Γιάννης Μικρογιαννάκης | Leading Mind Speaker

 

Ο Γιάννης Μικρογιαννάκης, Executive, Consultant & Speaker, είναι ένας πολύπλευρος σύμβουλος, αναγνωρισμένος για τα αποτελέσματά του στη διοίκηση ανθρώπων & επιχειρήσεων. Πριν λίγα χρόνια ίδρυσε την Mind Ithaca που βοηθά στελέχη και επιχειρήσεις να επιτύχουν αυτό που σκοπεύουν.

Οι δύο μέθοδοί του, Odyssey & Telemachus, θεωρούνται σπουδαία εργαστήρια για την Οργάνωση και τον Ψηφιακό Μετασχηματισμό στη πράξη. Πρόσφατα, παρουσίασε το τρίτο μέρος της Τριλογίας του, τη μέθοδο Ithaca για τις δημόσιες ομιλίες και παρουσιάσεις. H μέθοδος είναι αποτέλεσμα 20ετούς σχολαστικής και καλά αναγνωρισμένης δουλειάς του πάνω στην έμπνευση των άλλων.

Πριν την Mind Ithaca εργάστηκε επί τρείς δεκαετίες στις κορυφαίες εταιρείες business software της χώρας και έπαιξε σημαντικό ρόλο τόσο στην ανάπτυξή τους όσο και στη μηχανογράφηση χιλιάδων ελληνικών επιχειρήσεων. Οι μέθοδοι που καθιέρωσε με τη δουλειά του θεωρούνται πρότυπα από πολλούς κατασκευαστές λογισμικού, εταιρείες πληροφορικής και managers επιχειρήσεων.

Υπήρξε αθλητής, με πλούσιες εμπειρίες ως ποδοσφαιριστής, πιλότος, ορειβάτης, μαραθωνοδρόμος και αλεξιπτωτιστής αγωνιστικού επιπέδου. Συνεχίζει ακόμα με σκάκι, καταδύσεις και κολύμβηση μεγάλων αποστάσεων. Οι εικόνες που μεταφέρει στα σεμινάρια του λαμβάνουν ενθουσιώδη σχόλια ως πολύ ιδιαίτερες εκπαιδευτικές εμπειρίες. Προσφέρει μια ευρύτατη αντίληψη αλλά και μια εστιασμένη ματιά στο τι πρέπει κάθε φορά να γίνει και πως θα γίνει.

Σπούδασε Διοίκηση Επιχειρήσεων στο Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών και μιλάει Αγγλικά & Γαλλικά.

Σας περιμένει στη www.mindithaca.com για γνωριμία και μια συναρπαστική συζήτηση για αυτά που σκέφτεστε, αυτά που σχεδιάζετε κι αυτά που θέλετε να γίνουν πράξη.

Μάθετε περισσότερα εδώ

Υπηρεσίες Ομιλητή

Public Speaking
– Υπηρεσίες VIP & ανωτάτων στελεχών, speechwriting & coaching για events.
– Εκπαίδευση ομιλητών (ομάδων πωλήσεων, customer service, marketing κ.α.)
Business Transformation
– Training & Consulting

Προσφορά

20% έκπτωση σε οποιοδήποτε εκπαιδευτικό πρόγραμμα ή σεμινάριο

Βίντεο

Τίτλος Ομιλίας

Αυτό που κάνει τα πράγματα να συμβαίνουν

Αίθουσα

Stage C

Ημερομηνία και Ώρα

13/02/2022 19:30

Επικοινωνία

2106124111
6972005600