Γρηγόρης Kωνσταντέλλος PhD, Δήμαρχος Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης | Leading Mind Speaker

 

Ο Γρηγόρης Κωνσταντέλλος ανέλαβε τα καθήκοντα του Δημάρχου Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης την 1 Σεπτεμβρίου 2014 μετά την κατάκτηση της πρώτης θέσης στις Δημοτικές Εκλογές της 25ης Μαΐου 2014 ενώ, στις Δημοτικές εκλογές της 26ης Μαϊου 2019 εκλέχτηκε Δήμαρχος από την πρώτη Κυριακή  με ποσοστό 72%.

Ασχολείται ενεργά με την Τοπική Αυτοδιοίκηση από το 1990, σε ηλικία 23 ετών και έχει διατελέσει Δημοτικός Σύμβουλος Βούλας 1990-94 και 2002-10, Αντιπρόεδρος του ΔΣ. 1990-1994 και Αντιδήμαρχος και αναπληρωτής Δημάρχου τα έτη 2007-2010.

Από το 2019 είναι εκλεγμένο μέλος του Δ.Σ. της Κεντρικής Ένωσης Δήμων Ελλάδας και Πρόεδρος της Επιτροπής Θεσμών και Διαφάνειας της ΚΕΔΕ και παράλληλα μέλος του ΔΣ της Περιφερειακής Ένωσης Δήμων Αττικής και Πρόεδρος της Επιτροπής Περιβάλλοντος και Διαχείρισης Απορριμμάτων της Ένωσης.

Είναι κάτοχος πτυχίου επαγγελματία χειριστή αεροσκαφών από την Αεροπορική Ακαδημία «FLIGHT SAFETY» των Η.Π.Α. Είναι πτυχιούχος του Τμήματος Δημόσιας Διοίκησης του Παντείου Πανεπιστημίου και κάτοχος μεταπτυχιακού τίτλου (ΜASTER) στη Διοίκηση Αερομεταφορών από το Πανεπιστήμιο «CITY» του Λονδίνου. Είναι επίσης κάτοχος Διδακτορικού πτυχίου (Ph.D) στη Διοικητική Επιστήμη της Σχολής Διοίκησης (INTERNATIONAL SCHOOL OF MANAGEMENT) (I.S.M) του Παρισιού.

Είναι νυμφευμένος με την Κωνσταντίνα Γιάτση και έχουν τρία παιδιά (την Αθηνά, την Πέλλη και τον Δημήτρη).

Υπηρεσίες Ομιλητή

Δήμαρχος Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης
Mέλος του Δ.Σ. της Κεντρικής Ένωσης Δήμων Ελλάδας
Πρόεδρος της Επιτροπής Θεσμών και Διαφάνειας της ΚΕΔΕ
Μέλος του ΔΣ της Περιφερειακής Ένωσης Δήμων Αττικής
Πρόεδρος της Επιτροπής Περιβάλλοντος και Διαχείρισης Απορριμμάτων της Ένωσης.

Βίντεο

Τίτλος Ομιλίας

Δημιουργώντας την πόλη του μέλλοντος με οδηγό τη βιώσιμη ανθρωποκεντρική ανάπτυξη

Αίθουσα

Stage C

Ημερομηνία και Ώρα

19/02/2022 12:00

Επικοινωνία