Κατερίνα Μπουλούγαρη PhD | Leading Mind Speaker

 

H Κατερίνα Μπουλούγαρη, είναι ιδρύτρια της EQvibes, υποψήφια διδάκτορας της Ιατρικής Σχολής, του Πανεπιστημίου της Κρήτης, απόφοιτος του Executive MBA, πιστοποιημένη εκπαιδεύτρια ενηλίκων και coach του Ινστιτούτου HeartMath. Επίσης είναι facilitator της διεθνούς δράσης WeAddHeart (προσθέτουμε καρδιά).

Έχοντας διανύσει σχεδόν δύο δεκαετίες, σαν εκπαιδεύτρια & coach αλλά και σαν στέλεχος, αποτελεί πλέον βασική της πεποίθηση ότι όλοι διαθέτουμε μια έμφυτη σοφία και διαίσθηση.

Όλοι διαθέτουμε ηγετικά χαρακτηριστικά. Τα soft skills ή αλλιώς ήπιες δεξιότητες, είναι το εισιτήριο για να δημιουργήσουμε το κατάλληλο περιβάλλον όπου θα μπορούμε, ανακαλύπτοντας τα ταλέντα μας, να καινοτομούμε, να συνεργαζόμαστε και να αποδίδουμε για το κοινό καλό.

Με την  κατάλληλη υποστήριξη μπορούμε να καλλιεργήσουμε και να αναδείξουμε όλες αυτές τις εσωτερικές ποιότητες που μας συνδέουν με την καρδιά μας,  τη διαίσθηση μας και μας βοηθούν να εξελιχθούμε.

Ίδρυσε την EQvibes, με σκοπό να προσφέρει καινοτόμα εκπαιδευτικά εργαλεία και πρακτικές. Θέλει να υποστηρίξει τα άτομα και τις ομάδες, μέσα στους οργανισμούς και στις επιχειρήσεις να δώσουν εκ νέου νόημα και να δράσουν πάνω σε έννοιες όπως η ηγεσία, η επικοινωνία και η εργασιακή κουλτούρα, καλλιεργώντας τη νοημοσύνη της καρδιάς τους.

Μάθετε περισσότερα εδώ

Υπηρεσίες Ομιλητή

Ιδρύτρια της EQvibes
Soft Skills Educator
Resilience Coach του Ινστιτούτου HeartMath
Facilitator της διεθνής δράσης WeAddHeart

Προσφορά

Δωρεάν διερεύνηση εκπαιδευτικών αναγκών της επιχείρησης ή του οργανισμού.

Βίντεο

Τίτλος Ομιλίας

Τα Soft Skills του μέλλοντος, ποια είναι και πως θα τα αναπτύξουμε

Αίθουσα

Stage C

Ημερομηνία και Ώρα

16/02/2022 19:00

Επικοινωνία

2103004064