυτές τις εκπαιδεύσεις, εξειδικεύτηκα σε μια σειρά εκπαιδεύσεων και εργαλείων όπως Life Coaching, Team & Leadership Coaching, NLP techniques, Multiple Brains Integrative Techniques, Provocative Coaching, Transformational Coaching. Πιστεύω στη δια βίου μάθηση και δεν σταματώ να εκπαιδεύομαι σε οτιδήποτε τραβάει το ενδιαφέρον μου και πιστεύω ότι θα συνδράμει στην υποστήριξη των πελατών μου.

Είμαι πιστοποιημένη σε επίπεδο Professional Certified Coach (PCC) από τον ICF και ως Senior Certified Professional Coach από την Coaching Transformation Academy.

Εργάστηκα επί 15 περίπου έτη στους μεγαλύτερους ιδιωτικούς οργανισμούς τριτοβάθμιας εκπαίδευσης κυρίως οργανώνοντας και διευθύνοντας το τμήμα της επαγγελματικής συμβουλευτικής και ενίσχυσης των φοιτητών και αποφοίτων τους.

To 2017 άφησα αυτό το όμορφο κεφάλαιο για να στραφώ σε αυτό που με καλούσε και με ενέπνεε περισσότερο, την ατομική συμβουλευτική με την προσέγγιση του Coach.

Ξεκίνησα την Ugrow όπου βρίσκει στέγη το όραμά μου για την ενίσχυση των ανθρώπων, καθώς παράλληλα μπορώ να σχεδιάζω και να υλοποιώ ομάδες, projects και ιδέες που ταιριάζουν στις αξίες μου και στο σκοπό μου. Σε αυτήν την πορεία συνεργάζομαι με ανθρώπους που συμπλέουμε, που οι αξίες μας και το όραμά μας συναντιούνται και δημιουργούμε με κοινή πνοή και χαρά.

Το 2018 είχα την τιμή να ξεκινήσω την συνεργασία μου με την Ελληνική Εταιρία Θετικής Ψυχολογίας. Μαζί σχεδιάσαμε το καινοτόμο και διευρυμένο πρόγραμμα εκπαίδευσης για coaches Diploma in Positive Integrative Coaching. Είναι η πρώτη φορά στα ελληνικά δεδομένα και μια από τις λίγες φορές διεθνώς, που η επιστημονική ψυχολογική κοινότητα συνεργάζεται με το coaching για να αναδείξουν μια καινοτόμα και χωρίς στερεότυπα προσέγγιση για την ενδυνάμωση και υποστήριξη του ανθρώπου. Το πρόγραμμα έχει δημιουργήσει τη δική του κοινότητα ανθρώπων και τρέχει με επιτυχία δίνοντας νέα πνοή στα πράγματα.

Για εμένα το Coaching δεν είναι επάγγελμα, είναι κομμάτι της ανθρώπινης αποστολής μου. Διαθέτω πάνω από 800 ώρες προσωπικών συνεδριών και έχω υλοποιήσει περίπου πέντε ομάδες προσωπικής ανάπτυξης.

Λατρεύω να βλέπω τους ανθρώπους που με εμπιστεύονται να πετυχαίνουν την ανατροπή τους και να ανακαλύπτουν έναν νέο τρόπο να υπάρχουν. Έναν νέο τρόπο να κάνουν τα πράγματα εκεί που στην αρχή φαίνονταν αδιέξοδα. Έναν νέο τρόπο να σχετίζονται με τον εαυτό τους και τους άλλους. Στέκομαι δίπλα τους αδιάλειπτα, ανεπηρέαστη και απόλυτα υποστηρικτική.

Δίνω ιδιαίτερη αξία στη σχέση coach-coachee και δημιουργώ το κατάλληλο κλίμα εμπιστοσύνης για να μπορέσει να δημιουργηθεί μια δυναμική σχέση coaching. Το Coaching είναι ο πιο αποτελεσματικός τρόπος να ανακαλύψει κανείς τις δυνάμεις του και να τις χρησιμοποιήσει προς όφελός του σε όλα τα επίπεδα της ζωής του.

Η αγαπημένη μου φράση είναι:

“If we do not change direction, we are liable to end up where we are headed”, Lao Tsu

Δείτε περισσότερα εδώ 

Υπηρεσίες Ομιλητή

Συνεδρίες ατομικές ή σε ομάδα
Εκπαίδευση coaching & mentoring σε coaches
Εξειδικευμένα εταιρικά προγράμματα ανάπτυξης και ενδυνάμωσης ανθρώπινου δυναμικού

Βίντεο

Τίτλος Ομιλίας

Χτίζοντας το Mindset που επιλέγω Εγώ!

Αίθουσα

Stage B

Ημερομηνία και Ώρα

15/02/2022 18:00

Επικοινωνία

210 8259321
6977256487