Α. Καλογήρου & Α. Βανδώρος - B Mέρος | Leading Mind Speaker

 

Η Αγάπη Καλογήρου και ο Αλέξιος Βανδώρος είναι μέλη της ομάδας του ΑποφασίΖω

Αγάπη Καλογήρου

Πάνω από μια δεκαετία, είναι βασική ομιλήτρια και εκπαιδεύτρια της Μεθόδου Καλογήρου.

Ειδικεύεται στην προσωπική ενδυνάμωση και στις διαπροσωπικές σχέσεις. H μεθοδολογία της, ξετυλίγεται μέσω διαφορετικών όψεων της σύγχρονης ψυχολογίας, όπως Transactional analysis, NLP, Συμπεριφορισμό, Βιωματικών και Εμψυχωτικών ασκήσεων κ.α. Διακρίνεται για την καθοδήγηση των μαθητών της, με πρακτικές και απλές τεχνικές, ώστε να βιώνουν άμεσα τις αλλαγές στην καθημερινότητα τους.

Με εργαλείο τη φωνή της, δημιουργεί για τους ακροατές της το όχημα, ώστε να ανακαλύψουν τον πραγματικό τους εαυτό, μέσω της τεχνικής του δημιουργικού οραματισμού και των
νευροσυσχετισμών.

Αλέξιος Βανδώρος

Είναι αρχιτέκτονας και τα τελευταία 15 χρόνια έχει αναπτυχθεί επιχειρηματικά σε μία πλειάδα δράσεων σε διαφορετικούς τομείς.

Επιχειρηματικά αναπτύσσει τον όμιλο επιχειρήσεων του VaCo Group στους τομείς της Αρχιτεκτονικής, Διακόσμησης, Κατασκευής, Αντιπροσώπευσης Επίπλων πανελλαδικά και την εταιρία Wealth Avenue PLC στον τομέα του Real Estate.

Από το 2016 η διαδρομή του συναντήθηκε με το χώρο του ΑποφασίΖω και ξεκίνησε την πορεία του στο χώρο της προσωπικής εξέλιξης ως μαθητής της μεθόδου Καλογήρου και από το 2017 είναι συνέταιρος της εταιρίας και εκπαιδευτής στα βιωματικά σεμινάρια και στις ακαδημίες.

Το 2017 πήρε πιστοποιητικό εξειδίκευσης από το Πανεπιστήμιο Αιγαίου στην «Κατάρτιση στην Συμβουλευτική και το Life Coaching» και το 2018 από το ΕΚΠΑ το «Certificate in Coaching – AC Accredited».

Το 2012 δημιούργησε την επιχειρηματική ομάδα L-Team, μία πλατφόρμα επιχειρηματικής ενημέρωσης και προώθησης νέων ιδεών και δράσεων.

Είναι ο δημιουργός της πλατφόρμας «Μάθε το παιχνίδι του Χρήματος» και του ομώνυμου Podcast που είναι νο. 1 στην Ελλάδα με περισσότερα από 150.000 plays.

Το 2017 έγραψε το ebook με τίτλο «Personal Branding – το πραγματικό μου ονοματεπώνυμο»

Ο σκοπός της ζωής του είναι να κάνει τον κόσμο ομορφότερο για τον εαυτό του και τους άλλους!

Μάθετε περισσότερα εδώ 

Υπηρεσίες Ομιλητή

Βιωματικά Σεμινάρια Αυτοβελτίωσης

Βίντεο

Τίτλος Ομιλίας

Μπορείς να έχεις αυτό που θέλεις!

Αίθουσα

Stage B

Ημερομηνία και Ώρα

13/02/2022 13:00

Επικοινωνία

2106459500